ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ 1 ΔΟΛΛΑΡΙΟ

Share it:
Μοιάζει απίθανο και ψεύτικο αυτό που διαβάζουμε στο Newsbomb. Στο Ντιτρόϊτ των ΗΠΑ, το οποίο δήλωσε πτώχευση προ ημερών, πουλάνε σπίτια με ένα δολλάριο κι όμως δεν υπάρχουν αγοραστές λόγω των υψηλότατων φόρων στα ακίνητα.

Τι μου θυμίζει αυτό άραγε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;
Κάτι μου λέει ότι κάποια χώρα πάει κατευθείαν προς αυτή την κατεύθυνση, αν οι πολίτες της δεν αντιδράσουν γρήγορα και αν δεν πάρουν την εξουσία από τα χέρια ξεπουλήμένων εξουσιατών.
Πέτρος Χασάπης

Απίστευτο! Στο Ντιτρόιτ πωλούνται σπίτια για 1 δολάριο!



Η οικονομική κατάσταση του Ντιτρόιτ, (πολιτεία του Μίτσιγκαν) είναι τόσο καταστροφική που ορισμένες κατοικίες πωλούνται με τιμή ύψους 1 δολαρίου. Αλλά ακόμη και με αυτή τη τιμή δυσκολεύονται να βρουν αγοραστές.
Η πλειοψηφία των κτιρίων έχουν βγει προς πώληση από τις τράπεζες, οι οποίες τα κατάσχεσαν από τους ιδιοκτήτες τους λόγω χρεών, και τώρα προσπαθούν όσο το δυνατό ταχύτερα να απαλλαγούν από αυτά για να μην πληρώνουν φόρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φόρος επί των ακινήτων στο Ντιτρόιτ είναι ένας από τους υψηλότερους σε όλες τις ΗΠΑ, όπως διαβάζουμε στο RT.
newsbomb.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

Post A Comment:

3 comments:

  1. Δεν μας εκφράζουν οι προδότες, δεν μας αντιπροσωπεύει κανένας τους έναντι τρίτων. Ξεμπρόστιασμα, Δίκες, Άρνηση Υποχρέωσης για όποια συμφωνία κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και χρόνια στο Ντιτρόιτ υπάρχουν περιοχές εντελώς εγκατελειμένες χωρίς άνθρωπο για χιλιόμετρα δίνουν τα σπίτια τσάμπα μπας και επιστρέψει ζωή στην πόλη αλλά χωρίς δουλειά τι θα τρως το τσιμέντο?

    Φοβάμαι πως αν καταρρεύσει η Ελλάδα η ζωή στην πόλη θα είναι αδύνατη μόνο εξαγωγές αγροτικών προϊόντων θα υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη γινεσται γελιοι και γρφεται τετοια αρθρα, κυριολεκτικα εξωπραγματικα. Εγω ζω στο Μισιγκαν 20 μιλια βορεια απο το Ντητροιτ και γνωριζω την κατασταση απο πρωτο χερι. Το Ντητροιτ στο μονο που μπορει να συγκριθει με την Ελλαδα ειναι οτι ειχε αναισχυντα οντα και μεγαλα λαμογια ακριβως οπως αυτους που μας κυβερνησαν και μας κυβερνουν.
    Σε περιπτωση που αλληθευει αυτο το αρθρο, φιλοι μου στελτε μου απο ενα δολλαριο να σας αγορασω απο ενα σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή