ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Δ.Καζάκης, εκδήλωση στην Καλλιθέα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των ΠΡΩΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Ο κόσμος γέμισε τον κινηματογράφο Καλυψώ στην Καλλιθέα, στις 22 Ιανουαρίου 2014, με καθιστούς και όρθιους, στην πλατεία και τον εξώστη, ενώ δεκάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, παρέμεναν στο πεζοδρόμιο καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Από την άλλη δεν μπορούν να
μετρηθούν αυτοί που ήρθαν και δεν μπόρεσαν καν να μπουν μέσα στην αίθουσα, λόγω του κόσμου και αναγκάστηκαν να φύγουν.

Σε όλους αυτούς όμως το ΕΠΑΜ δίνει μια υπόσχεση: να βρεθεί σε κάθε συνοικία της Αθήνας και να συζητήσει το πρόγραμμα του για μια κυβέρνηση παλλαϊκού Μετώπου και τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.

Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αποτελεί για το ΕΠΑΜ εναρκτήριο λάκτισμα σε μια πορεία ενημέρωσης του λαού για τη διέξοδο από την κρίση και ανατροπή αυτού του καθεστώτος με συγκεκριμένα βήματα και προτάσεις.

Δ.Καζάκης: «Δεν μπορεί να είναι φιλολαϊκή δύναμη όποιος αναγνωρίζει το χρέος»

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου. Έχει αρχίσει η διαδικασία της πέψης και το θηρίο ετοιμάζεται να μας αφοδεύσει. Κάποιοι αυτό το θεωρούν επιτυχία γιατί θα βγεις αλλά φαντάσου σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι". Έτσι άρχισε την ομιλία ο γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης και συνέχισε: «προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή χρωστάμε δεν έχουμε δικαιώματα. Ότι δε μας αξίζει αυτός ο τόπος άρα δεν οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε».

«Λένε στον ελληνικό λαό πως επειδή χρωστά δεν έχει δικαιώματα και πολύ περισσότερο πως δεν μας αξίζει αυτό ο τόπος και άρα ορθώς δεν τον υπερασπιζόμαστε.... Μας κατατάσσουν στα αποτυχημένα κράτη, γιατί θέλουν τα μη βιώσιμα στοιχεία να τα δώσουν στους δανειστές. Δεν έχουν όμως υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον λαό ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την ανατροπή» τόνισε για να συνεχίσει «Μπορούμε να απαλλαγούμε από το χρέος; Ναι μέσα από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν πρέπει να σώσεις μόνο την "πολυκατοικία" πρέπει να έχει και την κυριαρχία του οικοπέδου. Οικειοθελώς οι προδότες απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία γιατί χωρίς τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν έχουμε λόγο να συζητούμε το οτιδήποτε. Όσοι το πράττουν έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη του εχθρού.

Αναγνώριση το χρέους σημαίνει αναγνώριση μεθοδεύσεων και μερική αθώωση όλων όσοι έβαλαν τη χώρα στο χρέος. Δε μπορεί λοιπόν σήμερα να υπάρχει φιλολαϊκή δύναμη που να αναγνωρίζει το χρέος, έστω και μερικά!»

Share it:

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΖΑΚΗΣ

Post A Comment:

6 comments:

  1. Δ.Καζάκης: «Δεν μπορεί να είναι φιλολαϊκή δύναμη όποιος αναγνωρίζει το χρέος».. ποιος δεν το καταλαβε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη διεθνή συνάντηση των λαικών κινημάτων είπε στο κοινό και στους ξένους προσκεκλημένους,καλωσήρθατε στην προεπαναστατική Ελλάδα!Και το πιο συγκινητικό,θέλουμε ελεύθερη την πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτερά!Ακόμα είπε ότι πιστεύει πολύ στις δυνάμεις αυτού του λαού κι ότι εφέτος θα δικαιωθούμε!Μακάρι να δικαιωθεί και σε αυτή του την πρόβλεψη,ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Εμείς τι κάνουμε ρε παλικάρια,περιμένουμε δια της ψήφου ή του ψόφου να σωθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας αγόρασαν την εθνική κυριαρχία μέσω του νομίσματος και του χρέους,για να λεηλατήσουν και να πάρουν τη χώρα μας στα χέρια μας σαν λαός!ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ!ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ" ΘΑΥΜΑ",ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΟΤΟΥΣ! ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ,ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ !ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ=ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δεν καταλάβατε;Δεν υπηρετεί το λαό όποιος αναγνωρίζει-έστω και μέρος-του χρέους κι όποιος δε μιλάει για την έξοδο από το ευρρώ,την ευρωζώνη και την Ε.Ε! Ακόμα όποιος δεν εξηγεί τον τρόπο εξόδου και τον τρόπο εισαγωγής εθνικού νομίσματος πάλι είναι εγκάθετος!Μόνο όποιος καλεί το λαό σε συστράτευση του λέει την αλήθεια και το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση για τη χώρα!Ποιος από όλους αυτούς "προετοιμάζει",ενώνει τον κόσμο,του λέει ότι πρέπει να χειραφετηθεί και να πάρει στα χέρια του τη σωτηρία της χώρας και της ζωής του;Ξυπνήστε,γιατί ο χρόνος κυλά σε βάρος μας κι αυτοί συνεχίζουν το πάρτυ της κερδοσκοπίας!ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή