ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ για μυστική συνεννόηση Σαμαρά – Παπανδρέου το …1995!

Share it:

Έτοιμος να δώσει την προεδρία στην “αριστερά” για να παραμείνει στην κυβέρνηση;

Μάρτης 1995- Μάρτης 2015…



** Αρχές του 1995, εκεί γύρω στη γιορτή της Υπαπαντής (που γιορτάζει η Καλαμάτα) ο τότε αρχηγός
της Πολιτικής Άνοιξης Αντ. Σαμαράς μέσω «ειδικού απεσταλμένου» ζήτησε απ’ τον τότε πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου να… συνεργαστούν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για… να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές…

** Οι εκλογές τότε δεν συνέφεραν ούτε τον Αντρέα, λόγω της επισφαλούς κατάστασης της υγείας του και των δημοσκοπήσεων που έφεραν μπροστά τη Ν.Δ. του Έβερτ…

** Αλλά ούτε τον Σαμαρά, επειδή η εκ νέου είσοδος του κόμματός του στη Βουλή ήταν επίσης επισφαλής…

** Του ζήτησε λοιπόν να στηρίξουν από κοινού τον Κ. Στεφανόπουλο για Πρόεδρο, αλλά να τον προτείνει πρώτος ο Σαμαράς.

** Ο Αντρέας το αποδέχτηκε. Ασμένως. Τον έβγαζε από μια δύσκολη θέση, δεδομένου ότι ο Μ. Έβερτ είχε αποφασίσει να μην συναινέσει σε εκλογή Προέδρου ακόμα και προερχόμενου απ’ τη δική του παράταξη, προκειμένου να προκληθούν εκλογές.

** Ως εκ τούτων το deal Αντρέα-Σαμαρά κλείστηκε σύντομα. Και ο Κ. Στεφανόπουλος εξελέγη Πρόεδρος και οι εκλογές αποφεύχθηκαν…

** Τώρα ο Αντ. Σαμαράς, πρωθυπουργός ων, προσανατολίζεται σε μια «επανάληψη» του 1995!

** Τώρα είναι ο ίδιος πρωθυπουργός. ΑΝ (και το υπογραμμίζουμε αυτό…) ΔΕΝ έχουν γίνει εκλογές μέχρι τις αρχές του ’15, τότε θα θέλει να τις αποφύγει λόγω της εκλογής του νέου Προέδρου μέχρι το Μάρτη του 2015…

** Και για να το πετύχει, θα προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου πρόσωπο προερχόμενο απ’ την –ευρύτερη- Αριστερά!

** Είθισται άλλωστε να προτείνεται για Πρόεδρος πρόσωπο από παράταξη άλλη αυτής του πρωθυπουργού. Αυτό έγινε και με τον Κάρ. Παπούλια το 2005, όταν προτάθηκε απ’ τον Κ. Καραμανλή κι έγινε αποδεκτός και απ’ τον ΓΑΠ…

** Συνεπώς ο Σαμαράς το εννοεί, όταν διαρρέει ότι προκειμένου να «στριμωχτεί» ο ΣΥΡΙΖΑ και να συναινέσει (είπαμε, ΑΝ…) θα προτείνει για Πρόεδρο πρόσωπο απ’ την ευρύτερη Αριστερά.

** Μαθαίνω δε, ότι αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, τα πρόσωπα που σκέφτεται είναι και ο Φώτης Κουβέλης ακόμα, αλλά –σε «ακραία» περίπτωση και ανάλογα με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί- δεν αποκλείεται και ο Ν. Κωνσταντόπουλος!

Του “κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη από το Παρασκήνιο
olympia
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ μονον κατ ονομα...) θα παιξει το παιχνιδι της χουντας του ΣΑΜΑΡΑ !!!!
    ΟΛΟΙ ιδιοι ειναι ...αρκει να τους δωσουν οφιτσια....
    τοτε ξεχνανε και τα αριστερα τους και τα αντιδεξια τους !!!
    Αμα γινει κατι τετοιο ...βλεπω τους χρυσαυγητες ...πολυ συντομα
    στην Κυβερνηση !!!! και μαλιστα ...ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ !!!!! θυμηθειτε με !!!
    η φιλη σας η "βαβατιβι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χρυσαυγητες εδω και 2 χρονια τωρα τον παιζουν και σας δουλευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ξυπνατε ζωα. τα ιδια σκατα ειναι με τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΠΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙς ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΝΑΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΗΣΑΝ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΣΗ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ 1,8 ΔΙς ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΤΕ???

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΨΑΞΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να δείτε τι χαρά που έκαναν οι χρυσαυγήτες οταν τους έβαζαν φυλακή οι "φίλοι" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού παίζουν θέατρο γιατί θέλουν να τους ηρωοποιήσουν ρε φίλε,για να πιστεύσουν κάποιοι ότι αυτοί είναι οι "σωτήρες"μας!Πού να ξέρουν ότι οι ίδιοι τους είναι οι σωτήρες κι οι άλλοι μια ακόμα παρωδία και φούσκα πατριωτική!Πού φτάσαμε,να πιστεύουμε ότι οι ναζιστές ή οι φασίστες θα μας σώσουν από τους ναζί και αρχιφασίστες κατακτητές!Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!Αλλά αφού μας αρέσουν τα παραμύθια,τι να κάνουμε;Κάθε παραμύθι έχει μέσα δράκο ,κι ακόμα δεν το καταλάβαμε!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ"ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ!ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή