ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ : '' ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ''‏

Share it:
Σε σοκαριστική ομολογία των κυβερνητικών προθέσεων για επιβολή στρατιωτικού νόμου στην χώρα προκειμένου να περάσουν αυτά που θέλει η τρόικα, προχώρησε σε συνέντευξή του στην έγκυρη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Θα προχωρήσουμε εν ανάγκη και με την επιβολή στρατιωτικού νόμου, θα κάνουμε πραξικόπημα ("Le clientélisme arrangeait beaucoup de monde") για να επιβάλλουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Η μεταρρύθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για τη χώρα μας και για τους πολίτες» δήλωσε με απίστευτη ειλικρίνεια

Σε επιστολή που απέστειλε στον διευθυντή της εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε αυτές τις λέξεις, αντιλαμβανόμενος, κάπως αργά, όπως συνήθιζε ο πατέρας του, τον απόηχο των δηλώσεων του.

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε τόσο στην έντυπη έκδοση, όσο και στη διαδικτυακή έκδοση της βελγικής εφημερίδας.

Είναι έτοιμοι για όλα, όπως απέδειξαν και στην περίπτωση των συλλήψεων της ηγεσίας και των βουλευτών του εθνικιστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέμσου με την ... αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Το ερώτημα είναι πόσο και αν η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτρέψει την επιβολή στρατιωτικού νόμου για να κάνουν νόμο τις εντολές της τρόϊκα. Και βέβαια αν θα πειθαρχήσουν οι στρατιωτικοί στις εντολές της κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Δ.Αβραμόπουλος πάντως δήλωνε σχετικά ότι "Προτιμώ να πεθάνω παρά να δώσω τέτοιες εντολές"...

Διαβάστε εδώ όλες τις δηλώσεις-σοκ στην βελγική εφημερίδα (που τώρα τις παίρνει πίσω...) του Κ.Μητσοτάκη: http://www.lalibre.be/actu/international/le-clientelisme-arrangeait-beaucoup-de-monde-526f6ee235708def0d96aedd...
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

9 comments:

  1. o πατερας του μια χαρα ειναι, για τον παπποιυ του μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας το λένε φάτσα φόρα...Μας κοροιδεύουν μέσα στα μούτρα μας!Η ώρα τους πλησιάζει...ό,τι και να κάνουν δε σώζονται ...Ο ευρωφασισμός του ευρώ τους θα τους ξεμπροστιάσει μέχρι τέλους...και μια σπίθα θα γίνει πυρκαγιά και θα τους κάψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ " ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ" (ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ....ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ Τ Α ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΅Το έξυπνο πουλί απο τη μύτη πιανεται.
    Εβαλα το google translator και απο πουθενά δεν προκύπτει αυτό που λέτε στο άρθρο σας για πραξικόπημα .
    Τι είναι αυτά τα πράγματα, ανεπίτρεπτο θα πρέπει να παρέμβει ό εισαγγελέας ,ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε ο Μήτσος γιατί λέει αυτά ανώνυμε ... 8:10 π.μ.
    Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν μίλησα ποτέ για «στρατιωτικό νόμο»
    Ζητά από την εφημερίδα «La Libre Belgique» να ανασκευάσει το δημοσίευμα

    Διαψεύδει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι χρησιμοποίησε τη φράση «στρατιωτικός νόμος» στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «La Libre Belgique».

    Μάλιστα, απέστειλε επιστολή στο διευθυντή της βελγικής εφημερίδας κ. Francis Van de Woestyne, ζητώντας να ανασκευάσει το δημοσίευμα.

    Παράλληλα, με επιστολή του ενημέρωσε την Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδας ότι τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βελγική εφημερίδα «διαστρεβλώθηκαν βάναυσα». Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει στην επιστολή του προς την Ενωση, «στη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 29ης Οκτωβρίου της εν λόγω εφημερίδας, παρουσιάζομαι να κάνω λόγο για «εφαρμογή στρατιωτικού νόμου», κάτι που προφανώς ούτε είπα ποτέ ούτε θα διανοούμουν να εκστομίσω».

    Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Διοητικής Μεταρρύθμισης εξεδόθη η εξής ανακοίνωση: «Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ουδέποτε χρησιμοποίησε, με οποιονδήποτε τρόπο, τη φράση "στρατιωτικός νόμος" στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "La Libre Belgique". Αναμένουμε από τη διεύθυνση της βελγικής εφημερίδας να ανασκευάσει άμεσα το δημοσίευμα αυτό».

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=537069

    Τα περί παρεμβάσεων εισαγγελέων στη τρικλοποδιά είναι αστεία όταν δεν έχει βρεθεί ένας να επέμβει για τις 5000 αυτοκτονίες Ελλήνων.
    Δε συμφωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ .ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΑΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ,ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΑΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ,ΤΑ ΔΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΘΑΥΤΟΥΝ ΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΩΣ 5ουΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ,ΟΙ ΔΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ,.. ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΕΛΩ ,,,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ (ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΗΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΕΙΝΑΙΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά, δείτε το! Μην πέφτετε στην παγίδα τους. Όχι άλλη διχόνια! Μια ειρηνική φιλοσοφιμένη Ελλάδα. Ξυπνήστε και μην τσακώνεστε μεταξύ σας , ενω οι πράσινες , κόκκινες , χρυσές , μπλέ υποκινούμενες απο ξένα συμφέροντα μαφίες γελάνε πίσω από την πλάτη σας!
    http://www.youtube.com/watch?v=LeCuH4dXoHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα του ξεφυγαν φαινεται, δεν μπορει να μιλαει ετσι ...σαν πολυ δεν καβαλικεψαν το καλαμι; Πως καταντησαμε οι Ελληνες μας εχουν για σκουπιδια στην ιδια μας την Πατριδα, δεν ειμαστε καλα και μας απειλουν κι ολας και μεις;......εενταξει τον ακουμε...παμε καλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή