ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΟΥΡΓΕΛΑ !!! «Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Επρεπε να διαγραφεί και να πάμε αμέσως σε εκλογές»

Share it:
Ο (παρ” ολίγον αντάρτης για το γάλα) κ. Μιχ. Κασσής στους διαδρόμους της Βουλής άρχισε, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», παρουσία και άλλων βουλευτών, να ξιφουλκεί εναντίον του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου με ασυνήθιστα βαριές εκφράσεις.

«Ο Παπανδρέου είναι τενεκές ξεγάνωτος. Επρεπε να τον είχε διαγράψει ο Βενιζέλος και να πάμε αμέσως σε εκλογές. Δεν μπορεί, κύριε Παπανδρέου, όταν ήσουν πρωθυπουργός να δίνεις 25 δισ. στις τράπεζες και τώρα να μην ψηφίζεις το άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών».

Και συνέχισε βάζοντας αυτή τη φορά στόχο τον κ. Απ. Κακλαμάνη: «Τον Κακλαμάνη έπρεπε ο Βενιζέλος να τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές και να πάμε σε εκλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να φοβόμαστε τις εκλογές».
Όπως αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, «για να αποκατασταθεί η αλήθεια, οφείλω να αναφέρω ότι πρώτη η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου ήταν αυτή (και όχι ο κ. Ευ. Βενιζέλος) που όταν άκουσε το «όχι» (στη δεύτερη ανάγνωση του καταλόγου ψηφοφορίας) του κ. Παπανδρέου στο άρθρο για τις τράπεζες σηκώθηκε από τη θέση της λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται». Και ποιος νομίζετε ότι ενοχλήθηκε από τη στάση της κυρίας Χριστοφιλοπούλου; Ο κ. Π. Λαφαζάνης. «Ετσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ” αυτόν τον τρόπο σ” έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις… σφαλιάρες» είπε στους δημοσιογράφους».
hellasforce
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Σιγα παιδια παρτε τα prety kolan που δεν σκιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟς Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΚΟΤΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ.
    ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΚΟΤΑΣ.
    ΕΧΕΙ ΒΑΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 140 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΒΡΑΙΑ;ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΛΕΡ.ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ 'ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ' Η ΟΧΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ 'ΣΦΑΞΑΝΕ' ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ=ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΩΚΟ!ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ-ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ.ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ,ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΑ ΓΚΑΙΫ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΤΟ ΚΩΜΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;ΚΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ!
    ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟ 85% ΜΕ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΙΤΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ;ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή