ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Δ.Καζάκης : «Φτερά έκαναν 360 δις από τις τράπεζες...»

Share it:
Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ''Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε'', στον Maximum 93.6 FM στις 26 Φεβρουαρίου 2014
Share it:

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΖΑΚΗΣ

Post A Comment:

5 comments:

  1. Παιδιά,είναι τόσο κλέφτες κι απατεώνες,που ούτε η λέξη μαφιόζοι δε φτάνει για να τους περιγράψει!Είναι ώρα να χειραφετηθούμε,ο καθένας με την όποια ιδεολογία ή θρησκεία-δεν έχει σημασία-πρέπει να γίνουμε μια γροθιά,ένα λαικό μέτωπο να τους τελειώσουμε!Ή αυτοί ή εμείς!Η χώρα παραδίδεται κι εμείς και τα παιδιά μας δεν έχουμε ζωή αν δεν διεκδικήσουμε οι ίδιοι τη ζωή και τη χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά κ.Καζάκη,που μας ξύπνησες!Στρατευόμαστε στο μόνο λαικό εθνικοαπελευθερωτικό μέτωπο της ελπίδας!Προετοιμάζουμε,οργανώνουμε την αντίσταση,τον ξεσηκωμό!Τα ψέματα τελείωσαν,μόνο γελοιοποιούνται πια με τα παραμύθια που μας πουλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι μαζι στις ευρωεκλογες ΕΠΑΜ να στειλουμε το μυνημα στους δοσιλογους. ΔΙΑΔΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος ψηφίσει κάτι άλλο ,εκτός από την απελευθέρωση της Ελλάδας από την ευρωχούντα και το ευρώ,θα είναι σαν να δέχεται τη δουλοπαροικία ενός χρέους,που μόνο ο λαός δεν δημιούργησε!Αν ψηφίσουμε το λαικό κίνημα του ε.πα.μ,αν μη τι άλλο θα το βρωντοφωνάξουμε,ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλίου φαεινότερον,οι τράπεζες κυβερνάνε κι οι πρόθυμοι εγκάθετοι ξεπουλάνε εμάς και τα παιδιά μας,γιατί έχουν δάνεια ως κομματικοί μηχανισμοί-που τους τα χαρίζουν-και τη φωλιά τους λερωμένη και θέλουν ΟΛΟΙ να γλιτώσουν τη φυλακή,πεθαίνοντας εμάς!Τι κάνουμε ως λαός;Νομίζετε ότι έχουμε κράτος ή κυριότητα στην ιδιωτική μας περιουσία;Αυτός ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ τα λέει χρόνια κι εμείς ακούμε όλες τις ψευτιές και τις αγυρτίες του ενός ή του άλλου εκπροσώπου κόμματος,που δήθεν κονταροχτυπιούνται για το λαό!Τα τομάρια τους θέλουν να σώσουν κι εμάς και τη χώρα μας ξεπούλησαν!Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε να μας δουλεύουν και να κάθονται στη Βολή,νομιμοποιώντας το πιο παράνομο καθεστώς,την ώρα που πεθαίνουμε!Ή ΕΜΕΊΣ Ή ΑΥΤΟΙ!ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ!ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!Ένας επαμίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή