ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Τον κοσμάκη που πένεται ή αυτοκτονεί ποιος θα τον προστατέψει; Ε, κύριε Υπουργέ;

Share it:
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: "ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"
Η απάντηση Βαρβιτσιώτη για τα μπουζούκια

«Ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια όπως συκοφαντικά αναγράφεται. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι αυτό. Όλες οι υπερβολές που γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι εκτός πραγματικότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, με κύριο τη στοχοποίηση του ίδιου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου».

Σχόλιο "Παρατηρητή": Ο κ. Υπουργός φαίνεται πως έχει χάσει το μέτρο. Παραδέχεται ότι ήταν "όντως" στο συγκεκριμένο κέντρο. Παραδέχεται ότι παρέμεινε στο κατάστημα για μισή ώρα τουλάχιστον και ήπιε δυο ποτά.

Η συκοφαντία κατά τον κ. Βαρβιτσιώτη ξεκινά από το ότι δεν κάθισε σε τραπέζι αλλά στο μπαρ! Από 'κει και πέρα λέει ότι έχει ...αποδείξεις και μάρτυρες για το ότι δεν έστειλε λουλούδια στην τραγουδίστρια.

Πολύ ωραία. Η διευκρίνηση δίνεται και γράφεται. Από 'κει και πέρα οι απειλές για μηνύσεις και συνέπειες του νομου πού χωράνε κύριε υπουργέ; Στο ότι δεν ξοδέψατε χιλιάδες ευρώ; Ο κόσμος είναι στα κάγκελα και όπως καταλαβαίνετε η παρουσία σας και μόνο σε συχτερινά κέντρα, προκαλεί. 

Από την ώρα μάλιστα που παραδέχετε ότι παραμείνατε στο κέντρο για τουλάχιστον μισή ώρα και ήπιατε και δύο ποτά και μάλιστα έχετε και μάρτυρες (άρα η παρέα ήταν μεγάλη και το τσακίρ κέφι στο φουλ) γιατί απειλείτε θεούς και δαίμονες;

Δεν συμμερίζεστε την οργή και αγνάκτηση του κόσμου; Δεν νομίζετε ότι προκαλεί η παρουσία και η παραμονή σας σε κοσμικά κέντρα την ώρα που λίγες εκατοντάδες μέτρα έξω από το κέντρο κάποιοι εόιναι άστεγοι ή κάποιοι άλλοι βουτάνε από το μπαλκόνι τους απελπισμένοι;

Κι εσείς απειλείτε με μήνυση; Για να προστατέψετε τον εαυτό σας; Πάλι; Και τον κοσμάκη που πένεται ή αυτοκτονεί ποιος θα τον προστατέψει; Ε, κύριε Υπουργέ;
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

0 comments: