ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ψεύτικη και αυτή η φωτογραφία που έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας απο τους άτυχους μετανάστες που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.

Share it:
Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς βλάκες των social media και απο κάτι σούπερ ντούπερ "αριστερούς" που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια.
Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Αγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά
Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο εν έτει 1999.

Ειλικρινά δεν τα έχω με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά τα παίρνω άσχημα με το πόπολο που τρώει την κάθε π@π@ριά αμάσητη.

Είμαι δε σίγουρος ότι πολλοί ευαίσθητοι θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία.

Οπως οι φίλοι μας οι εκπαιδευτικοί που έχωσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο www.alfavita.gr καταδικάζοντας ταυτόχρονα το ανάλγητο ελληνικό κράτος. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που έλεγε κι ένας γνωστός μου.
hellasxg
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΓΝΩΣΗ ,ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρουν αυτοί,γιατί κι εμάς "οι εταίροι"Κόσοβο θέλουν να μας κάνουν,αν δεν προλάβει και δεν αντισταθεί σύσσωμος,ενωμένος κι αποφασισμένος ο λαός!Αυτή είναι η τύχη μας,αν δεν την πάρουμε στα χέρια μας κι εμπιστευτούμε ξανά Τσίπρες,Κασιδιάρηδες κι άλλους φαιδρούς "σωτήρες"!Ρε,όταν έχεις κατοχή γλιτώνεις χωρίς παλλαικό αγώνα;Οργανωθείτε ,συντονιστείτε,σε συλλογικότητες,στο ε.πα.μ,σε ενωτικές δράσεις,σταματήστε να τους πληρώνετε,κλείστε τις τηλεοράσεις,κάντε κάτι για την οργάνωση γενικής πολιτικής απεργίας!Ειρηνικός ξεσηκωμός με όλο το λαό να διεκδικεί την πατρίδα και τη ζωή του πίσω,μέχρι ΟΛΟΙ να ξεκουμπιστούν!Το σχέδιο του τι κάνουμε από εκεί και πέρα είναι έτοιμο,μελετημένο κι επιστημονικά τεκμηριωμένο!Ενημερωθείτε από το ε.πα.μ.Εμπρός να προλάβουμε την πλήρη καταστροφή και το χαμό μας!Ή αυτοί ή εμείς!ή οι προδότες ή οι πατριώτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε παμε αλλα με ποιον παμε?
    Πως θα μαζευτουμε?
    ΚΚΕ
    ΕΠΑΜ
    58
    ΔΗΜΑΡ
    ΑΕΛ
    ΣΥΡΙΖΑ
    ΧΑ
    ΚΑΜΙΑ 30ΡΙΑ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς ταμπέλες,απλά ενωμένοι κι αποφασισμένοι,οργανωμένοι από τα κάτω σε ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!Αν βάζεις και το ενιαίο παλλαικό μέτωπο με τα άλλα διασπαστικά σχήματα τι να σου πω!Στο ε.πα.μ δεν υπάρχει ιδεολογία,αλλά ενότητα-μέτωπο για συγκεκριμένο στόχο, την ανατροπή τους με το λαό ενωμένο πρωταγωνιστή και κανέναν "πατερούλη"να τον πατρονάρει!Εμείς δεν καταθέτουμε καμμιά ιδεολογία εκεί μέσα μόνο πρακτικές λύσεις ψάχνουμε για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στον ξεσηκωμό!Μετά,αν ελευθερωθούμε,δεν έχουμε λόγο ύπαρξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή