ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

8 comments:

  1. Κλείστε το στο ΔΑΦΝΙ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ένας δεν το διάβασα άλλος είμαι γιατρός δεν ξέρω νομικά άλλος είπα ψέματα χαθητε κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι μια ευγενικη προσφορα για ολους αυτους που τον τιμησαν με την ψηφο τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θυμάμαι τα ΜΜΕ που τους "μαλώνανε" και τους έλεγαν για αρκετές μέρες υπογράψτε επιτέλους για να μην καταστραφούμε. Όλοι ψέματα λένε για το "καλό μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελοία φασιστοειδή,αναίσχυντα και ξεδιάντροπα ανθρωποειδή,χωρίς τσίπα,άψυχα και νεκρά ανδρείκελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι άρρωστος κάντε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας χαρούμενος προδότης, ένας νέος ΓΑΠ. Και τώρα που έχει καταλάβει το λάθος του, υποτίθεται - που δεν το έχει καταλάβει, έχει γίνει ο πιο φανατικός τροικάνος Έλληνας πολιτκός. Τι να πει κανείς; Κλινική περίπτωση. Ορισμένοι πολιτικοί είναι τόσο πωρωμένοι με την εξουσία, τα αξιώματα και το προδοτικό τους έργο που είναι ικανοί για τα πάντα και συγκεκριμένα για τα χειρότερα, ότι πιο ηλίθιο, νοσηρό, γλοιώδες και προδοτικό μπορεί να φανταστεί το μυαλό και πέραν της διανοήσεως του μυαλού. Με τι καμάρι μιλάει στην κάμερα, λες και είναι ο Ναπολέων. Στο τρελάδικο κατευθείαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΒΗΝΕ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ??????ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙ ΕΣΒΗΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ....Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ??????ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙ ΕΣΒΗΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΕΣΒΗΝΕ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΔΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΣΤΡΑ..ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ?ΚΟΥΦΑΛΑ..ΑΝΑΜΕΝΕ..ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ(ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ)..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ..ΚΟΥΦΑΛΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ..ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή