ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ποινική δίωξη κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων για το θάνατο του Καρέλι

Share it:
Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας Άμφισσας, Νίκος Αντωναράκος κατά συγκεκριμένων σωφρονιστικών υπαλλήλων που εμπλέκονται στο θάνατο του Αλβανού Ιλία Καρέλι, ο οποίος είχε δολοφονήσει μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου τον υπαρχιφύλακα και πατέρα δύο
παιδιών, Γιώργο Τσιρώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη στρέφεται κατά 14 σωφρονιστικών υπαλλήλων της Νιγρίτας Σερρών όπου βρέθηκε νεκρός ο Ιλία Καρέλι μετά την μεταγωγή του από τις φυλακές Μαλανδρίνου για λόγους προσωπικής του ασφάλειας.

Για την υπόθεση έχουν ήδη εκδοθεί 8 εντάλματα σύλληψης.

Η ίδια δίωξη στρέφεται και κατά παντός υπευθύνου τόσο στις φυλακές Μαλανδρίνου όσο και στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας, «σταθμοί» στους οποίους βρέθηκε ο Αλβανός βαρυποινίτης.

Η δίωξη αφορά στα αδικήματα του απλού βασανισμού, του βασανισμού με αποτέλεσμα το θάνατο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
newsbomb
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

3 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΒΑΡΥΠΙΝΟΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΩΣ ΔΙΣΜΟΙΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΕΣΦΑΞΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ???

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ??ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ...
    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΡΕΛΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ .ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ!!!!

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ""ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΩΝ ,ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΙ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ...

    ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΥΡΙΟΙ???ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΖΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ...

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φονιάδες. Ενός υπανθρώπου μεν, αλλά παραμένουν φονιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή