ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η στήριξη της Νεοφιλελεύθερης Δεξιάς διαλύει το ΠΑΣΟΚ.

Share it:
Η σημερινή επιλογή του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και του συνθήματος «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», να στηρίζει πάση θυσία την νεοφιλελεύθερη Δεξιά η οποία διαλύει τα λαϊκά στρώματα, είναι επιεικώς απογοητευτική.

Και το χειρότερο είναι ότι, η εικόνα ενός ΠΑΣΟΚ εξαπτέρυγο του...
νεοφιλελεύθερου Σαμαρά, δεν διαλύει μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρη την ευρύτερη Κεντροαριστερά, η οποία δεν μπορεί πλέον να συσπειρώσει ούτε τα ίδια τα στελέχη της που είναι εκτός εξουσίας. Κατάντησε ένα κόμμα μόνο με στελέχη χωρίς λαό.

Ο μόνος συνεκτικός ιστός μέσα στο ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή, δεν είναι προφανώς η σωτηρία του λαού τον οποίο εξαθλιώνουν, αλλά η νομή της εξουσίας που τους κρατά ενωμένους και τους διατηρεί στην πολιτική ζωή. Αυτό το συνειδητοποιήσουν όλοι μέσα στο κόμμα. Γνωρίζουν πως τυχόν απομάκρυνσή τους από την εξουσία, θα εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του για πάντα.

Με αυτή ακριβώς λογική μπορεί να εξηγηθεί η μη διαγραφή των κ.κ. Παπανδρέου και Κακλαμάνη από τον κ. Βενιζέλο. Δεν έχει πλέον ο κ. Βενιζέλος την πολυτέλεια για τέτοια ηγετική συμπεριφορά. Οδηγείται ήδη και ο ίδιος προς την έξοδο.

Δυστυχώς, αυτός ο ταλαιπωρημένος λαός θα υποστεί τις συνέπειες των τελευταίων προσπαθειών πολιτικής επιβίωσης, όσων στελεχών έχουν απομείνει μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
hassapis-peter
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

1 comments: