ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΚΚΕ: Ο εμπαιγμός της ξύλινης γλώσσας.

Share it:
Η εκλογική διακήρυξη της ηγεσίας του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές είναι η «άλλη όψη» της καθεστωτικής υποκρισίας και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού: Η κοροϊδία επενδυμένη με την ξύλινη γλώσσα της αντικαθεστωτικής ρητορείας και των «κομουνιστικών» κλισέ…

Διαβάζουμε:

«Βοηθήστε όλοι άμεσα να αναγεννηθεί μια ορμητική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση που θα συμβάλει στον αγώνα για να αναχαιτιστεί η αντιλαϊκή επίθεση, τα απανωτά αντιλαϊκά μέτρα, για να ανοίξει ο μόνος δρόμος που μπορεί να διασφαλίσει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Εγγύηση για τα δικά σας συμφέροντα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τη Λαϊκή Συμμαχία, ανοίγει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία».

Συνονθύλευμα από εκλογικές σοφιστείες και «ταξικά» λεκτικά σχήματα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ.

Σόφισμα πρώτο: Η αναγέννηση της «ορμητικής εργατικής-λαϊκής αντιπολίτευσης», μέσω της κάλπης και της ισχυροποίησης του ΚΚΕ!!!

Σόφισμα δεύτερο (πολυσύνθετο): Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ θα διασφαλίσει την «ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών» και θα «ανοίξει το δρόμο για την οικονομία προς όφελος του λαού, με τη δική του εξουσία»!!!

Τέτοιες γενικόλογες αρλούμπες λέει στον ελληνικό λαό η ηγεσία του ΚΚΕ, τις ίδιες που επαναλαμβάνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση (αρλούμπες για ΟΛΕΣ τις εποχές) και έχει μετά την απαίτηση ο λαός να το ψηφίσει…

Οίκτο, αηδία, αλλά και οργή προκαλεί το ΚΚΕ στον ελληνικό λαό διότι τον εμπαίζει ασύστολα και κατά εξακολούθηση, περιφρονώντας βάναυσα τη νοημοσύνη του.

Εδώ η ηγεσία του ΚΚΕ πνίγει κάθε λαϊκό αγώνα που ξεφεύγει από το κομματικό του κάδρο, κτυπά κάθε απεργιακή και λαϊκή κινητοποίηση με δυναμική έκρηξης, υπονομεύει κάθε αυθεντικό, ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ αγώνα, υποκλίνεται στη «νομιμότητα» των κυβερνητικών ανδρεικέλων, και μιλάει για «ανασύνταξη» και «εγγύηση» των «αγώνων», αν βγει αυτό εκλογικά ενισχυμένο!!!

Να βγει εκλογικά ενισχυμένο, για να ενισχύει τις κομματικές του φιέστες στις παρελάσεις μέχρι τη Βουλή, να περιφρουρεί ο ναό της «δημοκρατικής» ΑΠΑΤΗΣ και να διαθέτει μεγαλύτερο κομματικό κύρος, έτσι ώστε να υπονομεύει και να τορπιλίζει, πιο αποτελεσματικά τους πραγματικούς αγώνες (αυτούς στο δρόμο) και να ορθώνει φράγματα στη συσσωρευμένη λαϊκή ΟΡΓΗ: Έτσι ώστε να μην αυτό-οργανωθεί, να μην μετεξελιχτεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ κίνημα.

Τι έκανε αλήθεια η ηγεσία του ΚΚΕ στις μεγάλες και δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις (αυθεντικές μορφές αγώνα) των καθηγητών, των λιμεναργατών, των εργαζόμενων στο Μετρό, στους φορτηγατζήδες, στις Σκουριές, στην Κερατέα και σε πάρα πολλά άλλα;

Τι έκανε στην παλλαϊκή έκρηξη από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ;

ΣΕ όλους αυτούς τους αυθεντικούς αγώνες η ηγεσία του ΚΚΕ έπαιζε το ρόλο του πυροσβέστη, το ρόλο του «πράκτορα» της κατοχικής «νομιμότητας»: Το υποστύλωμα της δωσίλογης κυβέρνησης.

ΤΩΡΑ ζητάει να ενισχυθεί για να «ανασυνταχθεί» το λαϊκό κίνημα, να «αναχαιτιστεί» η κυβερνητική κτηνωδία και να προωθηθεί …η λαϊκή εξουσία!!!

Τέτοιος βάρβαρος εμπαιγμός του ελληνικού λαού: Υπονομεύουμε τους ΑΓΩΝΕΣ και την αγωνιστική ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, νομιμοποιούμε την κατοχική Βουλή, δεν κουνάμε το δακυλάκι μας απέναντι στην ολοκληρωτική αποτέφρωση της χώρας και την ολοκληρωτική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του λαού της, αποτελούμε γρανάζι αυτής της κακουργηματικής «νομιμότητας» ΚΑΙ κατόπιν ζητάμε την εκλογική μας ενίσχυση στο όνομα των «αγώνων» (αυτών που προδίδουμε και υπονομεύουμε καθημερινά)!!!

Ένας, πλέον, από τους βασικούς συντελεστές που μπορεί να προωθήσει, ενισχύσει και πυροδοτήσει τους λαϊκούς αγώνες και την οργάνωση της ΟΡΓΗΣ, είναι: Η ΔΙΑΛΥΣΗ η ίδια του ΚΚΕ…

Η εκλογική του συντριβή αποτελεί μια διαδικασία διάλυσής του και απελευθέρωσης αγωνιστικών δυνάμεων που έχει εγκλωβίσει.

Η εκλογική του ενίσχυση, ΕΝΙΣΧΥΕΙ τη δυνατότητά του να υπονομεύει τους αγώνες και να στηρίζει, με κούφιες αντικαπιταλιστικές ρητορείες, το καθεστώς…

Σ’ αυτά τα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα κινείται η εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ: Στα τεχνάσματα της ΑΠΑΤΗΣ και του ξύλινου αντικαπιταλιστικού λόγου…

Επιπλέον, είναι μια διακήρυξη «Ανώνυμης Εταιρείας» που ζητάει την εκλογική ενίσχυση, για το «Ταμείο»: Τη χρηματοδότηση…

Διότι η ηγεσία του ΚΚΕ δεν προβάλλει ΟΥΔΕΜΙΑ εναλλακτική, κυβερνητική (μεταβατική πρόταση) ΠΡΟΤΑΣΗ. Δηλαδή δεν θέτει το ζήτημα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ούτε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο: Συμμετέχει σ’ αυτό χωρίς να προτείνει ΤΙΠΟΤΑ.

Αυτό σημαίνει ΠΡΑΚΤΙΚΑ τούτο: Δεν ζητά, ούτε επιδιώκει, την εκλογική ΠΤΩΣΗ αυτής της δολοφονικής κυβέρνησης. Μιλάει ΓΕΝΙΚΑ και ΑΟΡΙΣΤΑ για «Λαϊκή Εξουσία»: Κοπανιστός αέρας…

Από αυτήν την άποψη βρίσκεται πολύ πιο ΠΙΣΩ και από το ΣΥΡΙΖΑ…

Θα τα αναλύσουμε όλα αυτά πιο διεξοδικά, στην προεκλογική πορεία…
resaltomag
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. ΚΚΕ το "μαξιλαρακι"|, η "αναρτηση" του ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ δοσιλογικου συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κκε, η αποδειξη οτι ΔΕΝ υπαρχει αντιπολιτευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι δουλευουνε για το κομμα και αυτοι φοιβουνται μην τυχον παει πανω απο 8% θα μου πεις για να παει παραπανω πρεπει αν εχεις επιχειρηματα, δεν μπορεις να μενεις στο η πλουτοκρατια και η πλουτοκρατια!!! ο σχωρεμενος Μητροπανος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί δουλεύουν για τους εγκάθετους γραφειοκράτες και τα κομματόσκυλά τους.Πότε δούλεψαν για το λαό;Πόσο βοήθησαν τον εργαζόμενο;Απλώς μας δουλεύουν ψιλό γαζί,με τις διμαρτυρίες και τις κραυγές τους,για να εκτονώνεται η οργή του κόσμου!ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!Ή Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ή ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΧΟΤΖΑ, ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΖΙΦΚΟΦ, ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ, ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΙΒΗΡΙΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΣΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ. ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΑΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ, ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ, ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΙΒΗΡΙΕΣ, Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΥΜΙΕΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΓΕΛΑΣΤΕ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 1%.

    ΕΣΕΙΣ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΝ. ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΕ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΑΤΕ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΑΚΑΠΝΙΣΤΟΙ ΑΓΕΛΑΣΤΟΙ, ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΩΝ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή