ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Στη Δημοκρατία τους δε χωρά ο αντίλογος…

Share it:
Που ανήκουμε κυρίες και κύριοι, εις την αριστερά ή εις τα δεξιά της δεξιάς; Ιδού η απορία που ξεπρόβαλε μετά τις πολιτικές αντιλήψεις του χθες και του σήμερα.

Κάποτε, όταν είχες άποψη για τα πολιτικά και αντιμιλούσες στις αποφάσεις του Κράτους,
χαρακτηριζόσουν ως «Κομμουνιστής». Πρόσφατα σε έλεγαν Συριζαίο -και συνεχίζουν-, τώρα βρήκαν κάτι πιο “in”, σε βλέπουν και ως χρυσαυγίτη!

Αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, νομίζω ότι το φραστικό επεισόδιο του Σοσιαλιστή Χρυσοχοϊδη με έναν αγρότη, έχει θαφτεί για τα καλά. Βλέπεις τώρα ανήκει στην Κυβέρνηση, μέχρι να ξαναγίνει αντιπολίτευση έχουμε καιρό.

Ο κος αυτός, ο σοβαρός και προοδευτικός σοσιαλιστής που δεν γνώριζε που έβαζε την υπογραφή του κάποτε γιατί δεν είχε προλάβει να διαβάσει, βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιους αγρότες οι οποίοι διαμαρτύρονταν γιατί δεν είχαν λάβει ακόμα τις αποζημιώσεις από κάποιες απαλλοτριώσεις. Επάνω στον διάλογο λοιπόν με ένα αγρότη γυρίζει σε μια στιγμή και του λέει: «Αυτά είναι χρυσαυγίτικα πρόσεξέ το». Μετά από αυτή την πατρική συμβουλή του σοσιαλιστή -τρομάρα του- Υπουργού προς τον αγρότη, άρχισαν να του την “πέφτουν” όλοι.

Δηλαδή βρε δημοκράτη Χρυσοχοϊδη, όποιος θα διαμαρτυρηθεί πια θα του κολλάτε και τη ταμπέλα της εκάστοτε μόδας; Εντάξει, δε θα σε συγκρίνω και με τον Παπαδόπουλο, άλλωστε αυτός ήταν στρατιωτικός, εσύ είσαι; Όχι βέβαια, εσύ είσαι σοσιαλιστής το έχουμε εμπεδώσει εδώ και χρόνια.

Με ποιο δικαίωμα βρε αστείε άνθρωπε χαρακτηρίζεις τους άλλους όπως γουστάρεις επειδή φωνάζουν για τα δικαιώματά τους; Αν κρίνω από τον μπουμπούκο που όταν μιλάει με κάποιους που ανήκουν στην «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», το “λέει” συνέχεια θέλοντας κάτι να μας πει. Αν κρίνω γενικά από τη κυβερνητική τακτική για όποιον έχει αντίθετη άποψη με εσάς, θα δω ότι είστε οι περισσότεροι, πολύ δημοκράτες τελικά.

Έτσι που το πάτε, θα πρέπει να σας λέμε και ευχαριστώ που ενώ σας σατιρίζουμε και σας τα χώνουμε, δε μας έχετε βάλει και φυλακή, ακόμα.

Ξέρετε κάτι όλοι εσείς, η Δημοκρατία σας βλάπτει πολύ το λαό και να το προσέξετε και εσείς, γιατί αυτά που λέτε και κάνετε, είναι πολύ φασιστικά…

Στο 24ο δευτερόλεπτο του βίντεο θα ακούσετε τον σοσιαλιστή Υπουργό, πως χαρακτηρίζει τα λόγια του αγρότη.

outelogos
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

7 comments:

  1. Ου να χαθητε όρνια. Χρυσαυγιτης δεν είμαι αλλα εσείς είσται τετράποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νε ρε ήμουν ΝΔ και τωρα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Και μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε φίλε,5.31,πρέπει να είσαι κάπου;Δεν έχεις καταλάβει ότι έχουν τον τρόπο να σε πείθουν με λόγια,ότι είναι όλο το σκηνικό στημένο για να σε παραδώσουν στα "θηρία",που όλοι τους υπηρετούν;Έχεις καταλάβει τι σημαίνει ευρώ,ευρωχούντα,και Ε.Ε;Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να καταλάβεις ότι ψηφίζοντάς τους νομιμοποιείς τη δουλοποίησή σου και την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους;ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΧΡΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πρέπει να κάνουν αυτό που θελει ο λαός γιατι συτο θα ηταν λαϊκισμός. Έχει πήξει η δημοκρατία με συριζαίους, χργητες και λαϊκιστές και όλοι αυτοι είναι εχθροι της δημοκρατίας.
    Δημοκρατία είναι μόνο οτι πει η εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟ7% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΤΟ 22 % .
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ . ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;
    ΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΗΞΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ρΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓοΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ .
    ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣΟ ΣΥΡΖΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @12:16 μ.μ. ασε τις αηδιες. αν εισαι αθηνα, ελα να ακουσεις καποιους ανθρωπους να μιλανε ...Στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει το Ε.ΠΑ.Μ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:30 στο Πνευματικό κέντρο Σπάτων "Χρήστος Μπέκας" (Σταύρου Μπέκα 7 Σπάτα Αττικής ) με θέμα ''Οι 100 πρώτες μέρες μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου" κεντρικός ομιλητής ο Γ.Γ. του Ενιαίου ΠΑλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης Καζάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε12.16,είναι όλοι στο κόλπο,δοτοί και ελεγχόμενοι από το κατοχικό καθεστώς!Αν δεν ήταν ήδη θα είχαν αποχωρήσει από τη Βολή-τσίρκο.Έγινε Συνταγματικό πραξικόπημα και παρέδωσαν τη χώρα με ρήτρα αποικίας,ως δουλοπαροικία χρέους!Έβαλαν φυλακή κάποιους της Χ.α,για να φαίνονται αντισυστημικοί και για να τους κάνουν ήρωες,και να τους χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν!Μόνο από τα κάτω,από το λαό,θα υπάρξει φως.Πήγαινε να ακούσεις τι λέει ένα λαικό κίνημα γεννημένο από κανονικούς ανθρώπους,το ενιαίο παλλαικό μέτωπο,που λέει ο προηγούμενος φίλος.Μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε πίσω τη ζωή και τη χώρα μας!Χρέος για το λαό δεν υπάρχει.Το χρέος είναι της ντόπιας ολιγαρχίας,των τραπεζών και των κομμάτων.Όποιος διαπραγματεύεται ή δέχεται -έστω και μέρος του χρέους σαν να επωφελήθηκε ο λαός από αυτό,είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!Όποιος δε μιλάει για έξοδο από Ε.Εκαι το ευρώ των τοκογλύφων παραδίδει στα κοράκια των αγορών τη χώρα.ΜΟΝΟ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή