ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Συνωμοσίες δεν υπάρχουν ... απλώς την αλήθεια κάποιοι την βαπτίζουν συνωμοσία

Share it:
Γίνετε να υπάρξει αύξηση του πληθυσμού επ' άπειρον όπως και μια αυξανόμενη κατανάλωση αγαθών και εκμετάλλευση των υδάτινων και ενεργειακών πόρων διά πάντως?Το σχέδιο υπήρξε υπάρχει και ήδη εφαρμόζεται χωρίς εσείς να θέλετε να το πιστέψτε.

Ερώτηση. γενικά στην παγκόσμια Ιστορία υπήρξαν εποχές παχιών και ισχνών αγελάδων ποιοι τελικά επέζησαν? Αυτοί που ήταν στα ψηλά πατώματα της πυραμίδας.Οι από κάτω τους έφαγαν οι λιμοί οι πνιγμοί και οι καταποντισμοί.Πολύ σύντομα και ιδιαίτερα στο μέλλον θα μας αδειάζουν τη γωνιά αυτοί που δεν θα είναι χρήσιμοι στους από πάνω.

Hδη η απόφαση έχει δρομολογηθεί και τα μέσα υπάρχουν ήδη.Την πατήσαμε όπως οι ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια και της χάντρες και παραδοθήκαμε άνευ ορων.Και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. 

Αλλά εάν νομίζετε ότι είναι αναστρέψιμο επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτά που μας δείχνουν στις ταινίες τόσα χρόνια είναι μια πλύση εγκεφάλου .Mας δείχνουν το τι σχεδιάζουν και σιγά σιγά το φέρνουν στην πραγματικότητα.Όπως η δόση με το μουρουνέλαιο .Σιγά σιγά έχεις τελείωση το μπουκάλι χωρίς να το καταλάβεις

Τίποτα δεν είναι για το καλό μας.Όλα είναι μονο για το καλο τους.Συνωμοσίες δεν υπάρχουν απλώς την αλήθεια κάποιοι την βαπτίζουν συνωμοσία για να σας κλείνουν τα μάτια.Τίποτα στην ζωή μας δεν είναι πλέον κάτω από τον έλεγχο μας.
Ακόμα και αυτά που γράφω κάπου αλλού κάποιος τα καταγράφει μαζί με τρισεκατομμύρια άλλα στοιχεία.

sakis mousageas Σχόλιο στην ανάρτηση : Σχεδόν απαρατήρητα περνούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών
Share it:

ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Post A Comment:

0 comments: