ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Άλλη μία ηλικιωμένη γυναίκα σφάχτηκε, σε ένα κράτος που αφήνει τους αδύναμους απροστάτευτους ενώ μιλά για “σουξέ”.

Share it:
Ο Ελληνικός πολιτισμός ήταν ο πρώτος που προάσπισε τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας. Ήταν ο πρώτος που θεσμοθέτησε την προστασία της γυναίκας, του παιδιού και του ηλικιωμένου. Σήμερα στην Ελλάδα δεν βι@ζεται απλώς η δημοκρατία με την κατάρρευση του αγαθού της Εστίας και της
ζωής. Βι@ζεται ο ίδιος ο πολιτισμός.

Μόνο σε συνθήκες Οθωμανικής ή Γερμανικής κατοχής γινόντουσαν παρόμοια εγκλήματα εντός εστίας κατά αδυνάτων. Σε συνδυασμό με την κρατική εξαθλίωση, μπορούμε πλέον να μιλήσουμε για γενοκτονία με συνέργεια της κεντρικής εξουσίας.

Νεκρή βρέθηκε 87χρονη, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε, χθες το απόγευμα, συγγενικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η 87χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια της, ενώ εκτιμάται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Όπως έγινε γνωστό, η εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο οι εσωτερικοί χώροι ήταν άνω-κάτω, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί 600 ευρώ κι ένα δαχτυλίδι, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τον ανιψιό της 87χρονης, που πιθανότατα ανησύχησε, διαπιστώνοντας ότι η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κλαυδιανού, εντόπισαν το πτώμα της ηλικιωμένης.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και ιατροδικαστής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Share it:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment:

1 comments:

  1. Γιατι να τους προστατεψει αφου το σχεδιο τους ειναι και το κανουν καλα οι εγκληματιες και ετσι σιγα σιγα θα μας εξαφανισουν ολους συνταξιουχους και ανεργους ετσι απλα ....πρωτογενες πλεονασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή