ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ‏

Share it:
Η οικονομική κατάσταση στην χώρα μας δε συγκρίνεται με καμιά από την κατοχή και μετά. Τόση ανεργία, τόσοι φόροι, τόσες αυτοκτονίες ποτέ δεν υπήρχαν. Ξεφύγαμε από τη Κατοχή, ξεφύγαμε από τον Εμφύλιο, ξεφύγαμε από τη Χούντα για να φτάσουμε που; στα πρόθυρα της
εξαθλίωσης. 

Δυστυχώς η πορεία των πραγμάτων καθορίζεται από τα μέσα ενημέρωσης που κατευθύνουν τη κοινή γνώμη και αυτά με τη σειρά τους ελέγχονται από λίγα μεγάλα συμφέροντα. Σκεφτείτε ορισμένες κρίσιμες αποφάσεις που πήραμε, πόσο <<ανεξάρτητα>> τις πήραμε. Ολυμπιακοί αγώνες: 26 δις φαγώθηκαν, αλλά εμείς πανηγυρίζαμε, γιατί αυτό ήταν το γενικό κλίμα που διαμόρφωσαν τα κανάλια, γιατί αυτό βόλευε αυτούς που φάγανε από τα έργα.

Είσοδος στο Ευρώ: Μπήκαμε λάθρα με ψεύτικα στοιχεία, γέμισε η Ελλάδα από φτηνά ξένα προϊόντα και έτσι ακρωτηριάστηκε η όποια ελληνική παραγωγή. Εμείς όμως πανηγυρίζαμε, διότι αυτό ήταν το γενικό κλίμα που διαμορφώθηκε. Ακόμη και σήμερα από τα κανάλια έχει αποκλειστεί ο ουσιαστικός διάλογος για το δίλλημα ευρώ ή δραχμή. Διάλογος που να δίνει απαντήσεις για τα υπέρ και τα κατά δεν έχει γίνει.

Μας τα είπε και ο Άγγλος: Όταν ο Γιωργάκης θέλησε να κάνει δημοψήφισμα για το ευρώ σε 48 ώρες αντικαταστάθηκε, κι εμείς ως δια μαγείας είχαμε πειστεί ότι δεν έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα
drachmi5
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

1 comments:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Ανοίξτε τα μάτια και σπάστε τις τηλεοράσεις
    Ο μεγαλύτερος υπνωτιστής είναι αυτό το κουτί που έχουμε στη γωνιά του δωματίου μας (τηλεόραση).Μας λέει συνεχώς τι να πιστέψουμε ως αλήθεια. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΚΟΥΤΙ" Για όσους παρακολουθούν στην Ελλάδα τα ΜΜΕ (μέσα μαζικής ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ) που λόγο της οικονομικής τους χρεοκοπίας είναι απολύτως εξαρτώμενα από την τρόικα (ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!).
    Όταν έφυγε η τρόικα από την Ελλάδα στην Αμερική δήλωσαν αλλά οικονομικά στοιχεία από αυτά που παρουσίασαν τα ελληνικά ΜΜΑ (μέσα μαζικής ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ) .
    ΤΟ SUCCESS STORY που ανέφερε πριν από λίγο καιρό ο πρωθυπουργός περιλαμβάνει 4 οικονομικές αλλαγές που όταν υλοποιηθούν θα ησυχάσουμε από την τρόικα.
    1. ΜΟΝΙΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    2. ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (τραπεζικός όρος) Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.
    3. ΟΙ ΜΕΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (όχι ιδιωτικό) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 600€.
    4. Η ΜΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 450€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή