ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Καταδίκη Άδωνι και του εκδοτικού του οίκου για αντιγραφή και παραποίηση πνευματικού έργου

Share it:
Πολλά (και όχι τόσο κολακευτικά) μπορεί να πει κανείς για τα συγγράμματα που προωθεί μέσω του εκδοτικού του οίκου ο Άδωνις Γεωργιάδης, από κοινού με τον αδελφό του, Λεωνίδα. Αυτό που ίσως πολλοί δεν ξέραμε είναι ότι κάποια από αυτά είναι… κλεμμένα!

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε τον περασμένο Αύγουστο καταδικαστική απόφαση κατά των αδελφών Γεωργιάδη, καθώς και του εκδοτικού τους οίκου, της εταιρείας «Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ» και της διευθύντριας σπουδών της εταιρείας, Άννας Ευσταθίου Τζιροπούλου, η οποία ήταν και η «πέτρα του σκανδάλου», για προσβολή πνευματικής περιουσίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ενάγων Θεόφιλος Σημαιοφορίδης μήνυσε τους παραπάνω για προσβολή του σήματος «Ελλήνων Λόγος», του οποίου αναγνωρίζεται ως πνευματικός δημιουργός, καθώς η Άννα Ευσταθίου Τζιροπούλου, όπως κατήγγειλε και επιβεβαιώθηκε από το δικαστήριο, σε δύο συγγράμματά της με τίτλους «Πώς η Ελληνική Γονιμοποίησε τον Παγκόσμιο Λόγο» και «Ο Εν τη Λέξει Λόγος» έχει «κλέψει» τις ιδέες του ενάγοντα, χωρίς φυσικά την άδειά του.

Τι λέει, λοιπόν, η απόφαση του δικαστηρίου; Αναγνωρίζει το δίκιο του Θεόφιλου Σημαιοφορίδη, διατάσσοντας παράλληλα την καταστροφή όλων των εντύπων του εκδοτικού οίκου στα οποία αναφέρεται ο όρος «Έλλην Λόγος», καταλογίζοντας επιπλέον ποινή 20.000 ευρώ σε κάθε εναγόμενο ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ο υπουργός Υγείας να επαναφέρει το χαράτσι των 25 ευρώ στα νοσοκομεία για να καλύψει τα έξοδα αυτά…
ΠΗΓΗ
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

18 comments:

  1. ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΚΔΟΤΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΕΣΕΩΝ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ? ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει περίπτωση .... είσαι ο Άδωνις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια,εκτός κι αν κυκλοφορεί και κανένας άλλος ανάμεσά μας με την ίδια παράνοια και διαστροφή!Νομίζει κιόλας ότι εκφράζει πολιτικές θέσεις!Αυτά θα μας πει και στην απολογία του στα λαικά δικαστήρια εμάς,τους ποταπούς ,τους ηλίθιους και θα τον πιστέψουμε σαν χάπατα που είμαστε!Άρχισε να μυρίζεται την τιμωρία και τον έπιασε πρεμούρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ Κα ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ έχεις καταλάβει τι και ποιον εξυπηρετείς; Έχεις μέσα σου τσίπα και ντροπή ή είσαι σαν τα αφεντικά σου ένα τομάρι χωρίς έλεος!Η ΏΡΑ ΣΑς ΦΤΆΝΕΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΛΉΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 2.07. ΗΔΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΣΦΑΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη σκύλα και τη χάρυβδη εσείς μας δείξατε τόσο καιρό με το τρυκ της ''αριστερής'και "δεξιάς"μπουρδολογίας,το διαχωρισμό των λαικών συμφερόντων- που μόνο διαχωρισμένα δεν είναι!Εσείς μέσα από τεχνητούς διαχωρισμούς καλλιεργήσατε το μίσος,τη μικρότητα,την αγυρτεία,το ψέμα!Θέλετε δε θέλετε η αλήθεια θα νικήσει και ο σκοταδισμός που ενσπείρετε σε σας θα καταλήξει...Η ενότητα, η αλήθεια,το φως και το δίκαιο θα νικήσουν γιατί ΤΩΡΑ αποφάσισε η ίδια ιστορία και η μεγάλη ώρα της λύτρωσης του λαού μας από τη σαπίλα και τα "σαπρόφυτα" είναι πολύ κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι δουλειά έχει ρε παιδιά ένας φελλόλογος,βιβλιοπώλης στο υπουργείο υγείας;Ή μια πολιτικός μηχανικός στο υπουργείο παιδείας;Καταλαβαίνεται τι κάνουνε;Ενώ ο κάθε κλάδος αυτός και μόνο ξέρει ποιο είναι το καλό για το κοινωνικό σύνολο και θα έπρεπε δικοί του άνθρωποι να στελεχώνουν το υπουργείο ,με ανακλητότητα και εναλλαγή προισταμένου,αυτοί βάζουνε άσχετους για να τα διαλύσουν τόσα χρόνια!Τέτοιος παραλογισμός και τέτοιες σκοπιμότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς που οι περισσότεροι καταλάβαμε το τρυκάκι "αριστεράς"και "δεξιάς"της αποικιοκρατίας που μας "φόρεσαν"οι καλοί μας προστάτες σκοτώνοντας τον Καποδίστρια,που "τόλμησε"να θελήσει εθνικό νόμισμα(φοίνικα θα το πούμε και το δικό μας;).Μή την ψάχνετε παιδιά,από τότε είμαστε αποικία και είχαμε πάντα μέσω του διαίρει και βασίλευε προδότες -ανδρείκελα,που ορκίζονταν πίστη στους ξένους δήμιούς μας-προστάτες,που μας φορτώναε κάθε τόσο χρέη,σκοτώνοντας τη δική μας παραγωγή!Τώρα θα κάνουμε την πιο μεγάλη μας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,όλοι μαζί.Μόνο εμείς μπορούμε πια την πολυπόθητη τη λευτεριά,τη χιλιοτραγουδισμένη να τη ζήσουμε αδερφωμένοι!Σήμερα,στην Καλλιθέα,στον κινηματογράφο Καλυψώ,στις 6 η ώρα θα ακούσετε το πώς θα πάμε σε εθνικό νόμισμα,τεκμηριωμένα και επιστημονικά από τον κ.Καζάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "2:14" , για ποιόν "2:07" μιλάς? Για τον εαυτό σου μήπως???? Για όσους δεν το κατάλαβαν ο 1:24,ο 2:07 και ο 2:14, είναι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο - ο ίδιος μ@λ@κ@ς που προσποιείται ότι δεν είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και που ξέρει να γράφει μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ-. Μπορεί κάποτε να μας κάνει να τον πιστέψουμε και να τον ψηφίσουμε για να μας αποτελειώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φοβερή σύμπτωση ρε φίλε!Εγώ είμαι ένα μέλος του ενιαίου παλλαικού μετώπου(ε.πα.μ),ένα κομπλεξικό φύραμα.κι αναμετριέμαι με έναν "μεγάλο"υπουργό,"λειτουργό"του βρωμοσυστήματος κατοχής,που αγωνίζομαι να ξεριζώσω, γιατί θέλω να δω ελεύθερη τη χώρα μου από τέτοια κοινωνικά "αποβράσματα",κι ας πεθάνω την άλλη στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και άλλη σύμπτωση,είμαι κι εγώ φιλόλογος,που σε όλη μου τη ζωή υπηρέτησα τον "Έλληνα" Λόγο,που την ιερότητά του όποιος προσβάλλει τόσο βάναυσα,δε γίνεται να μην υποστεί την "τίσιν" και την νέμεσιν των νουνεχών!Ό,τι αντιπροσωπεύει το φως σήμερα είναι αυτός ο Λόγος,που θα κρίνει τα πάντα...Αυτό το βδέλυγμα μέχρι κι αυτόν εμπορεύτηκε,γιατί μόνο έμπορος ζωών έμαθε να είναι και φορέας της βαρβαρότητας και του ζόφου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ηρεεεεμααααααα!
    δινετε ολοι σας τοση πολυ σημμασια
    στον λαομισητο υποοργο του Σαμαρικου !!!!!
    80% αντιπαθεια ..μμαζευει ο Μανωλικιδης -Αδωνις.....
    εσεις γιατιιι τοση διαθεση να ασχολειστε με εναν αποδεδειγμενα
    πατριδοκαπειλο για να στρογγυλοκατσει στην ...καρεκλα των Γερμανων ;;;;;
    Αστε τον στην μιζερια του ...αυτος τετοια ψαχνει για να βρισκεται στην επικαιροτητα και να εμφανιζεται ως ...διανυα !!!!...παναθεμα τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω οσο σημασια τους δινουμε τοσο ποιο πολυ δυναμη εχουν
      Στην καλπη να τους μαυρισετε

      Διαγραφή
  15. Το συγουρο ειναι οτι ολόκληρος ο πλανήτης εναι σε αποσύνθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γι'αυτό είναι η πιο μεγάλη ιστορική ευκαιρία,φίλε,να απελευθερώσουμε τη χώρα μας και να την πάρουμε από τα νύχια των αρπακτικών κερδοσκόπων ευρωμαφιόζων!Μόνο οι λαοί πλέον χειραφετημένοι και συνειδητοποιημένοι μπορούν να δώσουν λύση στο αδιέξοδο που δημιουργείται ,λόγω της τραπεζοκρατίας και της υπερσυσσώρευσης κεφαλαίου,διεκδικώντας εθνική και νομισματική ανεξαρτησία,λαική κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση!Από κάτω,από τους λαούς μόνο μπορεί να δοθεί λύση,με παλλαικό κίνημα,αντίσταση,οργάνωση και συντονισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή