ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Κακλαμάνης: Ο Σαμαράς είπε ψέματα, έπρεπε να πάει τη χώρα σε εκλογές

Share it:
«Δεν υπήρχαν οι εθνικοί λόγοι που επικαλέστηκε ο Αντώνης Σαμαράς για να μην οδηγήσει την χώρα σε εκλογές», υποστήριξε με δηλώσεις του ο Νικήτας Κακλαμάνης, λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος.

«Μπορεί να κάνω λάθος -συμπλήρωσε, αλλά εγώ περιμένω από τον κ. Σαμαρά να μας εξηγήσει στο συνέδριο ποιοί είναι αυτοί οι εθνικοί λόγοι. Αν η δικαιολογία είναι τα 3,2 δισεκατομμύρια της δόσης - όπως ισχυρίστηκε ο Στουρνάρας - αυτό δεν ισχύει».

Και κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Τα χρήματα της δόσης ούτως ή άλλως δεν πήγαν σε ανάπτυξη, πήγαν για να πληρωθούν τα ακούρευτα ομόλογα δανειστών και πιστωτών μας και άρα δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα εκταμιεύσει η κεντρική τράπεζα».
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

5 comments:

  1. καλα που μας τοπες, ουτε καν το ειχαμε υποψιαστει, αν και κααααατι ειχαμε ψιλιαστει δλδ αλλααααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις ο Σαμαράς αναφέρθηκε στον "ΤΑΡ" των αμερικανοαζεροτούρκων και επιχαίρει ο υποτελής και λέει ότι είναι και βαθιά δικαιωμένη η παράταξη της οποίας ηγείται.
    Να μας πεί και τις ουσιαστικές λεπτομέρειες για τον "ΤΑΡ, για να δούμε πόσο "επωφελής" θα είναι για τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ *** ΨΕΥΤΗΣ, ΚΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ *** ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ *** ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΗΚΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ :: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NQjRgxzlgfc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NQjRgxzlgfc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o kaklamanis otan itan dimarxos ebale tin ipografitoy mazi me ton ypyrgo esoterikon toy simiti gia na gini temenos ston eleona

    ΑπάντησηΔιαγραφή