ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Τρέμετε… ΞΥΠΝΑΕΙ Ο «γίγαντας» ΛΑΟΣ!

Share it:
Τρέμετε εσείς οι σκοτεινοί, οι φαύλοι κι οι γελοίοι ! Ο χρόνος σας τελειώνει και ο καιρός του « θερισμού» έχει ήδη φτάσει! Σκορπίσατε τη σύγχυση, το διχασμό, το μίσος και το φόβο. Μας δείξατε ως εχθρό το φίλο κι αδερφό μας ,μιλώντας μας για κοινωνική «συνοχή»… Τρομάξατε
τα πλήθη, αρχομανείς της συμφοράς και δούλοι της κοιλιάς σας… του ψεύτικου και άχρηστου κόσμου των «σκουπιδιών».

Φτιασιδωμένοι ή όχι, η γύμνια σας φάνηκε ,αλλά εσείς την ίδια ρότα ακολουθείτε, γιατί είστε πιο δειλοί από τους δειλούς ,πιο γελοίοι από τους γελοίους, ξεπουλημένοι κι άρρωστοι αρχομανείς, κοινοί εγκληματίες! Διαστρεβλώσατε τη γλώσσα, τη βιάσατε μαζί και τη σκέψη μας, αλλά και την ψυχή μας. Ό,τι Ελληνικό το ευτελίσατε και το σβήσατε από τη συλλογική μας μνήμη! Κανιβαλίζετε τώρα πάνω σε ζωντανούς νεκρούς με όλη τη βαρβαρότητα και την απανθρωπιά που σας χαρακτηρίζει! Το είδαμε το απεχθές σας πρόσωπο, αλλά ακόμα δε δείξαμε το δικό μας εκείνο που η μυθική Γοργώ μας κληρονόμησε και που θα σας σαρώσει!

Δε δουλέψατε ποτέ στον άγριο στίβο μιας ζωής μαρτυρικής ,που στήσατε για εμάς ,και μας επιφυλάσσετε μια ακόμα πιο μαύρη κόλαση να ζούμε, να προσκυνάμε σκιάχτρα και είδωλα κενά, αρνούμενοι τα ιερά και όσια της φυλής μας, αρνούμενοι μια παράδοση ανεκτίμητη αιώνων και προγόνων τιμημένων από όλο τον πλανήτη!

Ναι, νεκρώσατε πολλές ψυχές , δηλητηριάσατε το κοινωνικό σώμα «κύριοι», έμποροι της ψευδαίσθησης , της αυταπάτης, του τίποτα, αποθεώνοντας τον κόσμο της ύλης και τη δύναμη του χρήματος! Όσο κι αν ευτελίσετε τον άνθρωπο εντός μας, έρχεται η μέρα κι ο καιρός που θα σταθεί ορθός, περήφανος ,γενναίος και λεύτερος και θα πετάξει μονομιάς ό,τι άρρωστο και φτηνό εσείς του δείξατε, ως εραστές της χυδαιότητας και υμνητές του «φαίνεσθαι» και του «δήθεν»!Eίναι καιρός, που πολλοί είδαμε το αληθινό σας πρόσωπο, και λίγος ακόμα μένει για να το δούμε όλοι πιο καθαρά , κι όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη ζωή ,τη λευτεριά, που μας στερείτε!

Ο δρόμος της αντίστασης και της ευθύνης είναι πια ανοιχτός για όλους μας και γρήγορα το μήνυμα της έγερσης περνά στις καρδιές άδολων κι έντιμων ανθρώπων, που είναι η πλειοψηφία του λαού μας!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΊ ΣΑΣ , ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Εσείς, νεκρά ανδρείκελα, όχι μόνο δεν έχετε το σθένος να υπηρετήσετε το λαικό αίσθημα, αλλά ήδη βρίσκεστε στο αντίπαλο στρατόπεδο και προσκυνάτε τις «ύαινες» των αγορών, που μας ρουφάνε το αίμα! Το κίνημα αντίστασης όλο και πιο πολύ φουντώνει στις καρδιές μας, όσο εσείς χύνετε αίμα αθώων, κι όσο ο πόνος και το δάκρυ περισσεύουν!

Τρέμετε την οργή, που έγινε πια μίσος! Τώρα -πιο πολύ από ποτέ- νιώθουμε τη δύναμή μας, και βρίσκουμε το δρόμο του κοινού μας αγώνα ,γι’ αυτό τρέμετε! Η ώρα σας αναπόδραστα σιμώνει, όπως κι η ώρα της λευτεριάς μας από εσάς και τα ξενόφερτα αφεντικά των αγορών σας! Η τελευταία μάχη, η ιερή και λυτρωτική δε δόθηκε ακόμα, αλλά έρχεται γρήγορα !

Ένας αγωνιστής της λευτεριάς.
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

13 comments:

  1. ΟΛΟ ΣΙΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΜΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ,ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΦΟΡΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΞΥΛΟ,ΞΥΛΟ,ΞΥΛΟ, ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ,ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΤΙΜΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα, σωπα ρε; που και ποτες και γιατι; οι αλλοι ειναι η θα ειναι ντεμεκ καλυτεροι; και ποιοι;;; αχαχαχα...αχ! καλα παμε...συνελθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι άλλοι ρε φίλε;Ο λαός λέμε,εσύ κι εγώ οφείλουμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας...Τι περιμένουμε δηλαδή,να μας φορέσουν πάλι το "σωτήρα";ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!Πώς ρε φίλε,3.04 θα τα κάνουμε αυτά που λες αν δεν είμαστε αποφασισμένοι και οργανωμένοι από τα κάτω;Το μέτωπο της αντίστασης ήδη υπάρχει, βγήκε από τις πλατείες κι είναι το Ενιαίο Παλλαικό μέτωπο(Ε.ΠΑ.Μ),που φιλοδοξεί όχι να κυβερνήσει αλλά να αφυπνίσει όλους μας και να μας ενώσει στον κοινό μας αγώνα.ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΡΑΣΗ,ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ;ενημερώσου,ψάξε την αλήθεια και Αποφάσισε,αν δε δράσεις ,δεν ξεφεύγεις από το φόβο.Τώρα αυτοί τρέμουν πιο πολύ,και τίποτα χειρότερο δε μπορούν να μας κάνουν πια...ήδη μας κατέστρεψαν!ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑς ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ;η σκλαβιά;ή ο αγώνας για τη λευτεριά;ΉΔΗ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ κάποιο...το οφείλουμε στα παιδιά μας και στην πατρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι "άλλοι"είμαστε εμείς ρε φίλε 3.28,η Ελλάδα που πονάει και ματώνει κάτω από τη μπότα των επικυρίαρχων,των ευρωμαφιόζων και των δουλικών τους μέσα στη χώρα...Αν εμείς παραδοθούμε χωρίς να δώσουμε καμιά μάχη για την επιβίωσή μας ,τι να πω;Νομίζω ότι δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να παραδοθούμε αμαχητί.Αυτοί ήδη καταρρέουν μέσα και από τις εσωτερικές τους αντιθέσεις..όποια λύση και να βρούν ,όσο κι αν μακιγιάρουνε τη "νέα"λύση,δεν υπάρχει περίπτωση να αποδώσει και να σωθούν...η ανατροπή τους είναι ήδη μονόδρομος..Πάμε για μια άλλη Ελλάδα..κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα..και μπραβο σου με εκανες και γελασα..εισαι και εσυ ενας απο αυτους που περιμενουν καποιον να βγει μπροστα για να ακολουθησεις και εσυ..φιλε μου δεν στα ειπανε καλα τα πραγματα αυτην την χωρα ξεχασε την.δεν ειμαστε αξιοι για να λεγομαστε ελληνες..και πριν προτρεξεις να με κρινεις δες τι κανανε καποιοι καποτε και τι γινετε τωρα.επισης μην πειτε την γνωστη καραμελα οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα και τι να κανουμε..γιατι αν ζουσαμε εκεινες τις εποχες δεν θα την ειχαμε βγαλει καθαρη προ πολλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To profil tou simerinou neo Ellina to gnorizoune kala kai ekei patane. An ginodousan afta stin Tourkia tha tous eixane sfaksei kai kremasei ston dromo na sapisoun ta koufaria tous. Kai afto na min euxe ginei e stratiotikoi tis Tourkias tha tous rixnane dioti ekei distixos gia emas, einai patriotes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν περιμένω φίλε 6.51 να βγει κανείς μπροστά,για να ακολουθήσω..Βρήκα τους ομοίους μου και κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι νιώθω ως χρέος να κάνω,γιατί αυτός ο αγώνας είναι κατ'ανάγκη συλλογικός και μας αφορά όλους!Δεν έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη,αλλά στο βαθμό που συνειδητοποιούμε κάποια πράγματα,οφείλουμε να βοηθήσουμε και τους γύρω μας να καταλάβουν...Αν καταλαβαίναμε πλήρως το έγκλημα που συντελείται,θα είμαστε όλοι στο δρόμο...μέχρι την ανατροπή των ανδρείκελων που κυβερνάνε...Αν εσύ νομίζεις ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε εκμαυλισμένοι και ότι σήμερα δεν υπάρχουν πατριώτες και άνθρωποι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή σου για τη σωτηρία αυτής της πατρίδας,σου λέω ότι κάνεις λάθος...Αν δεν πολεμήσουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει κι αν δεχτούμε τη λογική της μιντιοκρατίας τους ,είναι σαν να θυσιάζουμε τα παιδιά μας ως Ιφιγένειες στο βωμό των πιο στυγνών κερδοσκοπικών συμφερόντων...Ψάξε μάσα σου να δεις τι φταίει...πάντως όποιος δέχεται ότι χάσαμε είναι ήδη δούλος κι αύριο σε χειρότερη μοίρα κι από τον καημένο τον Πακιστανό...Αν συνειδητοποιήσεις πού μας πάνε,μπορεί να γίνεις κι εσύ ένας Έλληνας σαν αυτούς που παλιά δοξάστηκαν για το σθένος και το ηθικό τους ανάστημα...Η ανάγκη γεννά τους ήρωες...Φτάνει να ξεφύγεις από τον εικονικό κόσμο που σου πλασάρουν τα ΜΜΕ και οι φυλλάδες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια χαρά ο greeklish έτσι; όχι ότι είναι βαλτός, όχι βέβαια, ένας ανώνυμος που κρίνει και βρίζει χωρίς να επιχειρηματολογήσει, ένας ελληνόφωνος; κομματόσκυλο; δικός τους; πάντως ουχί ΕΛΛΗΝ... Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν αρχίσει και αφυπνίζονται, όλοι μας κάνουμε τη δικη μας αντίσταση για όσους αμφιβάλλουν, ο λαός σταματά να πληρώνει όλο και περισσότερο, ξυπνά και ενώνεται παύει να μαλώνει για τα κόμματα της βουλής τους. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 είναι προδότες, καλά τώρα πέρα από κάποιους σαν τον 9:43 που θα κρυφτούν όταν ο Ελληνας ξυπνήσει και θα το παίξουν ένας από όλους μας, ευτυχώς οι άλλοι οι αληθινοί Ελληνες είμαστε πολλοί, πολύ ωραίο άρθρο, εμψυχωτικό, γενναίο, μέσα από τη ψυχή του αρθρογράφου, μπράβο. Μην αμφιβάλλετε οι Ελληνες ξυπνούν... αυτό τρέμουν και τρέχουν να αποτελειώσουν το έργο του ξεπουλήματος και της προδοσίας ΑΛΛΑ έχουν κάνει τόσα λάθη που ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα τους γλυτώσει! Κοιτάχτε τον 9:43 που είναι ένας δηλητηριασμένος Ελληνας, έτσι είχαμε καταντήσει όλοι... ευτυχώς για τους περισσότερους τελείωσε ο εφιάλτης, ξαναβρίσκουμε αυτό που οι Ελληνες και η Ελλάδα αντιπροσωπεύει, το ΦΩΣ.
    Κοιτάχτε τον 9:43 αυτοί είναι όσοι τους υποστηρίζουν πια... σκοτεινά, προβληματικά, Ελληνόφωνα όντα, σκουλήκια που ζητιανεύουν ότι μπορούν να πάρουν από την εξουσία, για λύπηση ανθρωπάκια που όμως σε αυτή τη φάση της αφύπνισης δεν μας αφορούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mπράβο φίλε 10.33,συμφωνώ απόλυτα.Είμαστε πολλοί ,αλλά πρέπει να βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι,να ενώσουμε τις φωνές και τις καρδιές μας εμείς οι πιο "υγιείς",να κάνουμε την ποιοτική διαφορά πριν μας ξεκάνουν...Ο πόλεμος έχει πάντα θύματα-πολύ περισσότερο τώρα που είναι τόσο "σκοτεινός"και δε γίνεται με συμβατικά όπλα...Κάποιοι είναι ανάξιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων,βλέπουν μόνο τη μίζερη και άθλια μικρή τους ύπαρξη και λουφάζουν υπό το κράτος των τρομοκρατών πιστεύοντας πως αυτοί θα επικρατήσουν.Δεν έχουν επαρκή καλλιέργεια,πολιτική και ιστορική συνείδηση για να δουν πέρα από τη συμβατική "λογική"που το σύστημα τους "δίδαξε"...Η ανατροπή τους είναι τόσο βέβαιη όσο ένα φυσικό φαινόμενο,αλλά με τι κόστος;Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορεί ο καθείς για το κοινό μας καλό,ενωμένοι κι αδερφωμένοι...εμείς είμαστε η πατρίδα,και εμείς θα σώσουμε εμάς...Κάποτε οι αυταπάτες και ο φόβος τελειώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το καλο ειναι οτι ξυπναμε εστω και αργα....διωξτε τους ανθελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακούστε όλη την αλήθεια,ακούστε λόγο ανυπότακτο,αιρετικό,συνεπή,ΑΛΗΘΙΝΟ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ...Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!πάμε σε γενική πολιτική απεργία,γενικό ξεσηκωμό...Μας πεθαίνουν,για να πάρουν το πιο ακριβό οικόπεδο του πλανήτη,την Ελλάδα...Ενημερωθείτε από το Ενιαίο Παλλαικό ΜΈΤΩΠΟ...ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ..ΔΕ ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...δράστε άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή