ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΛΟ ! Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές…

Share it:
«Βράζει» η ελληνική κοινωνία με όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες και την κατάντια της πολιτικής ζωής του τόπου…

Τα όσα συμβαίνουν πλέον στη χώρα είναι όχι μόνο νοσηρά αλλά και ντροπιαστικά.

Ντροπιαστικά για μία χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και τους θεσμούς. Ντροπιαστικά για τους πολίτες που αυτοκτονούν, για εκείνους που πεινάνε ή αργοπεθαίνουν στις ουρές των δημόσιων νοσοκομείων. Για εκείνους που κοιμούνται άστεγοι, για τις μητέρες που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους στα σκαλιά ενός ορφανοτροφείου.

Η Ελλάδα παραπαίει στο χείλος του γκρεμού και οι κυβερνώντες, ανερυθρίαστα, χωρίς καν να τηρούν τα προσχήματα, παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια, με μόνο σκοπό να διατηρήσουν τις καρέκλες τους.
Καμία κυβέρνηση, σε καμία ευνομούμενη χώρα, δεν θα ήταν στη θέση της, εάν είχαν συμβεί αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Και δεν μιλάμε μόνο για το σημερινό περιστατικό, όπου ο ίδιος ο γενικός γραμματέας παραδέχεται σε υποκλαπείσα συνομιλία την παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική εξουσία. Η σημερινή τραγωδία είναι απλά το αποκορύφωμα της πολιτικής ανωμαλίας που βιώνει η χώρα.

Ποιος ξεχνάει τις περίεργες αποφυλακίσεις, τους κακούργους που «φτερούγισαν», τους πακτωλούς δημοσίου χρήματος που έγιναν μεζονέτες χωρίς να «ανοίξει» μύτη, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, τα δισεκατομμύρια της SIEMENS που κατέληξαν σε ελβετικές τράπεζες; Το διαρκές έγκλημα στο χώρο της δημόσιας υγείας;

Πόσο ακόμα θα βεβηλώνονται οι θεσμοί; Πόσο ακόμα θα εκφυλίζεται η Δημοκρατία; Πόσο ακόμα θα διασύρεται η χώρα;

Η παραίτηση του Μπαλτάκου –προφανώς- δεν αρκεί για να «ξεπλύνει» τον οχετό της δημόσιας ζωής, ούτε μπορεί να χρεωθεί ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου τις «αμαρτίες» της μνημονιακής κυβέρνησης, ώστε να εξαγνίσει το σάπιο πολιτικό σύστημα που κυβερνά τη χώρα.
Ήρθε πλέον η ώρα το μαχαίρι να μπει πολύ βαθιά στο κόκκαλο και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ο λαός απαιτεί και ήδη αυτό καταγράφεται από τις πρώτες αντιδράσεις, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η προσφυγή στις κάλπες μοιάζει πλέον ως η μοναδική διέξοδος στο πρωτοφανές αδιέξοδο που έχει οδηγήσει τη χώρα η κυβέρνηση.
newsbomb
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

6 comments:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ - ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 2015. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ:
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΑΡ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:
    ΖΗΤΩ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΞΕΡΕΤΕ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω και τωρα εκλογες να φυγουν τα υποκειμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγουρα νοιωθουν οτι η καρεκλα τους ξεκαρφωθηκε'δεν παει αλλο,οσο και να θελουν δεν αντεχουν,αντε λοιπον για εκλογες τις θελουμε οσο τιποτα αλλο,οσα προπαγανδιστικα κολπακια και να εφαρμοσουνε ,δεν τους φτανει,καιρος ειναι και τα ΜΜΕ να παρουν θεση προτου γι αυτους ναναι αργα,πειτε την αληθεια,μεχρι τωρα σας ξερουμε τι ρολο παιζεται,αντε παμε σε εκλογες τις θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12 04, Συμφωνώ απόλυτα. Πότε μωρέ πρόβατα οι χούντες έπεσαν μ εκλογές? Αλλά οι περισσότεροι πετάτε αητό γι αυτό και σας αξίζει αυτή η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή