ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Θεσσαλονίκη : Αγρια δολοφονία στη Νεάπολη. «Τυφλωμένος» από τη ζήλια σκότωσε πατέρα και γιο

Share it:
«Τυφλωμένος» από τη ζήλια σκότωσε πατέρα και γιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από
λίγο στην περιοχή της Νεάπολης προκλήθηκε εξαιτίας της ζήλιας του δράστη ο οποίος συνελήφθη.
Οπως έγινε γνωστό ο δράστης ηλικίας περίπου 60 ετών λογομάχησε και σκότωσε το θύμα καθώς θεωρούσε ότι παρενοχλούσε τη σύζυγό του ενώ πυροβόλησε με την καραμπίνα και σκότωσε και το γιο ο οποίος επιχείρησε να τον αποτρέψει. Στη συνέχεια απειλήθηκε συμπλοκή καθώς φίλοι και συγγενείς των θυμάτων πήγαν στο σημείο και απείλησαν να λιντσάρουν τον δράστη ο οποίος συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς.
seleo
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

1 comments:

  1. ο ρουφιανος του μαξιμου20 Ιανουαρίου 2014 στις 10:39 μ.μ.

    Αποδοκίμασαν τον Σταϊκούρα χθες στο γήπεδο της Λαμίας Στον χθεσινό αγώνα της Λαμίας με τη Νάουσα βρέθηκαν περισσότεροι από δυο χιλιάδες φίλαθλοι στο γήπεδο της πόλης... Κάποιος είχε την "έξυπνη" ιδέα να αναγγείλει από τα μεγάφωνα την άφιξη του Υπουργού: "Μαζί μας είναι και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κύριος Χρήστος Σταϊκούρας". Τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες, που έφεραν σε δύσκολη θέση τον Υπουργό, την παρέα του, αλλά και τους διοικούντες, που ήταν στην εξέδρα των επισήμων. "Εμάς τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας που έχουμε πληρώσει από το υστέρημά μας εισιτήριο διαρκείας για όλο το χρόνο, μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε να ακούμε από τα μεγάφωνα ότι ήρθε ο Δήμαρχος, ο Υπουργός και όποιος άλλος πολιτικός; Που ήταν αυτοί όταν τους είχε ανάγκη η ομάδα; Τώρα που είδαν ότι πάει καλά έρχονται στο γήπεδο ή κάνουν τραπέζια για να μας πείσουν ότι είναι δίπλα στην ομάδα .....Καλό θα ήταν να μην προκαλούν με τέτοιου είδους ανακοινώσεις τον κόσμο, ο οποίος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο....", έλεγε αγανακτισμένος οπαδός της ομάδας στο LamiaReport, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν χθες στο γήπεδο της Λαμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή