ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Αποκάλυψη σοκ: Τρεις φορές κάλεσαν τον στρατό να κατέβει ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Σε μία φοβερή αποκάλυψη προέβη ο επίτιμος Αρχηγος ΓΕΝ, Κοσμάς Χριστίδης μιλώντας στο onalert.gr και στον δημοσιογράφο- στρατιωτικό συντάκτη Πάρη Καρβουνόπουλο.

Σύμφωνα με τον κύριο Χρηστίδη σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις υπήρξε πολιτική εντολή για να
διατεθεί προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων ως υποστηρικτικός μηχανισμός των σωμάτων ασφαλείας.

Ο επίτιμος αρχηγός σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες οτι είχε λάβει τέτοια εντολή η οποία αφορούσε την παρέλαση τον Οκτώβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη όπου και το αίτημα μερικώς ικανοποιήθηκε.

«Το αίτημα αφορούσε ο στρατός να βρίσκεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για παν ενδεχόμενο. Υπουργός Άμυνας εκείνη την περίοδο ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, υποθέτω οτι το αίτημα έχει έρθει ακόμα πιο ψηλά» δηλώνει στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος.

tribune.gr
Share it:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΝΟΠΛΕΣ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ...ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,ΨΗΦΙΣΗ ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ,ΕΘΝΙΚΗ-ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ...ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.-ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ-ΣΤΟ ΛΑΟ....ΤΕΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , πως και ετσι .... και αν γινοταν κατι ο στρατος θα προφυλασαν τους πολιτες . ο στρατος ειναι του κρατους , και κρατος ειναι ο ελληνικος λαος κανενας αλλος . ομως επειδη και αυτο το ξερουν καλα γι'αυτο θα φερουν εισαγωμενο στρατο . εισαγωμενους ελευθερους σκοπευτες κ.λ.π .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΔΕΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΑΤΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί όλα τα χρυσαύγουλα κραυγάζουν χρησιμοποιώντας κεφαλαία; Δεν ξέρετε πού βρίσκεται το CapsLock (οπότε είστε άσχετοι), ή δεν ξέρετε πώς να βάζετε τόνους (οπότε είστε αγράμματοι);

    ΑπάντησηΔιαγραφή