ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Μακάρι να είχε πολλούς Ξηρούς η Ελλάδα.

Share it:
«Ραβδί, φτύσιμο» και «καλή αντάμωση στα γουναράδικα»
Οσον αφορά στο βίντεο, ο τρομοκράτης της 17Ν προτείνει να δημιουργηθούν «ομάδες περιφρούρησης σε κάθε χώρο, σε κάθε γειτονιά ενάντια σε κατασχέσεις, κόψιμο ρολογιών,
ηλεκτρικού, νερού με ειδοποίηση μέσω κινητών και διαδικτύου να μαζευόμαστε ακαριαία, να τους ξυλοφορτώνουμε και να τους εκδιώκουμε όλους μαζί»,

Για τις επιθέσεις προτείνει χαρακτηριστικά: «Ραβδί και φτύσιμο πρώτα πρώτα σε υπουργούς, βουλευτές, πολιτευτές, σε συνδικαλιστές και δημοσιογράφους όπου τους πετυχαίνουμε. Ραβδί και φτύσιμο σε εφορατζήδες, στους μπάτσους, στους σεκιουριτάδες, στους ελεγκτές, στους προπαγανδιστές του εχθρού, στους εμπόρους ναρκωτικών, στους εισπράκτορες και σε κάθε πληρωμένο τσανάκι των τραπεζών και του κράτους.».Εδώ δεν είναι θέσεις απο το Ε.ΠΑ.Μ ; ( Διότι το Ε.ΠΑ.Μ σκούζει με ανακοίνωσή του) δεν έχει θέσεις του δεν πληρώνω ; τα λόγια του Ξηρού ; Δεν λέγαμε όλοι εμείς τόσο καιρό να μη πληρώνουμε τίποτα; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλαγε για ανυπακοή ; Πρέπει να ντέπεστε που βγήκε ενας άνθρωπος και σας είπε τα αυτονόητα, και τον αρπάξατε απο τα μούτρα...για αυτό είσαστε ο ορισμός των υπόδουλων νενέκων. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Μακάρι να είχε πολλούς Ξηρούς η Ελλάδα.

Δημήτριος Σούλης σχόλιο στην ανάρτηση : Ποιόν βολεύει η ανακοίνωση του Χριστόδουλου Ξηρού;

Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

Post A Comment:

15 comments:

  1. Ακριβώς αυτά, που είναι θέσεις πολλών κομμάτων, και παρουσιάζονται ως διακύρήξεις του Ξηρού θέλει το σύστημα να συκοφαντήσει ως τρομοκρατικές απόψεις και να τα ακυρώσει.Εξ άλλου αν είχαμε πολλούς Ξηρούς θα τους λέγαμε λαικό κίνημα και τέτοιο δεν ειναι η 17Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να είχε πολλούς Ξηρούς η Ελλάδα.


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΡΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ????? ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 11:17 να χαίρεσαι που η τρικλοποδιά δίνει την δυνατότητα να ακούγονται και φωνές που εσύ διαφωνείς..!
      Κι όσο αναφορά τον Ξηρό....είναι βέβαιο ότι με τα μέσα που διαθέτουν τα ξένα κέντρα εξουσίας, ξέρουν και τι ώρα κατουράει..!
      Είναι γνωστό επίσης ότι ακόμη και η μη καθεστωτική τρομοκρατία...( γιατί την καθεστωτική τρομοκρατία την έχουν ονομάσει "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ") είναι σχεδόν απολύτως ελεγχόμενη και συνήθως την αφήνουν να δρά... γιατί μ'αυτό τον τρόπο βρίσκουν εύκολα επιχειρήματα για να μας περιορίζουν περετέρω τις ατομικές μας ελευθερίες....και όχι μόνο..!!
      Τώρα... παρότι που είμαι της άποψης ότι η λύση είναι μια "αναίμακτη ιδεολογική επανάσταση" θα ήμουν πολύ υποκριτής εάν διαφωνούσα μ'αυτά που λέει ο Ξηρός ... Καθώς επίσης θα ήμουν πολύ υποκριτής εάν σου έλεγα ότι δεν θα μου έδινε μεγάλη χαρά, να πλάκωνα κυριολεκτικά στα χαστούκια όλα τα πολιτικά καθίκια του κερατά, και όσο αναφορά τους εθελόδουλους συνεργάτες τους, που πουλάνε με τις στάση τούς την ίδια τους την πατρίδα για λίγα ευρουλάκια..απλά τους λυπάμαι.!!

      Υ/Γ....Γι'αυτό αδερφέ μου....πάψε να βλέπεις αυτά τα "ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ", και να είσαι σίγουρος ότι θ' αρχίσεις κι εσύ...να βλέπεις πίσω απο την κουρτίνα της μαύρης προπαγάνδας..!!
      ...."Ειλικρινά με φιλική πρόθεση"...!!

      Διαγραφή
  3. 11:17 Φίλε μου απόψεις βάζουμε ... πες και τη δική σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλεπωντας εχθες το βραδυ σε ολα τα τηλεοπτικα καναλια το βιντεο με τον χριστοδουλο ξηρο,και ακουγωντας προσεκτικα τα λογια του,νομισα για μια στιγμη οτι ακουγα την σκεψη μου,και τις επιθυμιες που με διακατεχουν εδω και μερικα χρονια..επισης τις σκεψεις ολων σχεδον των ελληνων με τους οποιους εχω μιλησει για την καταστασι στην χωρα μας τα τελευταια χρονια..αρα η πλειοψηφια του λαου συμφωνει με τις αποψεις του...δεν συμφωνουν τα καναλια με τους προπαγανδιστες-δημοσιογραφους που τα απαρτιζουν και εχθες ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ για αλλη μια φορα και εδειξαν τι αληθινα πρεσβευουν..υπαρχουν ομως ερωτηματα που ταλανιζουν το μυαλο μου οπως 1] πως εδιναν αδεια στον εκτελεστη της 17 νοεμβρη οντως καταδικασθεντα σε εξακις ισοβια!!!!! 2] πως τους ξεφυγε αφου τον παρακολουθουσαν..εκτος και αν δεν τον παρακολουθουσαν...και αν ειναι ετσι γιατι? και 3] αφου ο ξηρος εχει εκτελεσει αμερικανο διπλωματη πως οι αμερικανοδουλες ελληνικες κυβερνησεις δεν τον παρεδωσαν στις ην πολιτειες αμερικης,οπου και εκει εναι καταζητουμενος? [και θα τον ξεφορτωνοντουσαν..] υπαρχουν ερωτηματικα..και το οτι οι κουβεντες του ξηρου αρεσαν δεν σημαινει οτι δινουν και απαντησεις....ο καιρος θα δειξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να είχε πολλούς Ξηρούς η Ελλάδα.

    Kliste to blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν είναι σε θέση από μόνος του να σκίσει ούτε βρεγμένη εφημερίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα παίξει σε επόμενο σενάριο τρομοκράτησης του κόσμου,γιατί τα νέα μέτρα δεν θα αφήσουν κανέναν στον καναπέ!Θα "τελειώσουν"το μνημόνιο μετά και θα φέρουν σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας,τρις χειρότερο από το μνημόνιο!Πώς θα σε αποπροσανατολίσουν;Καλύτερα να εκτονώσεις την οργή σου μέσω ενός τρομοκράτη,παρά μέσα από δράση σε λαικό κίνημα(πχε.πα.μ,δεν πληρώνω,κλπ).και να κινδυνεύσει το καθεστώς!Πώς θα πάρουν το "οικόπεδο"Ελλάδα;Χωρίς τρομοκρατία και σασπένς;Χωρίς όλους εμάς στο γύψο;Κλείστε επιτέλους το διάολο αυτόν της τηλεόρασης και οργανωθείτε σε συλλογικότητες,λαικό κίνημα,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ,δε θα τη βγάλουμε αλλιώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τους έβγαινε με την Χ.Α. και αφήσαν τώρα τον Ξηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Ξηρός είναι αγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντα η βία και η τρομοκρατία από την ίδια την εξουσία εκπορεύεται,από το βαθύ κράτος και παρακράτος.Σιγά μη δεν ξέρουν που είναι ο Ξηρός με τα σύγχρονα μέσα-αν στ'αλήθεια τον ψάχνανε!Τώρα οι "κατακτητές" κάνουν κουμάντο κι όλα είναι στημένα!Εμείς τι κάνουμε;Μόνο το λαό φοβούνται τι θα κάνει.Θα ενωθούμε να διεκδικήσουμε τη γη και τη ζωή μας με γενική πολιτική απεργία,γενικό ξεσηκωμό ή πιστεύουμε ακόμα στο παραμύθι των εκλογών τους;Η Χ.Α είναι άλλο στημένο θέατρο επικοινωνιακό!Πότε χρυσαγειάδα,πότε τρομοκρατία-κάθε φορά που ξεσηκώνονται σε απεργιες(φοβούνται γενίκευση)ή θέλουν να περάσουν ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!Στόχος η τρομοκράτηση κι ο αποπροσανατολισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να είχε πολλούς μαλάκες η Ελλάδα για να διαβάζουν τις μαλακίες που γράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι καιροί είναι πονηροί φοβάμαι προβοκάτσια να μας ξεγελάσουν οι Αμερικάνοι σαν τον Μπιλαντεν και να αφήσουν ένα κουφάρι πλαστό και να φορτώσουν το λαό με στημένη τρομοκρατική ενέργεια και με καινούρια μετρά την Ευρώ Αμερικάνικη στρατιά καταστολής και τον Ξηρό σοβατισμένο με καινούριο πρόσωπο να απολαμβάνει αλλού τη φραπεδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί, σας χάλασε το σχόλιό μου και η ανάρτηση της τρικλοποδιάς ; και κατάρχήν κόσμια. Που το πρόβλημα; θα βρούμε άκρη η θα παραμυθιαζόμαστε ; Θέλετε αλήθειες ή ψέματα ; θέλετε αγώνα ή υποδούλωση ; Εσείς τι νομίζετε ο,τι θα μας σώσει ο Ξηρός ; Δεν θα μπω στην διαδικασία το τι θα πράξει ο Ξηρός με ενδεχομένως κάποια άλλα μέλη, ή τι δεν θα πράξει. Είναι όμως τα λόγια του ,λόγια που έλεγαν κατά καιρούς και άλλοι ; Προσωπικά τα έχω πεί πολλές φορές. Εγινε κάτι ; Εγώ τα είπα ( το εγώ το απαιχθάνομαι) αλλά κάποιος πρέπει να μπεί μπροστά. Λοιπόν έγινε κάτι ; κάναμε στάσεις πληρωμών ; είχαμε κάλυψη και αλληλεγγύη ; Είμασταν συμπαραστάτες σε όσους έκοψαν το ρεύμα ; Είμασαταν συμπαραστάτες σε χίλια δυο άλλα ; Εχετε τον λόγο της τιμής μου ο,τι και μόνος μου θα το πάω μέχρι τέλους σε ο,τι αφορά τους αλήτες που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο,και ο αγώνας θα είναι πολύπλευρος υπάρχουν πολλοί τρόποι να σκοτώσεις χωρίς να σηκώσεις όπλο.. Ο πόλεμος όμως θα είναι ο ίδιος τα όπλα θα αλλάζουν.. Αλλωστε και οι δωσίλογοι χωρίς όπλα σκοτώνουν...αλλά σκοτώνουν! Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι. Απατείται ένωση.Για αυτό, και το μακάρι να είχε πολλούς Ξηρούς, η Ελλάδα. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο κε Δ.Σούλη συμφωνώ και εγώ.
    ΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή