ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Αντί η δικαιοσύνη να συλλάβει και να φυλακίσει τους δωσίλογους ... Ποινική δίωξη στον Κασιδιάρη για την υποκλοπή της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο

Share it:
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την μαγνητοσκόπηση της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για κακούργημα.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη για υποκλοπή και χρήση του υποκλαπέντος υλικού με βάση το άρθρο 370 Α' του Ποινικού Κώδικα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω άρθρο, είναι πιθανόν να συλληφθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ενώ οι κατηγορίες που του καταλογίζονται επισύρουν ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών.

Νομικές πηγές επισημαίνουν στα Παραπολιτικά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα υποστηρίξει ότι δεν αποδεικνύεται το ότι ο ίδιος μαγνητοσκόπησε την συνομιλία αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν αναιρεί ότι σε περίπτωση που συλληφθεί θα παραπεμφθεί σε δίκη.
koolnews.gr
Share it:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Και κερατάδες (με την έννοια ότι κατηγορούνται άδικα) και δαρμένοι (το κωλοπαίδι του Μπαλτάκου επειδή έχασε ο μπαμπάς τη θεσούλα με τα πολλά χρήματα και τα υψηλά κονέ άρχισε να βαράει και να βρίζει κόσμο, έτσι είναι τώρα δεν θα έχεις λεφτά ούτε για βενζίνη στην λιμουζίνα, από τα σαλόνια στα αλώνια). Οι δωσίλογοι της μνημονιακής χούντας έχουν ξεσαλώσει και βγάζουν όλο τους το μένος, είναι φανερό δια γυμνού οφθαλμού. Επειδή όμως έχουν εκτεθεί πλέον ανεπανόρθωτα το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Πλησιάζει ο καιρός που τα άψυχα κουφάρια των δοσίλογων θα κρέμονται από τις κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O laos ine me tin xrisi avgi oti ke na kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πωπω ρε καλα ελεγαν οι Ισπανοι καντε ησυχια μην ξυπνησουμε τους Ελληνες .......ακομα κοιμωμαστε και δεν ξυπναμε με τιποτα........την μερα τον εκλογων παλι θα τρεχουν οι γεροι και οι γριες να δοξασουν τον Αντωνακη μην χασουν τα τελευταια ψυχουλα πριν τον χαρο .......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ,,,,ΝΤΑ ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή