ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ιστορική ευθύνη η συσπείρωση

Share it:
ΔΡΑΧΜΗ‏
Η «ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση» δεν είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες.

Το γέννησε η ανάγκη να αποφύγει η πατρίδα μας τον γκρεμό στον οποίο τη σπρώχνει το συνυφασμένο με τα μνημόνια ευρώ. Το εργαλείο αυτό των γερμανών και των βόρειων συμμάχων τους που αποστολή του είναι να αφαιμάξει και να υποδουλώσει τον ευρωπαϊκό νότο.

Κίνητρό μας είναι να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του και παράλληλα -με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο- να του αποβάλλουμε τη φοβία με την οποία τον έχουν εμποτίσει η κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης για την δήθεν καταστροφή που μας περιμένει αν αποφασίσουμε τη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα.

Βασική αρχή μας είναι πως δεν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Η διαρκής -εδώ και 6 χρόνια πορεία προς την καταστροφή- υπάρχει τρόπος να σταματήσει. Και είναι ένας και μοναδικός: Να μεταβούμε στη δραχμή και να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες της πατρίδας μας, πριν είναι πάρα πολύ αργά.

Στο κόμμα αυτό έχουμε συγκεντρωθεί άνθρωποι κάθε ιδεολογίας και κάθε κοινωνικής τάξης. Σαν επιβάτες σε αυτό το καράβι δεν τσακωνόμαστε για το τι χρώμα πρέπει να έχει το σκαρί και πως είναι σωστό να διαρρυθμίσουμε την τραπεζαρία. Ένα μόνο μας νοιάζει: Το καράβι που βουλιάζει. Και ένα μας ενώνει: Πως η μόνη λύση είναι η δραχμή. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε, αφού επιβιώσουμε…

Με αυτή τη διάθεση και αυτό το σκεπτικό απευθύναμε έκκληση σε πραγματικά αντιμνημονιακά κόμματα και φορείς για τη συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου με διατήρηση της πολιτικής και κομματικής ταυτότητας και αυτοτέλειας του κάθε σχηματισμού.

Μέχρι στιγμής ανταποκρίθηκαν πολλοί. Κάποιοι άλλοι απέρριψαν την πρόταση για λόγους που δεν γνωρίζουμε (ή δεν θέλουμε να πιστέψουμε) ενώ ορισμένοι θέτουν ως προϋπόθεση να συμπλεύσουμε προηγουμένως και σε άλλα θέματα πλην της δραχμής –πράγμα άκαιρο εν όψει μιας τόσο σημαδιακής για τον τόπο εκλογικής αναμέτρησης όπου η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, έχοντας πλέον πεισθεί πως μόνο η εγκατάλειψη του ευρώ θα τον βγάλει από τον εφιάλτη, αναζητά μια πατριωτική συμμαχία για να βροντοφωνάξει μέσω αυτής το νέο του ιστορικό «ΟΧΙ».

Δημήτρης Βάρος
«ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση»
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

3 comments:

  1. η αντισταση ΔΕΝ γινεται στα κομπιουτερ. η αντισταση γινεται στο δρομο, εσεις που εισασταν εσεις οταν ο Καζακης εχει λιωσει τα ποδαρια του για να γυριζει την ελλαδα, απ'ακρη σ'ακρη????!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O άνεργος;Πού τα έβρισκε τα οδοιπορικά με 6 στόματα να θρέψει;Του τα πληρώνατε εσείς;Ή η στοά των Παρισίων;
    Ξύπνα και απο Ρωμιός Γραικός γίνε ΕΛΛΗΝΑΣ....
    Σε δουλεύει το καζαράκι και σύ δίχως να το θές πέφτεις στην παγίδα των σατανικών στοων...Λυπηρό αλλά σ'επιασε στο δόκανο η σατανική αυτή φυλή.
    Δεν κυβερνάνε τον πλανήτη γιατί ειναι μακάκες εντάξει;Έχουν τα 'πατριωτικά' πρακτόρια τους που ποδηγετούν τους απαίδευτους πλέον λαούς του Νότου ειδικά;Άστα να πάνε...Λείπει το Φώς των Αρχαίων Ημών Προγόνων.
    Βαδίζουμε στο σκοτάδι δίχως Παιδεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!
    Η ΣΚΟΥΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕΣ,ΕΘΑΨΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΝΤΑΒΙΝΤΟΦ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΟΥΚΑΣ,ΤΩΡΑ ΕΙΝ'ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή