ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

16% ΝΔ και 4% το ΠΑΣΟΚ, ίσον 20% - Δύο σκ@τά ενώθηκαν εις ένα και το όνομα αυτού Νέα Ελλάδα !

Share it:

Σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτηση ΧΑΡΡΥ-ΚΛΥΝΝ : ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ (ΣΙΓΟΥΡΟ) ΘΑΝΑΤΟ‏

Καλά τα λέει ο Χάρρυ, 16% η ΝΔ και 4% το ΠΑΣΟΚ, ίσον 20%. Νέα Ελλάδα (Δημοκρατία) του
Σαμαρά και Νέα Ελλάδα του Βένι, ίσον Νέα Ελλάδα. 2 σκ@τά ενώθηκαν είς ένα και το όνομα αυτού Νέα Ελλάδα. Νέα Ελλάδα, ίσον νέο ΑΦΜ, ίσον παραγραφή των χρεών από δάνεια των δύο αυτών παλαιών κομμάτων στις τράπεζες. Ένα ενιαίο κόμμα ΠΑΣΟΚ+ΝΔ, ίσον μπόνους επιπλέον 50 έδρες σε περίπτωση που βγει πρώτο κόμμα. Εκλογές με λίστα, ίσον έλεγχος και απόλυτη εξουσία του κομματάρχη πάνω στους βουλευτές. Εκλογές εντός 18 μηνών από τις προηγούμενες εκλογές, ίσον εκλογές με λίστα. 2η εναλλακτική αλλάζει ο εκλογικό νόμο ή καταργούνται οι εκλογές, άλλωστε οι χούντες φοβούνται την έκφραση των πολιτών γιατί μπορεί να προκύψουν εκπλήξεις.

Σε πάω σε ποιο δύσπεπτα θέματα τώρα. Έκτακτο γεγονός π.χ. πόλεμος, φυσική καταστροφή, οικονομικός πόλεμος (π.χ. υπερπληθωρισμός) ή οικονομικό σοκ (π.χ. δέσμευση καταθέσεων), ίσον "Δόγμα του Σοκ" (βλέπε το ομώνυμο βιβλίο της Ναόμι Κλάιν). Δόγμα του Σοκ, ίσον σε οικονομικό επίπεδο ανεξέλεγκτη ιδιωτικοποίηση οποιασδήποτε κρατικής εταιρίας, αύξηση της ανεργία σε υπέρογκο βαθμό, οικονομική εξαθλίωση της μικρής και μεσαίας τάξης, υπέρ πλουτισμός μιας μικρής ελίτ που έχει εξουσία και συναλλάσσεται με τις πολυεθνικές εταιρίες και διεθνής τοκογλύφους - διεθνής τραπεζίτες. Σε κοινωνικό επίπεδο, ίσον επιπλέον τρομοκράτηση των πολιτών από το κράτος και το παρακράτος στους πολίτες ώστε να αδρανοποιήσουν την ακαριαία αντίδρασή τους, προσαγωγή η εξαφάνιση απλών πολιτών που θεωρούνται ύποπτοι ή εγκάθετοι της κυβέρνησης- χούντας με σκοπό και την τρομοκράτηση πιθανόν όσον θα σκέφτονταν να αντιδράσουν δυναμικά.

 Τρομοκράτηση των εργατικών συνδικάτων για να μην ξεσηκώσουν τον κόσμο μέχρι να γίνουν οι καταιγιστικές πολιτικές μεταρρυθμίσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονταν αποδεκτές σε μια δημοκρατία. Όλα αυτά έχουν γίνει στην Λατινική Αμερική τα προηγούμενα χρόνια με ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα. Έγιναν στην Χιλή του Πινοσέτ, στην Ινδονησία του Σουχάρτο, στην χούντα της Βραζιλίας, στην Αργεντινή, στον πόλεμο "σοκ και δέος" του Ιρακ, στην Μεγάλη Βρετανία την περίοδο της κόντρας για τα νησιά Φώκλαντ με την Θάτσερ. και σε πολλά μέρη ακόμα. Δόγμα του Σοκ στο πολιτιστικό επίπεδο, ίσον ισοπέδωση των πάντων, η αλλιώς παγκοσμιοποίηση - ομογενοποίηση ανθρώπων και γκρίζα ιδεολογία (ιδεολογία "χυλός" - ευμετάβλητη και προκαθορισμένη). Σκέψου, ερεύνησε, μάθε, προστατεύσου.
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

2 comments: