ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Share it:
H καταστροφική πορεία της Ελλάδος έχει ήδη πάρει θέση για το salto mortale. Και πρώτοι το ξέρουν οι εθνοπροδότες, οι υπηρέτες των νεοκατακτητών της Πατρίδας μας. Το σχέδιο το υπηρετούν πειθήνεια. Προσποιούνται αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, μοιράζοντας αφειδώς κούφιες ελπίδες
περί ανάπτυξης που έρχεται και για έξοδο από το τούνελ, αλλά οι πομφόλυγες που εκτοξεύουν έχουν ήδη ...σκάσει από τα γεγονότα που τους έχουν ξεπεράσει.

Ο Στουρνάρας σε συνέντευξή του ήδη αναγκάστηκε να προετοιμάσειτο έδαφος για τα νέα μέτρα που έρχονται τον Σεπτέμβριο, με την άφιξη της τρόικας! O Σόϊμπλε την ίδια ώρα είπε ότι η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν έχει ανέβει το βουνό!

Η ανάπτυξη που υποσχέθηκαν οι πολιτικοί ταγοί μας από το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μετατρέπεται σε εφιάλτη. Το success story του Σαμαρά γίνεται ήδη thriller story με εφιαλτικό φινάλε.
Το ολοκαύτωμα έρχεται το φθινόπωρο. Θα πρόκειται για ανείπωτη καταστροφή για τον τόπο, για τους Έλληνες και τις μελλοντικές γενιές. Η Κύπρος που υπέστη το μεγάλο σοκ θα φαντάζει ως παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που έρχεται για την Πατρίδα μας.

Θα ρημάξουν τους Έλληνες με αρπαγή της περιουσίας τους και ταχύτατο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Αντί αυτή την ύστατη ώρα, τα ξεπουλημένα ανδρείκελα να φύγουν από την καρέκλα της εξουσίας, προτιμούν να σφίξουν την τελευταία θηλιά. Να ρίξουν τη χαριστική βολή.
Share it:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Post A Comment:

15 comments:

  1. Θεωρώ ότι ο πραγματικός τους στόχος είναι αυτός. Αφού μας ξεζούμισαν κυριολεκτικά και δεν μπορούν να πάρουν τίποτα πια από τον κόσμο που απλά δεν δίνει γιατί δεν έχει, ετοιμάζουν την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών 1ης κατοικίας επίτηδες. Να θυμάστε ότι θα βγουν κερδισμένοι και με αυτό. Είτε που θα τα πάρουν όπως στην Ισπανία με το έτσι θέλω, ή θα γίνει κοινωνική έκρηξη την οποία θα ξεκινήσουν οι χιλιάδες των δανειοληπτών και θα γίνουν όλα μπάχαλο. Κράτος θα σταματήσει να υφίσταται, με αποτέλεσμα οι χιλιάδες των προδοτών να 'την κάνουν' (πλήρης ατιμωρησία δηλαδή) και στο τέλος οι πιστωτές θα επιβάλλουν δικό τους κυβερνήτη, με στόχο πάντα τον ορυκτό μας πλούτο. Το σχέδιό τους είναι απλούστατο. Η μόνη μας λύση είναι να ξυπνήσει η ελληνική δικαιοσύνη κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα δεν κοιμαται η δικαιοσυνη φιλτατε... απλα και αυτοι διορισμενοι ειναι !! μην περιμενεις τιποτα απο αυτους !! οι δικαστες λυσαν τα προβληματα τους στα δικαστηρια... και οπως λεει μια λαικη ρηση , ο χορτατος του πεινασμενου δεν ακουει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε καταλάβει ότι πια δεν υπάρχει δικαιοσύνη,θεσμοί υπέρ του πολίτη κ.λ.π;Όλες οι μνημονιακές δεσμεύσεις ενσωματώθηκαν στο εσωτερικό δίκαιο της χώρας-αποικίας χρέους κι εμείς είμαστε οι δουλοπάροικοι, που αποδέχτηκαν το καθεστώς.Ο μόνος τρόπος να τους ξεφορτωθούμε είναι ο λαικός ξεσηκωμός,καθώς μόνο ο κυρίαρχος λαός μπορεί να ακυρώσει τις δεσμεύσεις,που υπέγραψαν οι εθνοπροδότες και ανέχτηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση.Κάντε τον κόπο να δείτε τις θέσεις του Ε.Πα.Μ.κι ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις,πέρα από τις διαχωριστικές γραμμές του χθες.Αν δεν κάνουμε συντεταγμένα κι οργανωμένα τον αγώνα,θα μας "φάνε λάχανο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧ@#%Α ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΜ@#ΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποσο αιμα εχει χυθει εως τωρα/???ποσοι απελπισμενοι ελληνες εδωσαν τελος στη ζωη τους??? γιατι δεν εχουμε ξεσηκωθει???????τι περιμενουμε???μαζεψτε οτι οπλο υπαρχει .οτι μολοτοφ./οτι δικανο ,φλομπερ /.καδρονι,πετρα, αυγα,,,σκατα..< ντοματες,σαπιες>κεσεδες πηλινους απο γιαουρτι,κλπκλπκλπ, και ολοι αυριο ,εξω απο τη βουλη. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ***ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ***

    Δεν ειναι προβλημα τα υλικα που ειπες.
    Η λυση στο προβλημα ειναι; Αν θες να ξεσηκωθει ο Ελληνας ΚΟΦΤΟΥ το νερο!!!!!!!!!!!! ***γιατι χωρις νερο δεν εχει φραπε !!!!!!! ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους αρχίζουμε και νιώθουμε ότι το παιχνίδι είναι στημένο και οι κομματικοί και συνδικαλιστικοί τους μηχανισμοί είναι ελεγχόμενοι από τους επικυρίαρχους...Αν δε γίνει η ανατροπή από τα κάτω καήκαμε...Και βέβαια δε μας σώζουν οι εκλογές ,που πάντα γίνονται με τους δικούς τους όρους και μας φλομώνουν στα ψέματα και τη μαύρη προπαγάνδα,για να μας χειραγωγήσουν.Ό,τι κι αν ψηφίσεις,στο ίδιο καταστροφικό αποτέλεσμα θα οδηγηθείς,αφού όλο το ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ,ΚΙ ΌΛΟΥς ΤΟΥΣ αρχηγούς τους έχουν στο χέρι.Πίστεψε επιτέλους σε σένα και στις δυνάμεις που κρύβεις μέσα σου κι έλα στην αντίσταση του Ενιαίου Παλλαικού μετώπου,για να παλέψουμε μαζί οργαμωμένα και συντεταγμένα για να σπάσουμε αυτό το φαύλο κύκλο του προδοτικού συστήματος,που χρόνια μας εξαπατά και απομυζά τον ιδρώτα μας.Πάμε όλοι μαζί για ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους...Υπάρχει σχέδιο ανάταξης της χώρας από την αρχή...Κάνε τον κόπο να ακούσεις τις θέσεις του κ.ΚΑΖΆΚΗ και του Ε.ΠΑ.Μ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ENOPLOS AGONAS
    THANATOS STOUS KATA SYROIN DOLOFONOYS PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ένοπλος αγώνας θα λειτουργήσει υπέρ τους .Χρειάζεται συντονισμένα τα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν την απόφαση της γενικής πολιτικής απεργίας ,των λειτουργικών καταλήψεων ,της στάσης πληρωμών και όλοι να πάρουμε τα λεφτά,αν έχουμε,από τις τράπεζες.Όταν κατέβουμε ενωμένοι στο δρόμο και κλείσουμε όλα τα κανάλια εισροής χρήματος στα ταμεία της ληστοσυμμορίας,πόσο θ' αντέξουν;Μιά βδομάδα,δυο το πολύ..΄.Κανείς δε μπορεί να τα βάλει με έναν λαό αποφασισμένο και ενωμένο...και πάντα αυτός κερδίζει όταν σηκώνεται όρθιος ,όσο μικρός λαός και να είναι...Τέτοια ευκαιρία δε θα την ξαναβρούμε,για να πάρουμε πίσω τη γη που οι παππούδες μας πότισαν με το αίμα και τον ιδρώτα τους...και τόσο ενωμένοι και αλληλέγγυοι δεν υπήρξαμε ποτέ...Εμπρός για ενότητα κι αγώνα.Η ανατροπή μόνο από κάτω μπορεί να γίνει κι είναι στο χέρι μας αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε να δούμε στο τέλος τι θα διηγούμαστε καλλίτερα στα παιδιά μας....Τα 400 χρόνια Τουρκοσκλαβιάς ή τα 4 χρόνια του μνημονίου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OTI EΓΡΑΨΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε φιλε απο το ΕΠΑΜ δεν καταλαβαινεις οτι γινεσαι κουραστικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή