ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

Share it:

ΤΑΙΠΕΔ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΔΝΤ......Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

Ο πάλαι ποτέ λαός του ΟΧΙ, των Θερμοπυλών και της Εθνικής Αντίστασης πολιτισμικά μπασταρδεμένος και ηθικά εκμαυλισμένος είπε όχι στην ιστορία και στην παράδοσή του, λέγοντας ΝΑΙ στην παραδοσή του σε μια διεθνή τοκογλυφική χούντα, σε ένα νέο στρατό κατοχής. Αποδέχτηκε να τον κυβερνήσουν οι εγχώριοι διαχρονικοί μιζαδόροι, οι ατζέντηδες των corporations και τα παιδιά των καναλαρχών.

Μια μάνα που εδώ και χρόνια έχει πλέον ως όραμα να δει την κόρη της ξ@κ@λο σε πρωϊναδικο ή εταίρα-εξάρτημα σε cabriolet, πανεύκολα μπορεί να την δει και π@ρνη του 6ου στόλου.Από άποψη, όχι εξ ανάγκης. Και χωρίς καντήλι να καίει σε κάποια γωνιά του οίκου ανοχής - του οίκου συνενοχής στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ας μη ξεχνάμε,ανήμερα της υπογραφής του Μνημονίου κυκλοφόρησε και το DVD της Τζούλιαςως αντικείμενου ηδονής ενός ξένου επιβήτορα.


Με το σύνδρομο του δουλοπρεπούς επαρχιώτη ο Έλληνας αποδέχτηκε την εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, την εκχώρηση γης και ύδατος, ήλιου και υπεδάφους, την εξάρθρωση της κοινωνίας και του κοινωνικού κράτους, την επίταξη ιδιωτικής περιουσίας από τους τοκογλύφους. Έδωσε συγχωροχάρτι στους ηθικούς αυτουργούς της δυστυχίας του διπλανού του για να σώσει το τομάρι του. Και ει δυνατόν να περάσει και καλά στην πρώτη θέση του Τιτανικού.

Επιθυμεί να ξαναδεί τον ίδιο ακριβώς άθλιο θίασο που του καταστρέφει την ζωή εδω και 30 χρόνια να δίνει την ίδια παράσταση, εμπλουτισμένο αυτή τη φορά με τον Αρτέμη Μάτσα, την Τασώ Καββαδία και το Δήμο Σταρένιο από το "Χριστός Ξανασταυρώνεται"στο ρόλο του γερο-Λαδά.
Με τα ίδια χέρια που έριξε την ψήφο στην κάλπη,με τα ίδια χέρια - σαν τους καταδότες εβραίων και χριστιανών της Κατοχής- αποφάσισε να στείλει τα παιδιά τού γείτονα στα εργασιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης του εξωτερικού ή στα τάγματα εργασίας του εσωτερικού. Κάθε ψήφος,και ένα ραβασάκι απέλασης. Νομίζοντας ανοήτως ότι για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, του ιδίου θα του προταθεί μια θεσούλα στην Kommandantur μέσω κάποιου άτυπου διαγωνισμού δουλοπρέπειας.

Σε αυτή την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή "Ένωση"συμφερόντων αποδέχτηκε το ρόλο του νέγρου τού Αμερικανικού Νότου, αρκεί να εξασφαλίσει την ταυτότητα του Ευρωπαίου δούλου, άντε και της κυρίας επί των τιμών στην αυλή της Μαρίας Αντουανέτας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Διότι θέλει αρετή και τόλμη. Και εμάς μας τελείωσαν και τα δύο. Μια βόλτα αν κάνουμε σε διάφορα sites υπάρχει διαπλεκόμενη μουγκαμάρα...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΤΟΣ......
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

0 comments: