ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Απίστευτη δημοσκόπηση με ερώτημα: Ποιον θέλετε να φάει ο Ξηρός;

Share it:
Απίστευτη δημοσκόπηση υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διαδικτυακό αέρα με ερώτημα "Ποιον θέλετε να φάει πρώτος ο Ξηρός;" και από κάτω παρέχονται τέσσερις επιλογές.
Τη δημοσκόπηση μπορείτε να τη δείτε εδώ ενώ την είδηση έχει παίξει και η ιστοσελίδα
parapolitika.gr.

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να εκληφθεί ως αστείο και αν θα πρέπει να υπάρξει σχετική παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
freepen
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

7 comments:

  1. Να παρέμβει η δίωξη ε? Όταν τον αλήτη Ξηρό τον κάνετε ήρωα τι θα κάνει ο απλός ο κόσμος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο δράκος για να αποδείξει την δύναμη του πρέπει να φάει κάποιον. Οι απέναντι έριξαν ολόκληρους πύργους καθώς διαβάζουμε. Σε ένα και δύο ανθρώπους θα σταθούμε. Ο σκοπός έχει σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί "επικοινωνιακά"δημιουργούν διάφορους "μαιμού"ήρωες!Εμείς γιατί τα χαύτουμε όλα αυτά ,εμείς οι απλοί άνθρωποι είμαστε οι αληθινοί ήρωες που όλοι μαζί οφείλουμε να τους τελειώσουμε και να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας.Στη γειτονιά σας,στη δουλειά σας,σε πρωτοβουλίες πολιτών,λαικά κινήματα πέρα από αριστερές και δεξιές μπαρούφες οργανωθήκατε;Ή περιμένετε εξ ουρανού τη σωτηρία;Αν εμείς δεν υπερασπιστούμε τον τόπο μας και τις ζωές μας,ποιος περιμένουμε να μας υπερασπιστεί;Ή μήπως κάποιος ακόμα πιστεύει σε κόμματα του χθες,που είναι από την αρχή ξεπουλημένα και μαιμού φιλολαικά;Αν ακόμα υπαρχει τέτοιος Έλληνας,ας πάει να κοιταχτεί σε γιατρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΦΙΟΔΟΥΛΟΣ ΧΛΩΡΟΣ. Η ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @11:32 π.μ. και παντοτε με μαλλι playmobil..!!χαχαχαχααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χρήσιμοι η μαλάκες στην κοινωνία, πως θα «ζούσαν» οι « ξύπνιοι »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο την στιγμη της αποδρασις του χριστοφορου ξηρου,τα ΜΜΕ κρατησαν μια συγκεκριμενη γραμμη στο προσωπο του,με μια λεξη θα την περιεγραφα απαξιωτικη.ειναι εκπληκτικο οτι την ιδια στασι κρατει η πλειοψηφια των πολιτων...αυτο δειχνη την δυναμη της προπαγανδας που σε καθημερινη βασι ειναι η πηγη πληροφορισης του ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή