ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

“Τουμπεκί” για τις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο:”Εγκλώβισαν” Ελληνική πυραυλάκατο στο Καστελόριζο!

Share it:
Ο Ερντογάν ακολουθώντας την συνήθη τακτική των Τούρκων όταν έχουν ισχυρές αναταράξεις στο εσωτερικό τους, στήνουν σκηνικό έντασης με την Ελλάδα για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας τους.

Ένα από τα πιο σοβαρά επεισόδια, το οποίο αποκρύφθηκε επιμελώς από το ΥΠΕΘΑ, έγινε όπως αποκαλύπτει το koolnews πριν από λίγες ημέρες στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Καστελόριζου.

Εκεί τουρκικά σκάφη «εγκλώβισαν» Ελληνική πυραυλάκατο. Αμέσως στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στα επιτελεία σήμανε συναγερμός αφού ο «εγκλωβισμός στόχου» σημαίνει αυτόματα εχθρική πράξη. Αρχικά επικράτησε πανδαιμόνιο, με τα τηλέφωνα και τις επικοινωνίες να έχουν πάρει «φωτιά» και τον κυβερνήτη της πυραυλάκατου να περιμένει εντολές για το τι θα κάνει.

Ευτυχώς επικράτησε τελικά ψυχραιμία και αφού και οι δύο πλευρές έπαιξαν κάμποση ώρα το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, τελικά αποχώρησαν χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Το περιστατικό αυτό που αποκαλύπτει το koolnews.gr αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς ενεργειών τον τελευταίο μήνα από την πλευρά των Τούρκων στο Αιγαίο οι οποίες έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο και προβληματισμό στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Άλλωστε μόλις την περασμένη Πέμπτη έγινε γνωστό ότι η τουρκική κορβέτα «Bandirma» «αλώνιζε» επί 19 ώρες στο Αιγαίο παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα και κάνοντας «κρουαζιέρα» από τη Ρόδο μέχρι τα στενά μεταξύ Κέας και Κύθνου.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει δώσει ρητή εντολή σε κάθε τέτοια ενέργεια των Τούρκων να παρακολουθούνται στενά από τα Ελληνικά πολεμικά σκάφη μέχρις ότου βεβαιωθούν ότι αποχώρησαν τελικά από τα εθνικά χωρικά μας ύδατα.
makeleio.gr
Share it:

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Post A Comment:

1 comments:

  1. ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 'ΚΙΝΗΣΕΙΣ Α ΛΑ ΠΟΥΤΙΝ'.ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ=ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ AIPAC,ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ.
    ΔΕΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΩΣ ΛΟΥΦΑΞΕ;ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΟΧΙ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 'ΕΥΓΕΝΩΝ' ΡΩΣΣΩΝ:ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ.ΨΑΧΤΕ ΝΤΕ!.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο 'ΑΟΡΑΤΟΣ' ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ....
    ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ.Ο ΡΑ-ΣΜΟΥΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ.ΟΙ 'ΣΠΑΡΤΟΙ' ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΧΗ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΤΊ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΥΜΟΥ,ΦΟΒΟΥ,ΕΞΑΨΗΣ,ΕΝΤΟΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΘΕΤΗ!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕ 'ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ' ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕ!ΛΕΓΕ ΜΕ ΘΗΒΑ,ΤΥΡΟ,ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ ΚΛΠ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ....ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΜΑΤΙΑ(ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΡΗ),ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑΝ!

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΣΥΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή