ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν θελουν να ανάβει η Ολυμπιακή φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία!

Share it:
Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΕΣ ΣΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ;

ΘΑ ΑΦΑΙΡΈΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ…

ΠΠ

Το ερχόμενο καλοκαίρι (16-28/8) η ΔΟΕ διοργανώνει τους 2ους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας που θα γίνουν στην πόλη Nanjing της Κίνας.

Με επιστολή της η ΔΟΕ ενημέρωνε την Ελλάδα ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η Τελετή Αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας για τους Αγώνες Νεότητας, να μην ανάψει ποτέ δηλαδή η Ολυμπιακή φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία προκειμένου να μειωθεί το κόστος των Κινέζων διοργανωτών.

Και να ΄ταν μόνο αυτό; Από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια παρόμοια τελετή κάπου στη Κίνα με μια φλόγα που θα ανάψει με νέους κανόνες και βέβαια δε θα έχει καμία σχέση με εκείνη της Αρχαίας Ολυμπίας .
ΠΗΓΗ
Share it:

ΔΙΑΦΟΡΑ

Post A Comment:

2 comments:

  1. τέτοιους Ολυμπιακούς αγώνες της ντοπας της γύμνιας και των γιατρών δε θέλουμε! Ας ανάψουν στο Σινικό τείχος, που θα τους έρθει τσάμπα. Λιγούρια όλοι τους εεκεί στη ΔΟΕ Δεν προλαβαίνουννα κλέβουν και να δωροδοκούνται. Η Ελλάδα να διοργανώνει αγώνες στην Ολτυμπία , όπως τον καλό καρό ποπυ ήταν αθλητές και όχι ρομπότ. Σήμερα οι αγώνες είναι δύο ημερών. Τα 100μ, τα 200, η τελετή έναρξης άντε και λίγο μπάσκετ ένεκα ΗΠΑ. ΄Ολα τα άλλα ε'ίναι σικέ, με γαλαγούς, και μικροκομπίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ; Ε ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΚΡΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΙΣΜΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ; Η ΑΓΩΝΩΝ; ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή