ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΑΙΔΩΣ.

Share it:
“Συγχαρητήρια για την επιλογή του Διαδριατικού Αγωγού (TAP), εκ μέρους της κοινοπραξίας του Shah Deniz II, για τη μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω Ελλάδας, εξέφρασε ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, σε
τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα με τον Έλληνα υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Ο κ. Γιλντίζ σημείωσε ακόμη ότι ο TAP θα αποτελεί την συνέχεια του αγωγού TANAP που θα διασχίζει την Τουρκία, μεταφέροντας αέριο από την Κασπία. O Τούρκος υπουργός συνεχάρη επίσης τον υπουργό ΠΕΚΑ για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Μανιάτης αφού ευχαρίστησε τον κ. Γιλντίζ, απεδέχθη την πρότασή του να επισκεφθεί την Τουρκία σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξεταστούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. “

Οταν ο Τούρκος σέ συγχαίρει καί οί Αμερικανοί πανηγυρίζουν σημαίνει ότι πέτυχες τήν Εθνική μας υποτέλεια καί εξαργύρωσες τό γραμμάτιο. Ο λαός όμως αντιθέτως δέν πανηγυρίζει αλλά θλίβεται καί συνθλίβεται.

Τά επικοινωνιακά τρύκ καί οι κομματικές φιέστες (καί ολίγον …υπερκόπωση) δέν θά μπορέσουν νά αναστρέψουν τήν οικονομική καταστροφή καί καμμία ανάπτυξη δέν δύναται νά εκκινηθεί!

Αν ο Α. Σαμαράς ένοιωσε κάποια αδιαθεσία λόγω υπερκόπωσης (!) …. ο Ελληνικός λαός ασθενεί βαρύτατα καί αυτοκτονεί…!

Η Ελληνική κοινωνία σύντομα θά εκραγεί.

ΕΛΛΗΝΕΣ EΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Φωτεινός Παλαιολόγος
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

Post A Comment:

0 comments: