ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

«Εξέχων στόχος» για τους τρομοκράτες η τρόικα, γράφει αυστριακή εφημερίδα

Share it:
Δημοσίευμα στην αυστριακή εφημερίδα Die Presse κάνει εκτεταμένη αναφορά στο βίντεο με το οποίο επανεμφανίστηκε ο δραπέτης τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναλυτική περιγραφή της δράσης της «17 Νοέμβρη», με έμφαση στο ρόλο
του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ επισημαίνεται πως η παρουσία της τρόικα στην Αθήνα, θεωρείται «εξέχων στόχος» πιθανής τρομοκρατικής ενέργειας, καθώς θα εξασφάλιζε στους επίδοξους τρομοκράτες παγκόσμια προβολή: «οι διαπραγματευτές της τρόικας θα μπορούσαν να είναι εξέχων στόχος, που θα εξασφάλιζε στους τρομοκράτες τεράστια μιντιακή προβολή».

Παράλληλα, στο δημοσίεμα της αυστριακής εφημερίδας επισημαίνεται πως η αστυνομία είναι σε επιφυλακή και λόγω της ελληνικής προεδρίας, που ενισχύει τους φόβους για «θεαματικές τρομοκρατικές επιθέσεις από ένα νεοϊδρυθέν τρομοκρατικό μέτωπο».

Πάντως η Die Presse δεν παραλείπει να προσθέσει πως όλα αυτά μπορεί και να είναι ένα απλό «πυροτέχνημα»: «Υπάρχουν όμως και καθησυχαστικές φωνές. Τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τη δολοφονία των δύο ακροδεξιών, είχαν εκφραστεί φόβοι για επικείμενο εμφύλιο ανάμεσα στους αριστερούς και τους δεξιούς, που όμως δεν επιβεβαιωθήκαν.

Η επαναδραστηριοποίηση του Χριστόδουλου Ξηρού θα μπορούσε τελικά να αποδειχθεί ως πυροτέχνημα ενός ελάχιστα οργανωμένου ακροαριστερού μετώπου, αλλά δεν είναι κάτι περισσότερο από μια ελπίδα γι αυτούς» καταλήγει η εφημερίδα.

protothema
freepen
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

1 comments: