ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Φακελώνουν τα παιδιά μας.

Share it:
Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε το Α.Μ.Κ.Α. του παιδιού σας.
Ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. είναι απαραίτητος για την καταγραφή των στοιχείων του μαθητή στα συστήματα πληροφοτικής του Υπουργείου Παιδείας.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ¨..................................................................
ΑΜΚΑ¨.....................................................................................................
ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΟΙΤΑ¨....................................................................................

Ο γονέας/κηδεμόνας.

Έτσι ακριβώς μου ήρθε σήμερα το χαρτί που μου ζητά να γωστοποιήσω το ΑΜΚΑ του παιδιού μου από το δημοτικό που φοιτά.Και διερωτώμαι εγώ ποιά η σχέση του ΑΜΚΑ με το ρόλο του υπουργείου Παιδείας,που είναι να παρέχει δωρεάν εκπαίδευση στα παιδιά:Αλήθεια αυτό αν θυμάμαι δεν έγκειται στα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον νόμο 2472/1997,περι προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:
Ένας αφελής γονέας.

email
Share it:

ΚΛΟΙΟΣ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Παπαριές για άλλη μια φορά.Μην βάζετε αναρτήσεις από site μαυραγορίτη του χρυσού.ΚΑΤΟΧΙΚΑ=ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ
    http://attikanea.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6876.html

    Είναι προφανές πως είναι απάτη, και πρέπει επιτέλους η δικαιοσύνη να κλείσει το βόθρο τα "Κατοχικά Νέα" και να στείλει Λιακόπουλο και "Stranger" στη φυλακή για πολλά πολλά χρονάκια...

    Ανόητοι Έλληνες, δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια αγοραπωλησία να κερδίζουν όλοι. Αυτό είναι αδύνατον. Το κέρδος κάποιων είναι η χασούρα κάποιων άλλων.

    Αλλά η απληστία σας και το κρετίνικο iq σας σας κάνουν πάντα να πέφτετε σε τέτοιες παγίδες... Είστε η ντροπή της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά,φίλε 3.01,πες τα επιτέλους!Και οι δυο αυτοί είναι κανονικοί πράκτορες τους και -ακόμα κι αυτή τη στιγμή που ο Έλληνας πεινάει και ματώνει-δε σταματάνε τη λασπολογία,την αθλιότητα και "γεμίζουν το μυαλό μας με σκουπίδια,και την ψυχή με φόβο!Είναι άθλιοι,κομπλεξικοί κι ημιμαθείς,όλο το επικίνδυνο κράμα του προδότη!Τώρα που καταρρέει το σύστημα που τους έθρεψε,έχουν ξεσαλώσει!Ευτυχώς αρχίσαμε να ξεχωρίζουμε ,την ήρα από το στάχυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή