ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ο Σταϊκούρας ξεσκεπάζει την απάτη Στουρνάρα με τον φόρο στο πετρέλαιο: 584 εκ. Ευρώ οι απώλειες για το δημόσιο…

Share it:
…αμύθητα κέρδη για τους λαθρέμπορους!

Αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και 3 χρόνια, αποτυπώνεται πλέον με επίσημα στοιχεία στην έκθεση του ΓΛΚ του κράτους (Σταϊκούρας), αποκαλύπτοντας τον βρώμικο ρόλο Στουρνάρα στην διαδικασία
αποδόμησης της Ελληνικής οικονομίας.

Η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, όχι μόνον δεν δημιούργησε έσοδα για το κράτος, αντίθετα επέφερε ένα ασύλληπτο χτύπημα στην οικονομία στερώντας 584 εκατομμύρια Ευρώ από τα δημόσια ταμεία!

Την ίδια στιγμή, το λαθρεμπόριο πετρελαίου έχει πολλαπλασιάσει τα έσοδα του αφού το ναυτιλιακό πετρέλαιο παραμένει φθηνό, ενώ τόσο το πετρέλαιο κίνησης όσο και το πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μετατραπεί σε ριγκ ανομίας όπως αποκαλύπτει και ο Γιώργος Σούρλας.

Και όμως, ο κύριος Στουρνάρας αιτιολογούσε αυτό το μνημείο αίσχους με ναζιστικά επιχειρήματα συλλογικής ευθύνης, όπως αυτό με τις πισίνες. Αντί να απολογηθεί γι’ αυτή την ενέργεια που δεν θα την έκανε ούτε πρωτοετής φοιτητής …Θεολογίας!

Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε, αλλά θα συνεχίζουμε όσο τα διεφθαρμένα ΜΜ”Ε” κρύβουν τα εγκλήματα Στουρνάρα. Από τον συνεταιρισμό με τον διεγραμμένο ξάδερφο του Παπακωνσταντίνου, από τις στενές σχέσεις με τον διεφθαρμένο Παπαντωνίου, από τις μπίζνες της γυναίκας του με το δημόσιο κλπ κλπ.

Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή ο Στουρνάρας θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα πρέπει να αποδείξει ότι όσα έκανε ήταν προϊόν οικονομικού αναλφαβητισμού και όχι εγκληματικής δραστηριότητας. Αυτό ούτε ο σύντροφος Τσακαλώτος θα μπορέσει να αποτρέψει, ούτε το παρακράτος του “φίλου της Χρυσής Αυγής” Προβόπουλου.
olympia
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

2 comments:

  1. Που είναι η ανάπτυξη; Που είναι το όχι νέα μέτρα; Πόσο θα μας κοροϊδεύουν ακόμα; ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Μας δουλεύουν όλους. Στείλτε στον αγύριστο όλους τους κυβερνώντες. Αυτοί τον εαυτό και τις οικογένειες τους τις έχουν εξασφαλισμένες. ΕΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ. Να μπουν εισοδηματικά κριτήρια στους μισθούς και τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ των βουλευτών λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το τεκμαρτό τους εισόδημα. Όσοι βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές είναι από “τζάκια” να μην παίρνουν καμία βουλευτική αποζημίωση (για να μη χρησιμοποιούν οι εν’ ενεργεία βουλευτές την ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ - σε ποιούς νομίζουν ότι μιλάνε? σε βλάκες?). Όσοι είναι πραγματικά “φτωχοί” μόνο αυτοί να αποζημιώνονται. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. Άι στον αγύριστο όλοι τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Το 25% να αποφασίζει για το 75% του λαού.Με ποιά δικαιοδοσία? Αυτά υποσχόταν η ΝΔ προεκλογικά? Μήπως ψηφίστηκε με άλλες δεσμεύσεις? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ? ‘Αι στον αγύριστο. Πολλή υπομονή κάναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να μας εξοντώσουν,και να παραδώσουν το πιο πλούσιο "οικόπεδο"στα αφεντικά τους,θα παίρνουν μέτρα.Εμάς δε μας θέλουν ούτε για σκλάβους σε αυτό.Εμάς θέλουν να μας οδηγήσουν στη φυγή,στα ξένα!Έφεραν τους μετανάστες εδώ και μπορούν να βρουν στρατιές άλλων ακόμα για τις δουλειές τους.Εμείς δεν πρέπει να δουλεύουμε γι'αυτούς,γιατί μπορεί και να εξεγερθούμε διεκδικώντας την πατρίδα μας...γι'αυτό αναγκάζουν τα παιδιά μας να μεταναστεύσουν!Ή ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ Ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή