ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Το ΕΠΑΜ για την υποθεση Μπαλτακου ... Υπόθεση Μπαλτάκου: Η δημοκρατία σε κίνδυνο

Share it:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Υπόθεση Μπαλτάκου: Η δημοκρατία σε κίνδυνο

Ο κ. Σαμαράς και η ακροδεξιά παρέα του, την οποία μέχρι σήμερα υπηρετούσε πιστά και ο κ. Μπαλτάκος, έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι λειτουργούν με τη μέθοδο των «μαφιόζων».

Οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να τους παραξενεύει που και το «αδελφάκι τους», Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους: Κρυφές κάμερες, καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, εκβιασμοί πολιτικών παραγόντων και άλλου τέτοιου είδους μέθοδοι ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, όπως συνηθίζουν οι νονοί της νύχτας και οι νταβαντζήδες.

Δυστυχώς σε αυτή την προσπάθεια εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας, η Δικαιοσύνη δεν είναι άμοιρη ευθυνών και πρέπει έστω και τώρα να πάρει θέση και προστατεύσει τη Δημοκρατία.
Ένα πάντως είναι σίγουρο ότι κάθε Έλληνας δημοκράτης – πατριώτης, δεξιός και αριστερός, έχει μόνο μια επιλογή: Να τελειώνει μαζί τους.

Οσο και αν κάποια κέντρα εξουσίας και ενημέρωσης προσπαθούν να παρασύρουν τους Ελληνες πολίτες και να τους εμπλέξουν να διαλέξουν στρατόπεδο, ανάμεσα στην ομάδα Σαμαρά και στην ομάδα Κασιδιάρη, είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο εξυπηρετούν τα ίδια άνομα συμφέροντα και είναι το ίδιο επικίνδυνοι για τη χώρα και τη δημοκρατία, άρα για την κάθε ελληνική οικογένεια.
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει. Τα οικονομικά συμφέροντα, που λυμαίνονται τη χώρα τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουν και δημιουργούν το νέο τους στήριγμα τη Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο ο λαός δεν ξεγελιέται πλέον. Στην εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, θα στείλει το μήνυμά του, αναδεικνύοντας νέες και άφθαρτες δημοκρατικές δυνάμεις, με βαθιές λαϊκές ρίζες, όπως το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστής των εξελίξεων υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.
Από το Γραφείο Τύπου
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

15 comments:

  1. Εσείς καλά τα γράφετε,αλλά υπάρχει ώριμη αληθινά πολιτική σκέψη,για να τα αντιληφθούν οι πολλοί αυτά τα δίπολα,που έντεχνα πάντα στήνουν,μπας και "τσιμπήσουν"το "κοπάδι" των μαντριών τους,για να περάσουν τα σχέδια του αφανισμού μας και της αρπαγής της χώρας από τους ξένους "προστάτες"-τις κατοχικές δυνάμεις;Αν νιώθαμε,αν ξέραμε,αν είχαμε στοιχειώδη πολιτική παιδεία-ευαισθησία...τώρα θα τους είχαμε ξεπαστρέψει ενωμένοι σε παλλαικό μέτωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Κου ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ,ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΑ ΛΕΙΨΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ Κε ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ; ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕΣ;ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΗΣΟΥΝ ; ΕΧΩ ΑΓΝΟΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΕΝ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΡΩΤΩ ,-ΑΚΡΙΤΑΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας απλός πολίτης πρέπει να αναφέρει και τις πολιτικές του επιλογές στο παρελθόν;Αν έγραφα κι εγώ το βιογραφικό μου,θα έγραφα πολύ λιγότερα...εξάλλου τα μεγάλα βιογραφικά "κρύβουν"πολύ "δήθεν"και "φαίνεσθαι"!Το πιο πειστικό "βιογραφικό"είναι η γνωριμία από κοντά κι η κουβέντα,που πάντα είναι πρόθυμος να κάνει με όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο:Ωστόσο ο λαός δεν ξεγελιέται πλέον. Στην εκλογική αναμέτρηση των Ευρωεκλογών, θα στείλει το μήνυμά του, αναδεικνύοντας νέες και άφθαρτες δημοκρατικές δυνάμεις, με βαθιές λαϊκές ρίζες, όπως το Ε.ΠΑ.Μ., το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ρυθμιστής των εξελίξεων υπέρ των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.!!!ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο,φίλε 11.56!Συμφωνώ κι επαυξάνω!Τότε θα δούμε την άλλη μέρα με τι μούτρα θα εμφανιστούν όλοι αυτοί οι βολευτές, οι μαριονέττες,που δεν έχουν καμιά λαική βάση πια!Αν καταφέρει ένα λαικό,ενωτικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα,χωρίς χορηγούς και κανάλια να το υποστηρίζουν,που μόνο τα μέλη κι οι φίλοι του βοηθάνεαπό το υστέρημά τους να διεμβολίζει ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ,ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ!ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ!ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΙΜΑΣΤΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ,ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πεζοδρομιακού επιπέδου φρασεολογία και το γεγονός ότι δεν αμφισβητήθηκε από τον κ. Μπαλτάκο η γνησιότητα του περιεχομένου της κασέτας, αποδεικνύει την βαθύτατη ηθική και πολιτική κρίση του πολιτικού μας συστήματος και της χώρας γενικότερα.
    Ως πολίτης ντρέπομαι για την ηθική κατάπτωση των πολιτικών μας.
    Είναι επιτακτική ανάγκη με κάποιον τρόπο στην χώρα μας να συγκροτηθεί Συντακτική Εθνοσυνέλευση, που θα συντάξει εξ υπαρχής Σύνταγμα, που να θεσπίζει σαφέστατη διάκριση της Εκτελεστικής, της Νομοθετικής και Δικαστικής λειτουργίας, απαλλαγή από την ολιγαρχία που νέμεται την ενημέρωσή μας μέσω των ΜΜΕ και λειτουργική θεσμοθέτηση του Δημοψηφίσματος για τις καθοριστικές αποφάσεις της πορείας του Έθνους μας. Από μια τέτοια διαδικασία θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από αυτό το άρρωστο πολιτικό σώμα και η χώρα θα αποκτήσει προοπτική και ελπίδα ενός καλλίτερου αύριο.
    Θεωρώ τα προτάγματα του ΕΠΑΜ σωστά. Φοβάμαι όμως ότι η τακτική που ακολουθείται για κάθοδο στις εκλογές είναι τουλάχιστον πρόωρη. Πρώτα το πολιτικό υποκείμενο ΕΠΑΜ πρέπει να αποκτήσει ένα αξιόλογο μέγεθος στην Ελληνική κοινωνία και μετά έρχεται η συμμετοχή σε εκλογές. Είναι κρίμα να υπάρξει σπατάλη δυνάμεων σε έναν αγώνα όπως έγινε και στις προηγούμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ μου φίλε,το ε.πα.μ αν δεν βγει τώρα που καίγεται η χώρα για να ακουστεί,να φανεί ,να διεμβολίσει το σύστημα έστω με 2,5%,για να δημιουργηθεί "ρεύμα"ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ,πότε θα το κάνει;Δεν ενδιαφέρεται να μπει στην διακοσμητική ευρωβολή τους,αλλά πάει να δώσει τη μάχη της ανατροπής σε όλη την Ευρώπη!Φαντάζεσαι τον Καζάκη μέσα εκεί,τι "τορπίλη" θα αποτελέσει;Θα το κάνει Κούγκι το μπουρδ΄@λο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ'ΣΑΙ 12:12;ΟΤΑΝ Ο 'ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ' ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ...ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ...ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΛΛΗΝ = Ε ΚΔΙΚΗ ΣΗ!
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ....
    ΞΥΠΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ'" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΝΕΡΑ,ΤΟ 'ΥΠΟΥΛΟ' ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ 'ΜΠΡΕΪΒΧΑΡΤ'.ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ'ΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣ ΚΕΦΑΛΙ 'ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΕ' ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έβαλα δραγάτη ποτέ στο κεφάλι μου φίλε,ούτε ποτέ μου "θήτευσα"σε κόμμα!ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΎ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ!ΕΓΩ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ-ΓΙΑΤΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΩ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΗΘΟΣ...Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ-ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ!ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΥΡΙΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν παίζεται πια το "παιχνίδι"με τέτοιους όρους!Η ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ "ΛΟΓΙΚΕΣ"ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΓΩ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ!Ο ΚΑΖΑΚΗΣ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ- ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ"ΚΑΘΑΡΟ"ΛΟΓΟ,ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΔΗ,ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ!Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ,Η ΣΥΝΕΣΗ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,Η ΑΝΔΡΕΙΑ,Η ΣΟΦΙΑ,Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ,Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ,Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΓΕΝΝΟΥΝ"Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ(ΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΤΗΝ 'ΜΑΕΣΤΡΙΑ' ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΠΙ 186 ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ 'ΞΕΝΟΥΣ' ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΧΑΚΗΔΕΣ-ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 'ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ' ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 'ΕΧΟΥΝ' ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ 'ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ' ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΝΕ 'TRIGGER WORDS+VERBAL MANIPULATION'.
    AΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΜΑΣ....
    ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ...
    ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 'ΣΥΣΤΗΜΑ' ΑΠ'ΟΤΙ ΕΣΥ.ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΥΦΥΕΙΣ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πειράζει,άσε να πιστεύω στην ικανότητά μου της διάκρισης,της αρετής των αρετών...καμιά σχέση όμως μπαρουφάκης και Καζάκης-το ότι "τσουβαλιάζεις"πρόσωπα εκ διαμέτρου αντίθετα κάτι μου δείχνει!Αυτά που λες τα γνωρίζω πολύ καλά...αλλά τον κ.Καζάκη επίσης τον γνωρίζω προσωπικά κι είναι αστεία αυτά που λες(ας μην αναφερθώ σε χαρακτηρισμούς που δεν του αρέσει καθόλου!)ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ-ΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ! :

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/05/telos-epoxis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σκατα στα μουτρα σου καταλαβες τσομπανη. ποιο "αρθρο" ρε πανυβλακα? ποιος ειναι αυτος που μιλαει για το επαμ και τον Καζακη ρε ηλιθιε? ουτε τα μουτρα του δεν εχει δειξει ποτε!!! ο Δ.Κ. μιλαει Ο ΙΔΙΟΣ και κανει αγωνα γιαυτο. επειδη εγραψε 5000 γραμμες νομιζεις οτι ειναι ο θεος? ενας κακομοιρης ειναι που λει ο,τι μαλακια τυ κατεβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ κατάλαβα πολλά -και γιατί αυτό το άτομο δεν έχει εμφανιστεί ποτέ!Τώρα ακριβώς κατάλαβα το ρόλο του...κάτι σαν την 17 Νοέμβρη,την "αντικαθεστωτική" κάποτε "παριστάνει"κι αυτός!Επειδή έχω ΖΗΣΕΙ καταστάσεις θα μείνω μέχρι τέλους με όσους κάνουν πραξη ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ!ΕΠΑΜ ,ΤΕΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή