ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ - "Η ΧΑ είναι πρώτο κόμμα και με σταθμισμένο δείγμα"! - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:
Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη στην δημοσκόπηση του zougla.gr και στην μεγάλη ανοιχτή δημοσκόπηση, αλλά και στο σταθμισμένο δείγμα ανέφερε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξης που έλαβε από τον εκπρόσωπο του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα στην εκπομπή "Ο άγνωστος Μ" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και κάλεσε σε άμεση απελευθέρωση των "πολιτικών ομήρων", του γ.γ. του κόμματος και βουευτή, Ν.Μιχαλολιάκου και των βουλευτών, του Χ.Παππά και του Ν.Λαγού.

Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

4 comments:

  1. ΠΙΠΕΣ.ως συνηθως, βγες πρωτα στον κοσμο και μετα τα λεμε. αλλα αν ειναι ετσι ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ??? ΑΣΕ ΜΑΚΗ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή ένας σαλεμενος μαλακας είσαι 30 φυλλοπουλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΝΟΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΚΟΜΜΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΟΥΛΑ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΓΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ,ΕΤΣΙ Ο AMERICAN MISTER ALEX ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΚΚΕ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΟ,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ,,ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, ((ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΛΕΙΨΕ ΓΛΕΙΨΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ...ΟΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή