ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Φωτιστικό Tetris

Share it:
To φωτιστικό Tetris είναι ένα φωτιστικό που αποτελείται από LED blocks σε κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μωβ και ροζ, τα οποία όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο θυμίζουν τα τουβλάκια του Tetris.

Το άκρως ακαταμάχητο αυτό φωτιστικό με το όνομα που μας βάζει αμέσως στο νόημα, είναι ασφαλώς συναρμολογούμενο! Καλείστε, λοιπόν, να ενώσετε τα χρωματιστά τουβλάκια, γνωστά ως «Tetrimino», τοποθετώντας το ένα πάνω ή δίπλα στο άλλο κάθε φορά και σε διαφορετική διάταξη, ανάλογα με τη δική σας έμπνευση, δίνοντας έτσι μια άμεση ανανέωση τόσο στο φωτισμό όσο και τη διακόσμηση!

Τα 7 ανεξάρτητα τουβλάκια αρχίζουν να παράγουν φωτισμό όταν έρθουν σε επαφή το ένα με το άλλο. Συνδέστε, λοιπόν, το ένα στην παροχή ρεύματος και αφήστε τα όλα μαζί να παράγουν το μοναδικό υπερθέαμά τους!

Το κάθε τετραγωνάκι διαθέτει διαστάσεις: 4 x 4 x 4εκ. Οι συνολικές διαστάσεις του φωτιστικού εξαρτώνται κάθε φορά από τη φαντασία σας!

Μια πρόταση διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο, το σπίτι ή το τολμηρό γραφείο που απευθύνεται σε retro gamers με εικαστικές ανησυχίες.

Δείτε το εδώ. Για περισσότερες προτάσεις σε έξυπνα δώρα μπείτε στο UniqueShop.gr
www.UniqueShop.gr - Special gifts and more...
Αρτάκης 159 | Nέα Σμύρνη | 17123 | Τηλ: 2109329869
Share it:

ΔΙΑΦΟΡΑ

Post A Comment: