ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαχρήστος για τις μίζες του Κάντα -Εκδόθηκαν δύο ακόμη εντάλματα

Share it:
Τον «ασκό του Αιόλου» φαίνεται πως άνοιξε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, καθώς συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Wegmann Δημήτρης Παπαχρήστος, ενώ την ίδια στιγμή έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για δύο ακόμη
άτομα.

Ο Αντώνης Κάντας, δήλωσε στην απολογία του πως ο κ. Παπαχρήστος του έδωσε μίζα ύψους 750.000 ευρώ για την προμήθεια των αυτοκινούμενων πυροβόλων PZH 2000 που κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 190.000.000 ευρώ, αναφέρει το newsit.

Παράλληλα, ο ανακριτής Διαφθοράς Γαβριήλ Μάλλης εξέδωσε άλλα δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος δύο προσώπων τους οποίους κατονόμασε ο κ. Καντας πως εμπλέκονται στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

 iefimerida.gr 
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment:

2 comments:

  1. o ρουφιανος του μαξιμου30 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:18 μ.μ.

    Σφίγγει ο κλοιός για πρώην δήμαρχο της Αθήνας

    Θερμές αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό θα προκαλέσει το σκάνδαλο με πρώην δήμαρχο της Αθήνας και συνεργάτες του, αφού πλέον πήρε το δρόμο του νόμου! Πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, την περίοδο της δημαρχίας του, βρέθηκαν με λογαριασμούς που περιέχουν υπέρογκα ποσά (τα οποία, σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογούνται από τις κάθε μορφής νόμιμες αποδοχές τους), προκλητικά περιουσιακά στοιχεία και αθρόες αγοραπωλησίες οικοπέδων-φιλέτων. Μέχρι τώρα όλα αυτά ανακαλύφθηκαν από έρευνα του ΣΔΟΕ, το οποίο διαβίβασε αρμοδίως τα σημαντικότατα ευρήματά του. Έτσι η απλή έρευνα μετατράπηκε σε εισαγγελική, με αποτέλεσμα ο κλοιός του νόμου να σφίγγει ασφυκτικά για τον πρώην δήμαρχο και τα… πουλέν του! Οι δικαστικές εξελίξεις θα τρέξουν ταχύτατα και θα έχουν άμεσο αντίκτυπο τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην κυβερνητική πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ρουφιανος του μαξιμου30 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:04 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή