ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τους διωγμούς Ελλήνων και Ορθοδόξων

Share it:
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο. Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο
Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας.

Αμερικανοί, γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

7 comments:

  1. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας αφορά ο Ηλίας του 16 υπάλληλος του Σόρος αλλά ούτε και οι άλλοι μπούληδες του Δήμου της Αθήνας που διαφημίζεται συνέχεια.

    Η Ελλάδα τέλος, διαλύθηκε. Καθημερινά την λεηλατούν και εσείς οι boggers διαφημίζεται τα τσογλάνια του Τριανταφυλλόπουλου και του Κουρή. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, το είδαμε κι αυτό. Να καταγγέλουν τους ομοιδετάτες τους οι χρυσαυγίτες.
    Επί της ουσίας έχουν δίκιο για την Ουκρανία, αλλά για να αποτινάξουν τη ρετσινιά του νεοναζί, θα πρέπει καθημερινά, ηχηρά και για πολύ καιρό να καταδικάζουν το ναζισμό και τους εγχωρίους συνεργάτες τους επί κατοχής 1941-44.
    Η 'ειρωνεία' είναι ότι στην Ουκρανία οι ναζί ως εθνικιστές αυτοαποκαλούνται, το ίδιο οι τσάμηδες στην αλβανία, οι 'σλαβομακεδόνες' του Γκρούεφσκι, οι βεμερίτες της βουλγαρίας, οι γκρίζοι λύγκοι στην τουρκία κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ!!ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ,ΚΟΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ,ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ , ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΜ ΓΛΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ;ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ Ο ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ,ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο νταχαου ,πεθαιναν χιλιαδες απο τυφο απο πεινα απο τα αερια απο τους φουρνους ,τους ζωντανους τους εβγαλαν οι συμαχοι σκελετωμενους ,ο δε ζαχαριαδης βγεικε τετραπαχος και ροδομαγουλος μπορειτε να το δειτε σε φωτογραφιες της εποχης ,με τι ανταλαγματα ο αρχηγος του κκε την σκαπουλαρε ,εχω αυτην την απορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ,ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΟΥΡΓΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΤΗΝ 1-8-1973,ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΤΟ ΦΩΤΙΖΑΝ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ,ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,,ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ η ΝΙΚΟΛΑΙ ΝΙΚΟΛΑΓΕΒΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑΓΕΦ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ , ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή