ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Καμμένος: Αποτρόπαια ενέργεια

Share it:
Τον αποτροπιασμό του για την «άνανδρη», όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση κατά του Ρωσικού λαού, εκφράζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε σχετική δήλωση ο κ. Καμμένος αναφέρει: «Μαζί με τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των
θυμάτων θέλω να μεταφέρω με τον πιο απερίφραστο τρόπο τον αποτροπιασμό μου για την σημερινή άνανδρη επίθεση κατά του Ρωσικού λαού»

«Μία αποτρόπαια ενέργεια που καταδικάζει σύσσωμος ο Ελληνικός λαός. Η κοινή μας Ορθόδοξη παράδοση θα παραμείνει θεματοφύλακας του ανθρωπισμού και του πολιτισμού απέναντι στην επέλαση της θηριωδίας και της βαρβαρότητας», σημειώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
enikos.gr
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

2 comments:

  1. νά γιατί λέμε ότι στά χριστιανικά ορθόδοξα έθνη δέν πρέπει νά ύπάρχει ούτε ένας μουσουλμάνος.όσο αύτό δέν γίνεται κατανοητό θά έχουμε τέτοια δυστυχώς.είδικά από τήν έλλάδα πρέπει νά φύγουν όλοι μά όλοι ανεξαιρέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΛΥΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΕΣ. Η΄ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΤΕ Ή ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΚΕ, ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή