ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Εν μέσω οικονομικής κρίσης η Ελλάδα επιστρέφει...στη Σομαλία! Αποστολή φρεγάτας

Share it:
Ελληνική επιστροφή στην επιχείρηση ATALANTA. Η Ελλάδα στέλνει πάλι φρεγάτα ,σχεδόν δύο χρόνια μετά από την διακοπή της συμμετοχής της σ΄ αυτή την επιχείρηση λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε. Οι δυσκολίες δεν ξεπεράστηκαν αλλά η φρεγάτα ΨΑΡΡΑ , θα
αποπλεύσει στα μέσα Φεβρουαρίου για να συμμετάσχει στην επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU NAVFOR – Οperation ATALANTA) για την αποτροπή και καταστολή της πειρατείας στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Άντεν και των προσβάσεων της Σομαλίας.

Η ελληνική φρεγάτα θα επιστρέψει ένα μήνα αργότερα. Τουλάχιστον αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός.

Το ερώτημα είναι γιατί μέσα σ΄ αυτή την οικονομική συγκυρία τι ήταν αυτό που μας πίεσε τόσο ώστε να επιστρέψουμε σε μια αποστολή που μας κοστίζει πολλά εκατομμύρια. Δεν νομίζουμε ότι αυτά που κερδίζουμε από αυτή τη συμμετοχή είναι τόσα που να δικαιολογούν τόσα έξοδα.
onalert
Share it:

ΕΝΟΠΛΕΣ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Post A Comment:

4 comments:

  1. Γιατί ρε κόπανε , η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη στον πλανήτη , γιατί χιλιάδες οικογένειες ζουν από αυτή, γιατί εκατοντάδες Έλληνες ναυτικοί είναι σε αυτές τις θάλασσες, γιατί τα χρώματα της Ελλάδας πρέπει να φαίνονται παντού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στρατιωτικά δεν υπάρχουμε γιατί δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα σύνορα μας που μετατρέπονται ντε-φάκτο σε γκρίζα ζώνη επειδή τα έχουμε αφήσει στην τύχη των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή