ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Οριστική απόφαση: Βγάζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ... ΚΑΙ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΕΔ

Share it:
Ειλημμένη απόφαση στο πλαίσιο προσπάθειας ανάσχεσης της διαρροής των ψηφοφόρων της δεξιάς προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αποτελεί η πλέον η επιχείρηση "Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί εντός των επόμενων 100 ημερών.

Μάλιστα θα συμπέσει με την προθεσμία που έχουν οι υποψήφοι εκλογικοί συνδυασμοί για να καταθέσουν υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να έχουμε και εθνικές εκλογές αν η επιχείρηση αποβολής της ΧΑ από τη νόμιμη πολιτική σκηνή "περπατήσει".

Οπότε σίγουρα δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή και εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα καταστεί δυνατή η διάλυση του κόμματος, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορεί καν να εκπροσωπηθεί.

Από την στιγμή που δεν γίνει κατορθωτή η ύπαρξη εθνικιστικού ψηφοδελτίου θεωρούν ότι οι φανατικοί ψηφοφόροι της ΧΑ θα απέχουν από τις κλογές αυξάνοντας ταυτόχρονα το ποσοστό της ΝΔ, λόγω μικρότερης εκλογικής βάσης.

Αν και στη ΝΔ ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να ακανάμψει ένα σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων που ψηφίζουν σήμερα ΧΑ, όταν διαπιστώσουν ότι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ θα έχουν να κάνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα.

Που θα βασιστεί η "αποβολή" της ΧΑ: Θα επαναφερθεί ο νόμος που ίσχυε έως το 2002 και επέτρεπε στον Άρειο Πάγο να αποκλείσει ένα κόμμα από τις εκλογές, ενώ θα εξειδεικευτεί με νόμο το άρθρο 29 του Συντάγματος (προϋποθέτει τον σεβασμό των κομμάτων στη λειτουργία του πολιτεύματος), προβλέποντας επιπλέον ότι κάθε υποψήφιος σχηματισμός δεσμεύεται ότι δεν αποβλέπει στη βίαιη κατάλυση του πολιτεύματος ή και ότι δεν μπορεί, π.χ., να διεκδικήσει την ψήφο αν η ηγεσία του ή και οι υποψήφιοί του κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Εδώ θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα για το ΚΚΕ το μόνο κόμμα που δεν αποδέχεται το κοοινοβουλευτικό πολίτευμα, αλλά ετοιμάζεται ειδική περιγραφή για να μην θιγεί η "αριστερά του συστήματος".

Από εκεί και πέρα για τις δημοτικές εκλογές σε ότι αφορά την υποψηφιότητα Κασιδιάρη που τους "πονάει, αφού είναι δεύτερος, μετά από τον όποιο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δεν μπορούν να το απαγορεύσουν να είναι υποψήφιος, αλλά μπορούν να υπενθυμίσουν στους ψηφοφόρους πώς ότι και να ψηφίσουν ο Η.Κασιδιάρης αποκλείεται να είναι δήμαρχος αφού διώκεται και βάσει του Καλλικρατικού νόμο 3852/2010, που αναφέρει ρητά ότι περιφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά. «εκπίπτουν αυτοδικαίως από το αξίωμά τους αν διώκονται για κακουργήματα», ο νέος δήμαρχος θα εκπέσει άμεσα του αξιώματός του.

Πολύ σημαντικό είναι όλα αυτά να γίνουν στο κατάλληλο timing για την κυβέρνηση έτσι ώστε η έγκλειστη ομάδα των στελεχών και των βουλευτών να μην έχει την δυνατότητα να αντιδράσει έγκαιρα.

Και βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο νέων προφυλακίσεων. Mαζικών προφυλακίσεων με όσους αντιδράσουν στην ανακήρυξη του κόμματος εκτός νόμου.

Αλλωστε όποιος δηλώσει εν συνεχεία υποστηρικτής του κόμματος θα οδεύει και αυτός στις φυλακές και θα δούμε εικόνες όπως αυτή στην φωτογραφία.. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζονται και νέα "σοφρονιστικά" ιδρύματα. Και κανείς δεν πρόκειται να αντιδράσει, φυσικά από το λεγόμενο "συνταγματικό τόξο".

Γενικά όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές τόσο θα ασκείται "ανορθόδοξη" πίεση στο εθνικιστικό κόμμα.

Χθες τη νύχτα οι βουλευτές της ΧΑ που "φιλοξενούνται" στον Κορυδαλλό, δέχθηκαν επιδρομή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, που όρμησαν μέσα στα δωμάτιά τους, τους πέταξαν από τα κρεβάτια τους και έκαναν έρευνα στα κελιά μετά από δήθεν πληροφορίες ότι κατείχαν κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, στικάκια και διάφορα άλλα.

Οι φυλακισμένοι βουλευτές Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος διαμαρτυρήθηκαν για την μεταχείριση και ζήτησαν ο έλεγχος να γίνει παρουσία εισαγγελέα, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγα.

Οσο θα αυξάνονται τα ποσοστά του κόμματος, τόσο θα μεγενθύνεται και η ταλαιπωρία τους.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με την δημοκρατία; Αυτό εναπόκειται στους πολίτες να το αποφασίσουν.

Να πούμε ότι χωρίς την έγκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να περάσει διάταξη που θα θέσει εκτός νόμο τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Αλλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ρισκάρει να αρνηθεί την υπερψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης,

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν απώλειες και κάποιοι βουλευτές, απ'όλα τα κόμματα δεν θα δεχθούν να υπερψηφίσουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θα το δεχθεί.

Αλλωστε ποιος δεν θέλει τους πολιτικούς του αντιπάλους εκτός νόμου και ακόμα καλύτερα στην φυλακή;

Ένα δεύτερο στοιχείο που δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης προς την δεξιά του εκλογικού σώματος, είναι το περίφημο θέμα της ακυρότητας των μισθολογικών μειώσεων που αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας και διέρρευσε εν μία νυκτί, πράγμα που σίγουρα δεν συνηθίζεται.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε ο Γολγοθάς των Μνημονίων που αποφασίζει κάτι τέτοιο το ΣτΕ.

Το μυστικό είναι τον ερχόμενο Μάϊο θα αποφασίσει για το επίπεδο της αντισυνταγματικότητας και εκεί μπορεί να έχουν "εκπλήξεις" αφού μπορεί να πάρουν πίσω ψίχουλα από αυτά που τους έχουν κόψει, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την βαθμολογική τους εξέλιξη. Αλλά οι εκλογές θα έχουν γίνει.
ΠΗΓΗ
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

16 comments:

  1. Οι συγκαλυμμένοι εκφοβισμοί από παπάρες σαν καί σας δεν κάμπτουν το ηθικό των ψηφοφόρων τής Χ.Α .Είμαστε το πιό συμπαγές εκλογικό σώμα καί έτσι θα παραμείνουμε πρός μεγάλη απογοήτευσή σας .Περαστικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι η γνησιότερη απάντηση του Λαού απέναντι στους δοσίλογους της μνημονιακής κυβέρνησης με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τα παπαγαλάκια της αριστεράς. Το Λαϊκό Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι συσπειρωμένο όσο ποτέ και στην επερχόμενη εκλογκή αναμέτρηση ο λαός θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΣΙΠΡΕΟΙ Κ.Α. (ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ) ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΕΜΦΙΛΙΟΣ ΞΕΣΙΚΩΜΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΜΕΙ Ο Κ@Λ@S ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΣΤΗΣ ΕΚΛOΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ Χ.Α. ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Π.Χ. ΑΝΕΛ Η ΛΑΟΣ Η ΛΕΥΚΟ Η ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΧΑΜΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια μεγαλη μουντζα θα παρει στιs εκλογεs ο αοματοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ήξερες φίλε 3.06 τον βρώμικο ρόλο που τους βάλανε κι αυτούς να παίξουν οι γνωστοί "δυνατοί",θα ανατρίχιαζες από αηδία!Πίστευε και μη ερεύνα κι εσύ κι έννοια σου...περίμενε έξω από σένα τη λύση ,να μας τη φέρουν σε κουτί μα σελοφάν!Για ψάξε λίγο και παραπέρα κανένα πατριωτικό εθνικοαπελευθερωτικό μέτωπο,μήπως και ανακαλύψεις κάτι άλλο από τη μισή αλήθεια που σου λένε για να εγκλωβίζουν τη σκέψη και την ψυχή σου!Αυτό που σου λέω-και συγγνώμη κιόλας για το ύφος-είναι λαικό κίνημα,από τα κάτω γεννημένο,που σίγουρα δεν ελέγχουν,αλλά και το μόνο που φοβούνται και το κρύβουν επιμελώς από τα μάτια μας!Δε μοιάζει με τα "μαγαζάκια"τους γιατί δεν ενδιαφέρεται για ψευτοιδεολογήματα και ψευτοδιλλήμματα,ούτε χάνει χρόνο με αυτά,αλλά κάνει πράξη την ενότητα του ελληνικού λαού,που είναι η δύνμαμή μας!Μόνο για την εθνική απελευθέρωση,την ανεξαρτησία,τη λαική κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη αγωνίζεται και λέγεται ενιαίο παλλαικό μέτωπο,Ε.ΠΑ.Μ.Σε αυτό το "σατανικό"κατασκεύασμα πρέπει να υπάρχει ένα "μαιμού"κατασκεύασμα "εθνικής ενότητας" για να μη δυναμώσει το γνήσιο ενωτικό λαικό μέτωπο,που στ'αλήθεια μόνο αυθτό μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για να γλιτώσουμε τον κατακερματισμό της πατρίδας και της ζωής μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Γ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ; Η ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ .(ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΠΙΑΣΤΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΨΗΦΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ . ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗΗΗΗΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ .ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ,ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΟΟΟΟΣ ,(ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε τα παιδια του ΕΠΑΜ που εισαστε εσεις βρεεε,ρε σας στειλαν στα αζητητα και παλι πηρατε τις ρουγες ,που ζητε ρε κουτορνιθια ενας ειναι Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ νουμερα ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ,αντε ποντικια στις τρυπες σας ,σας ειδαμε και σας καταλαβαμε ,εισασταν εισαστε και θα μεινετε αρουραιοι των υπονομων ,ξουτ απο δω, ΤΣΙΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δοκίμασε και τον Τσίπρα,φίλε,που τον έχουν στο χέρι οι κατοχικές δυνάμεις,που δεν έχει ποτέ κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του κι έννοια σου..μια από τα ίδια και τρισχειρότερα θα δεις, όταν θα τελειώσει το μνημόνιο και θα φέρει το δημοσιονομικό σύμφωνο του θανάτου.Πάντως πατρίδα δε θα έχεις σε λίγο,αλλά θα είσαι ζήτουλας των Ευρωπαίων,μετανάστης στην ίδια σου τη χώρα!Βρίσε όσο θέλεις το ε.πα.μ ,αλλά να θυμάσαι πως θα είμαστε πάντα εκεί μέχρι το τέλος,κι, όταν αποφασίσεις να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου κι εμπιστευτείς τις δικές μας δυνάμεις,τις λαικές κι όχι να δώσεις λευκή επιταγή στον οποιοδήποτε τηλεαστέρα-ανδρείκελο ξένων αφεντικών,θα σε περιμένουμε,στο ίδιο πάντα μετερίζι,για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επιβίωση τη δική μας,των παιδιών μας και της πατρίδας!Καλό θα ήταν να μην βρίζεις,αλλά να ψάχνεις και να αγαπάς την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζήσε τη φαντασίωση που σου πουλάνε τα εξωνημένα ΜΜΕ κι ο ξεπουλημένος τους τύπος,που μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ ΌΛΟΙ θέλουν τα τομάρια τους να σώσουν και ζήσε το όνειρο της μεγάλης Ευρώπης των ευρωμαφιόζων φασιστών,που το ευρώ κι οι πολιτικές που το συνοδεύουν διασφαλίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5,45 σου ειπε ποτε την αληθεια ο τσιπριτς για ποιον λογο πηγε στο τεξας εσυ που τον υποστηριζεις? μηπως για να παρει εντολες οτι η χωρα ΔΕΝ θα βγει απτοευρω? ποιος ειναι αυτος αληθεια, και με ποιο δικαιωμα λεει αυτες τις παπαριες? ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Ε.ΠΑ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέρω ότι τον κάνουν ήρωα κι ανδρείο καβαλάρη τα μέσα της ντροπής!Αλλά όταν δέχεται να συζητά με τα κοράκια της τραπεζοκρατίας για ένα χρέος,που δεν είναι του λαού ,που οφείλει να διαγραφεί,μια και πληρώθηκε πολλάκις-πολύ περισσότερο που οι πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο αντιστοιχούν τουλάχιστον στο διπλό από το χρέος-περίμενε από τον ήρωά σου να σε σώσει μέσα στη λαιμητόμο των του ευρώ των κερδοσκόπων!Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι είναι σικέ το παιχνίδι και έχουν ολόκληρα επιτελεία επικοινωνιακά για να το παίξουν όπως θέλουν;Εμείς τι έχουμε στο ε.πα.μ;Μόνο τη δύναμη της αλήθειας και του δίκαιου όλου του λαού μας και τα πόδια μας να τρέχουμε για να τη διαδώσουμε,μπας και απελευθερωθούμε μια ώρα γρηγορότερα από τουςευρωμαφιόζους και κινητοποιήσουμε κόσμο!Μόνοι μας θα σωθούμε φίλε- δυστυχώς η αλήθεια πάντα είναι πικρή-και θέλουμε όλους στον ίδιο αγώνα της ανατροπής και της δικαίωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή