ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Συγκλονιστικό βίντεο: Υπάρχει λύση για θεραπεία από τα ναρκωτικά αλλά η πολιτεία αδιαφορεί..

Share it:
Τον μαχητικό κ. Νίκο Αργυρόπουλο τον γνωρίσαμε να μιλά για τον πόλεμο στην Κύπρο το 1974, όπου συμμετείχε και πολέμησε παλληκαρήσια και ο ίδιος.
Τον παρακολουθήσαμε να μάχεται για τα εθνικά μας θέματα και να σχολιάζει την λυσσαλέα επίθεση
που δέχεται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας, από ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα.

Σε αυτό το βίντεο θα δούμε έναν "άλλο" Αργυρόπουλο, να προβάλλει το σπουδαίο έργο του ιατρού - θεραπευτή κ. Δημητρίου Θεοδωρολέα, ο οποίος δίνει ελπιδοφόρα λύση σε έναν άλλο αδυσώπητο "πόλεμο", αυτόν των ναρκωτικών, επαναφέροντας στη ζωή τα θύματα αυτού του πολέμου !!!

Ζωντανή απόδειξη είναι οι συγκλονιστικές αφηγήσεις στην εκπομπή της Άννας και του Νίκου, δύο πρώην «αιχμαλώτων» των ναρκωτικών, που η επάνοδός τους στη ζωή είναι παράδειγμα προς μίμηση και προσκλητήριο ζωής για όλα τα άλλα θύματα.

Μαζί συζητούν γι’ αυτόν τον πόλεμο στην εκπομπή, που προβλήθηκε από τους Τ/Σ: ΖΕΥΣ TV ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Αυτή την εκπομπή θα έπρεπε να δεί πρώτος απ’ όλους ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, να καλέσει ΑΜΕΣΩΣ τον κ. Δημήτριο Θεοδωρολέα και να του αναθέσει επισήμως τη σωτηρία των ανθρώπων από τον όλεθρο των ναρκωτικών.

Και για να τον διευκολύνουμε, το τηλέφωνο του γιατρού είναι: 6976006801.

Θα το πράξει ;;; ή θα αδιαφορήσει ;;;
Οψόμεθα …
(όπως θα έλεγε και ο ίδιος, αν δεν ήταν Υπουργός, από την εκπομπή του «Ελλήνων έγερσις»).
Δείτε το βίντεο..

rafailhellas
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Post A Comment:

1 comments:

  1. Την θεραπεία του κ. Δημητρίου Θεοδωρολέα την γνωρίζω πληροφοριακά.Είναι μια λύση.Εγώ προτείνω την Σπαρτιάτικη μέθοδο..την ξερή δ.λ.δ Γιατί ; Διότι ο χρήστης πρέπει να περάσει βήμα βήμα το στάδιο της απεξάρτησης. Δύσκολο ; Εξαρτάται απο κάποιους παράγοντες,όπως χρόνια χρήσης καθημερινή ποσότητα χρήσης,, κατάσταση υγείας του χρήστη, ηλικία,κ.λ.π. Γιατί ξερή απεξάρτηση λοιπόν ; Διότι βήμα βήμα ο ασθενής θα βιώσει το κάθε συναίσθημα και την κάθε στιγμή του χρόνου απεξάρτησης, Στις αρχές το κάθε λεπτό είναι διαφορετικό η ώρα η η μέρα κ.λ.π Είναι γιατί μέσα στον οργανισμό γίνεται μια πάλη ώστε να αποβληθούν τα δηλητήρια.Αυτή η διαδικασία είναι η λεγόμενη σωματική απεξάρτηση η οποία κράτάει απο μια εδβομάδα ως ενα μήνα, αναλόγως πάντα με το τι χρήση έκανε ο χρήστης καθημερινά, και πόσα χρόνια. Δλδ άλλο στερητικό σύνδρομο έχει ένας χρήστης που έκανε χρήση ηρωίνης 100 mg την ημέρα και άλλο είναι το στερητικό σύνδρομο για ένα χρήστη που κάνει χρήση ένα γραμμάριο την ημέρα.Επίσης σημαντικό παράγοντα παίζει σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός, θέματα υγείας απο την χρήση κ.λπ. Υπάρχουν κάποιοι μέθοδοι που κάνουν ένα χρήστη γρήγορα καλά αλλά φαινομενικά, διότι αργότερα βγαίνουν στην επιφάνεια άλλα προβλήματα. Με λίγα λόγια ο οργανισμός πρέπει να κάνει τον κύκλο του για να απεξαρτηθεί για αυτό προτείνω και την ξερή μέθοδο,χωρίς υποκατάστατα. Τώρα για την μεθαδόνη, δυστυχώς δεν γίνεται κάποιος καλά, απλά φεύγει απο την πιάτσα,και γίνεται αιχμάλωτος της μεθαδόνης η οποία έχει χειρότερα στερητικά! Επίσης δεν είναι λίγοι οι χρήστες που ενώ παίρνουν μεθαδόνη, κάνουν ακόμη και χρήση ηρωίνης η παίρνουν κάποια χάπια ή χασίς. Η συγκεκριμένη μέθοδος του κ. Δημητρίου Θεοδωρολέα είναι ελπιδοφόρα , αλλά επειδή φέρνει γρήγορα αποτελέσματα εγκυμονεί κινδύνους διότι επειδή ο ασθενής γίνετε γρήγορα καλά , και νομίζοντας ο,τι το ξεπέρασε μπορεί να ξαναπέσει στις ουσίες αργότερα, επειδή δεν έχει γίνει η ολοκληρωμένη διαδικασία στον οργανισμό Γιατί ; παίρνοντας το σψματκό σύνδρομο δεν δουλεύει τον ψυχολογικό παράγοντα που είναι και ο πιο σημαντικός. Κλείνοντας να προσθέσω ο,τι ένας χρήστης που έγινε καλά μέχρι να πεθάνει πρέπει να προσέχει μη υποτροπιάσει. Γνωρίζω χρήστη που για είκοσι χρόνια ήταν καλά έκανε οικογένεια, έκανε επαγγελματικά ανοίγματα επιτυχημένα και όμως ξανά έπεσε στον λαβύρινθο των ναρκωτικών. Γιατί ; Νόμιζε ο,τι είχε νικήσει τα ναρκωτικά..Το μήνυμα το δικό μου είναι μη τα δοκιμάσετε ποτέ. τα δοκιμάσετε ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ από τέτοιες παρέες και δώστε την μάχη ξερά! Μη τους κάνετε μάγκες με φράγκα γαλόνια καριέρες κ.λπ Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν χρειάζεται ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή