ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε ο Καμμένος: «Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;»

Share it:
Την παραίτηση της κυβέρνησης ζήτησε από τη Βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφέροντας ότι έχουμε έναν διάλογο -παρανόμως μαγνητοσκοπημένο μεν, αληθινό δε – του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, στη διάρκεια του οποίου παραδέχεται ότι,
ουσιαστικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη.

«Μιλάμε, ουσιαστικά, για συνταγματική εκτροπή, για παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία. Ζητάμε την παραίτηση της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποδεικτικό στοιχείο να δίνει εντολή το υπουργικό συμβούλιο στη δικαστική εξουσία και εκείνη να εκτελεί» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

«Από το βίντεο προκύπτει ότι συνομιλητής της Χ.Α. είναι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι το σχέδιο ήταν «τα δύο άκρα» τα οποία και δημιούργησε η κυβέρνηση.

Από την άλλη – πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων – αποδεικνύεται ότι και η Χ.Α. συνομιλούσε με την κυβέρνηση, «δεν πρόκειται δηλαδή για αντισυστημικό, ναζιστικό κόμμα το οποίο είναι στα άκρα, αλλά που πάει στο γραφείο του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης».

«Με τι αντάλλαγμα; Χάλασε η συμφωνία και βγήκαν τα βίντεο;» διερωτήθηκε.

«Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με τη Χρυσή Αυγή και τους κυβερνητικούς χειρισμούς, με αφορμή την «αδελφική συνομιλία», όπως αναφέρει, των Μπαλτάκου – Κασιδιάρη και να δώσουν εξηγήσεις τόσο οι υπουργοί Δένδιας και Αθανασίου, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί ότι οι δύο υπουργοί, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης είναι υπόλογοι, ενώ διατυπώνει και πάλι τη σκληρή κριτική, που έχει ασκήσει για τον τρόπο που αντιμετώπισε διαχρονικά η κυβέρνηση τη Χρυσή Αυγή, τον καιροσκοπισμό της και τις ευθύνες που έχει για το ακροδεξιό φαινόμενο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, ανεξάρτητα από τις μεθόδους που έχει προκύψει, εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και το ακροδεξιό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Η «αδελφική» συνομιλία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης και κατά δήλωσή του «αντικομμουνιστή» κ. Μπαλτάκου, με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα και αποκαλύπτει τον πλήρη καιροσκοπισμό με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το νεοναζιστικό κόμμα από την πλευρά της κυβέρνησης.

Μια κυβέρνηση που κρατούσε τις υποθέσεις στις οποίες εμπλεκόταν η Χ.Α στα συρτάρια, φλέρταρε ανοιχτά ακόμα και με το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας μαζί της και αποφάσισε να λάβει δράση ενάντια στην εγκληματική οργάνωση μετά τη στυγερή δολοφονία του Π. Φύσσα, βλέπει τώρα συνομιλίες όπου ανώτερα στελέχη της «καρφώνουν» τους κυβερνητικούς χειρισμούς για το θέμα στους ίδιους τους Χρυσαυγίτες.

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική συνενοχή στην άνοδο του νεοναζιστικού φαινομένου, χωρίς όμως να αθωώνεται επ” ουδενί μια εγκληματική οργάνωση, που χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας.

Αυτή τη στιγμή, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι να αποπέμψει τον κ. Μπαλτάκο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να ερευνηθούν όλες οι πτυχές της. Οι κ. Δένδιας και Αθανασίου είναι υπόλογοι και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις, καθώς και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
hellasforce.com
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

6 comments:

  1. Α,ΡΕ ΜΑΦΙΌΖΟΙ ΚΙ ΥΠΟΚΡΙΤΈς ΌΛΟΙ!ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ρουφιανος του μαξιμου2 Απριλίου 2014 στις 9:26 μ.μ.

    γεια σου ρε δημοκραταρε Αντωνακη!!!!
    ακομη θελεις την καρεκλα εεεεεε;;;;
    οσο αργεις τοσο περισσοτερα δεινα σε περιμενουν......
    η καταληξη σου ειναι στα μπουντρουμια του....Δενδια !!!!!
    πολιτικε συνομωτη και αρουραιε της πολιτικης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε αισιχιρ τσογλανια του κερατα ολοι σας. παραιτησου ΕΣΥ ρε καμμενε απο τη βολη των "λωρδων". ειδαλως ασε τα σαπια. σας μαθαμε ολους σας πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν παραιτείσαι εσύ τσογκάνι Καμμένε, και όλη η κοινοβουλευτική σου ομάδα; Το ίδιο ισχύει και για το άλλο τσογκάνι, τον Αλέξη Τσίπρα που λέει και αυτός τα ίδια. Γιατί δεν παραίτεισαι εσύ Αλέξη Τσίπρα και όλη σου η κοινοβουλευτική ομάδα; Γιατί δεν παραιτείστε σκαταδερφές, φοβάστε να κυβερνήσετε μήπως; Δεν αποτελείτε ελπίδα για τον τόπο, τσάμπα κοροϊδεύεται τον Ελληνικό λαό. Στα τσακίδια, ούστ και εσείς της αντιπολίτευσης και οι κυβερνώντες. Από την υπάρχουσα βουλή δεν πρέπει να επανεκλεγεί κανείς σας, είστε και οι 300 προδότες. Ακόμα και η χρυση αυγή είχε μια χρυση ευκαιρία να αποτινάξει το θολό παρελθόν της για να κυβερνήσει στο μέλλον με τους Έλληνες για τους Έλλήνες και δεν το έκανε. Ακόμα υμνούν την χούντα και ότι άλλο διεστραμένο παρελθόν της ναζιστικής Γερμανίας αντί να βάλουν μυαλό και να νομοθετούν για τους Έλληνες και να υμνούν το Ελληνικό έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή