ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

PONY NAMCO: ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ 24 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Η τέταρτη γενιά του θρυλικού PONY ετοιμάζεται με μυστικότητα στη Θεσσαλονίκη


Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

3 comments:

  1. "Θα βγάζουμε 24 Ελληνικά αυτοκίνητα την ημέρα αν δεν μας διαλύσουν"
    Μα αυτό ακριβώς έγινε κατά τη διάρκεια της παραγωγής της προηγούμενης γενιάς αυτών των αυτοκινήτων κατά το έτος 1982. Και η διάλυση δεν ήλθε από ανταγωνιστές του εξωτερικού αλλά εκ των έσω.
    Η επιτυχία του τότε ήταν τεράστια και άρχισαν να γίνονται και εξαγωγές. Όμως οι εργατοπατέρες, πιστοί στην Κομμουνιστική κοσμοθεωρία που είναι ενάντια στην ιδιωτική πρωτοβουλία, θεωρούν ότι, όταν μια επιχείρηση αποκομίζει κέρδη, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: Ή κλέβει τους πελάτες της, ή εκμεταλλεύεται τους υπαλλήλους της. Έτσι, όταν είδαν ότι η επιχείρηση "πήγαινε καλά", ήλθαν οι συντεχνίες και υπέβαλαν αιτήματα ζητώντας αυξήσεις της τάξης του 35%! Έκαναν και μια απεργία διάρκειας ....132 ημερών!. Σαν αποτέλεσμα το εργοστάσιο έκλεισε και οι εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι.
    Όταν οι υπεύθυνοι της εταιρίας λένε "αν δεν μας διαλύσουν" αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος θυμαται το εργοστασιο στο βολο που εφτιχνε μερη αν/κων για νισσαν???την ιζολα? την πιτσος? ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΠ. αυτο θελουμενα γινει και τωρα? http://www.youtube.com/watch?v=djxml6X3dCU Δράση Ε.ΠΑ.Μ στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη 21-12-2013
    Τομέας Πειραιά, Συμμετέχουν οι πυρήνες Πειραιά, Περάματος, Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Η δράση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Ρέντη και στους γύρω εμπορικούς δρόμους με μεγάλη απήχηση από τον κόσμο και τους καταστηματάρχες.
    Ο Τομέας Πειραιά θα συνεχίσει τις δράσεις του και θα βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε εβδομαδιαία βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαθατε;;;;; η mercedes ανέλαβε την παρουσία του νέου της μοντέλου της σειρας sl55 amg, προκειμένου να μην ζημιωθεί απο την είσοδο στην παγκοσμία αγορά αυτοκινητου του ΝΕΟΥ PONY!!! Συμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές, θέλουν να πάρουν έχουν στα χέρια τους πολύ γρήγορα το pony για να μελετήσουν την τεχνολογία αιχμής φέρει το όχημα προκειμένου να εξοπλισουν το νέο μοντέλο με τα ίδια συστήματα ώστε- εστω και τελευταία στιγμή- να μην ζημιωθούν απο την είσοδο στην αγορά του νέου πονυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή