ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΑΥΞΗΣΕΙΣ - ''ΦΩΤΙΑ'' Ποια διόδια αυξάνονται ως και κατά 60%!

Share it:
Αλμυρή γεύση θα έχουν οι τιμές των διοδίων και θα πληρώσουμε ακριβά τις αναθεωρημένες συμβάσεις έργων που θα κυρωθούν από την Βουλή.

Από την 1η Ιανουαρίου του 2014, που θα τεθούν σε ισχύ οι αναθεωρημένες συμβάσεις, τα διόδια
Αφιδνών θα κοστίζουν ακριβότερα κατά 59,52%, του Καπανδριτίου κατά 58,33%, της Μαλακάσας κατά 61,17%, των Οινοφύτων κατά 62,5% και των Θηβών κατά 55%, ενώ θα προστεθούν στην Αττική και νέοι σταθμοί διοδίων, σε Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, καθώς και ένας ακόμα στο Βαθύ, λίγο πριν από τη Θήβα.

Όμως οι αυξήσεις δεν περιορίζονται εντός Αττικής. Στα διόδια Ελευσίνας η αύξηση θα φτάσει το 31,25% και στον Ισθμό της Κορίνθου το 12,5%, ενώ για τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου προβλέπονται αυξήσεις 33,3% στα διόδια Μοσχοχωρίου και 29,6% στα διόδια της Πελασγίας.
defencenet.gr
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment:

1 comments:

  1. αυξησεις...αυξησεις...αυξησεις...
    μειωσεις...μειωσεις...μειωσεις...

    οι μεν πρωτες αναφερονται στις πανταχωθεν αυξησεις σε αγαθα (σουπερ μαρκετ,ενδυση,υποδηση,...) και σε υπηρεσιες (διοδια,τηλεφωνα,ηλεκτρικο,...)
    και οι δε δευτερες αναφερονται στις απο παντου μειωσεις των εισοδηματων μας (μισθοι,συνταξεις,μισθωματα,...)

    Πως λοιπον ειναι δυνατον ακομη και στον καλλιτερο μαθηματικο να λυσει αυτην την εξισωση και να βγαλει σαν αποτελεσμα την "αναπτυξη του σακσεςς-στορυ" ;;;; ε;ε!

    απο που θα βγαζουμε ωστε να εχουμε να ξοδευουμε;;;

    Αλλα απο οτι φαινεται ο μεγαλειωδης εγκεφαλος του υπουργου των οικονομικων μας Στουρναρα (και οχι Στουρναρι...) εχει μαθει τα μαθηματικα των αγορων που απο οτι φαινεται εντελλουν το "οσοι λιγοτεροι τοσο το καλλιτερον" που αντικειται ομως στα μαθηματικα της αγορας γιαυτο και επιμενει να προσφερει Πεινα ...Παγετο...Πονο στους συμπολιτες του (τρια "Π" που πρωτοστατουν στις ζωες μας...)

    Ο δε Γ.Γ. του υπουργειου του Θεο/χαρης πιστευει οτι με τοσους φορους που επεβαλε στους φορολογουμενους (φαπ2010 μαπ2011 σακ2012 τακ2013 εισοδημα 2012 χαρατσι 2013 ...) ελπιζει οτι υπαρχει λιπος για να εισπραξει ολα αυτα τα δις/τρις εκατομυρια που υπολογισαν στα χαρτια και που μονον απο αυτους που εισεπρατταν "μαυρα" (δηλαδη τους ομοιδιατες τους πολιτικους τυπου Τζοχατζοπουλου, Ναντελλη, Τσουκατου, Παπαντωνιου κ.ο.κ....) μπορει να εχουν ακομη για πληρωσουν...

    Ασχετοι ...πανασχετοι...και οι δυο τους ....και με εγκληματικες σκεψεις κατα απλων και αδυναμων συμπολιτων τους (αυτοκτωνιες ,εξαθλιωση,παιδικη θνησιμοτητα,...)
    κινουνται καταπιεστικα κατα των συμπολιτων τους και με σκληρωτητα (κατασχεσεις, φυλακισεις,εξεφτελισμοι,...)
    ωστε να φερουν σε περας τις εντολες των εξωελληνων εξουσιαστων και να φανουν αρεστοι σε αυτους (ταυτοχρονα εισπραττοντας και τον παχυλο μισθο τους και αποκτουν και προσβασεις σε νεες θεσεις εργασιας στο εξωτερικο οταν θα χρειαστουν για την "παρτη" τους...)

    Αραγε εχετε αναλογισθει ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΙ ηγετισκοι του υπουργειου οικονομικων οτι αυτους τους συμπολιτες σας που στελνετε στις φυλακες για χρεη οτι...δεν ειναι δικα τους χρεη !!

    αλλα δικα σας του πολιτικου συστηματος (του σαπιου ,διεφθαρμενου,δυσσωδους,...) που διαχειριστηκε τα οικονομικα του Κρατους και εσεις απλα με νομους που ψηφισατε μετατρεψατε το δημοσιο χρεος σε ιδωτικο ....

    φορτωνοντας σε ολους μας χρεη ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!

    και χωρις τσιπα συνειδησης στελνετε συμπολιτες σας στις φυλακες...

    ΛΑΟΜΙΣΗΤΑ μελη της εξισου ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ Εταιρειας Πολιτικων Εξαπατησεων ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΕΝΙΤΖΕΛΟΥ Ε.Π.Ε.

    ειστε της αποψης οτι ολα αυτα που κανετε θα μεινουν ατιμωρητα ...
    οτι θα ειστε παντα στις θεσεις εξουσιας και θα καλυπτεσθε απο την προστασια των εξωελληνων εντολεων σας;;;

    Ενα σας λεμε ...ουτε στα χειροτερα των ονειρων σας ....

    διοτι πλεον μιλαμε για γενοκτωνια ΕΛΛΗΝΩΝ (μειωση γεννησεων...αυξηση αυτοκτωνιων...πληρη εξαθλιωση επιβιωσης...χωρις μελλον ευημεριας ...αυξηση θνησιμοτητας...μειωση ελπιδας...)

    Η λυση της τελευταιας αυτης εξισωσης δινει οτι το αποτελεσμα θα ειναι καταστροφικο για τα σχεδια σας κατα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ σας και κατ επεκταση για εσας προσωπικα...

    Παμε ενα στοιχημα ;(οπως αρεσκεται να προκαλει και ο αιθεροβαμων
    υπουργος της υγειας Γεωργιαδης...)... το παμε το στοιχηματακι ;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή