ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ

Share it:
Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Με φωτοτυπίες και λογιστικούς αριθμούς χωρίς αντίκρυσμα μας εξαπατούν. Μας κατακλέβουν τη δημόσια και ιδιωτική μας περιουσία. Μας καθιστούν άνεργους, μετανάστες, δούλους, πρεζάκηδες,
αλκοολικούς και αυτόχειρες. Μας αφαιρούν την εθνική μας κυριαρχία. Μας αφαιρούν το πιο
αποτελεσματικό όπλο επηρεασμού της πραγματικής οικονομίας. Ας αποδείξουμε όλοι, ότι είμαστε άνθρωποι, ότι είμαστε μαχητές! Ότι είμαστε Έλληνες! Ας συνειδητοποιήσουμε, ότι είναι:

Ελεεινοί και τρισάθλιοι, συμπλεγματικοί και παράφρονες, σκύβαλα και άχθη αρούρης, όσοι άμεσα με τις πράξεις τους και έμμεσα με την ανοχή και αδιαφορία τους ωθούν ευπαθείς ομάδες του ελληνικού πληθυσμού στην καταρράκωση, την απαξία, στα όρια της επιβίωσης και το θάνατο! Το πλεόνασμα των λίγων είναι κλοπή και το έλλειμμα των πολλών. Οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων των βολευτάδων-κατζαμπάσηδων και δοσίλογων, που νομιμοποιούν με την παρουσία τους στο μπ@ρδέλο, με πρωτοφανή ανηθικότητα, το βιασμό ολάκερης της ελληνικής κοινωνίας, είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ενάντια σ αυτή την ανθρωποκτονική τυρρανική ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ένθεν και ένθεν!!!

Όχι άλλα δάκρυα, όχι άλλο πόνο. Όχι άλλη προσμονή στην ουτοπία και τη ψευδαίσθηση. Έχθρα και μίσος στους κανίβαλους. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Είμαστε στο λάκκο των λεόντων. Πρέπει να αποδράσουμε. Πρέπει να δράσουμε!!! Ο χρόνος κυλάει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων! Όμως τίποτα δεν έχει κριθεί! Είμαστε ακόμα ζωντανοί και δυνατοί!!
Share it:

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ...... ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.......ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ......ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, όχι & μοναδικός Έλληνας πολιτικός εναντίον του ευρώ, είναι & ο Ηλιάδης της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που είναι ορθόδοξος & με την Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν που λες φίλε 1.30 δεν τον ξέρει κανένας!Αν ενδιαφέρεται για το καλό όλων μας πώς δεν διατρέχει όλη την Ελλάδα εδώ και χρόνια για να αφυπνίσει το λαό,να του δώσει τη γνώση και τη δύναμη,χειραφετημένος από ιδεοληψίες,αγκυλώσεις και στερεότυπα του χθες να αγωνιστεί για να απελευθερώσει την πατρίδα του;Τι να τους κάνουμε τους"επαναστάτες"του καναπέ και των ψηφοδόχων;Εμείς θέλουμε ανθρώπους που στ'αλήθεια σέβονται το λαό και δεν τον αντιμετωπίζουν σαν κοπάδι ή πρόβατο!Εσύ ακόμα νομίζεις ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις;Ε,όχι κύριε!Στην Ελλάδα σήμερα είσαι ό,τι πράττεις!Κι εμείς τέτοιους γνήσιους επαναστάτες θέλουμε ,που είναι ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ανυπέρβλητοι αγωνιστές,δημοκράτες και πατριώτες ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,κι όχι τη μισή για χαιδεύουνε τα αυτιά,υπηρετώντας ξένες κατοχικές δυνάμεις!Μόνο το ε.παμ έκανε-με το υστέρημα των απλών ανθρώπων του λαού-Διεθνή Συνάντηση λαικών κινημάτων,γιατί μόνο ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ θα μας βοηθήσουν,θα μας συμπαρασταθούν όταν ξεσηκωθούμε σε Γενική πολιτική απεργία!Κανένας εγκάθετος της σημερινής εξουσίας ανά τον κόσμο δεν θα μας υποστηρίξει,γιατί όλοι είναι ταυτισμένοι με τα τραπεζοκρατία!Το παραμύθι της ανάθεσης της τύχης μας σε "σωτήρες"και "βασιλείς"τελείωσε!ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλος ο καζακης αλλα καπου νομιζω οτι πασχει απο βαριας μορφης λαθρολαγνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή