ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Η αιθαλομίχλη στις μεγαλουπόλεις κι όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ Β'

Share it:
Πριν δύο μέρες δημοσιεύσαμε το άρθρο Η αιθαλομίχλη στις μεγαλουπόλεις μας και όλη η αλήθεια γι' αυτήν.

Το άρθρο γράφτηκε ως απάντηση στην πληθώρα άρθρων που ήθελαν να μας πείσουν ότι τα τζάκια
είναι υπεύθυνα για την αιθαλομίχλη. Άρθρα όχι τυχαία, καθοδηγούμενα από 'πληροφορίες' που δίνονται από αυτούς που τα τελαυταία χρόνια είτε με τη σειρά, είτε με συγκυβέρνηση έχουν βαλθεί να διαλύσουν τη χώρα μας. Εξηγήσαμε στο πρώτο άρθρο πολλά, για τι είνα αιθαλομίχλη, κάτω από ποιές συνθήκες δημιουργείται και ποιο ρόλο παίζουν οι χημικοί αεροψεκασμοί στην ατμοσφαιρική ρύπανση, με βίντεο και φωτογραφίες. Το άρθρο τέλειωνε με μια πρόβλεψη:
"Σε λίγο θα φορολογήσουν περισσότερο και τα ξύλα. Εκεί το πάνε. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο! Μια ένα μέτρο για την οικονομία και μια ένα άλλο για το περιβάλλον. Κι όλα μαζί; Ατζέντα 21! Είστε πολλοί, δεν ξέρουμε τι να σας κάνουμε, πως να σας θρέψουμε, πως να σας ζεστάνουμε, αλλά δεν μας χρειάζεστε τόσοι. Η δικιά μας και η ξένη ελίτ έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους και έχουν μετρήσει πόσοι τους χρειάζονται. Οι υπόλοιποι... όσο αντέξουν! Μα από κρύο θα πεθάνουν, μα από smog, μα από απόγνωση, μα από χημικά, μα από εμβόλια... μια φορά για ξεπάστρωμα είναι."
Μια μέρα μετά και το υπουργείο Περιβάλλοντος έβγαλε την ακόλουθη ενημέρωση, την οποία τα ΜΜΕ - τσιράκια έτρεξαν να την βροντοφωνάξουν ως 'έκτακτη προειδοποίηση'!

Μια μέρα μετά και το υπουργείο Περιβάλλοντος έβγαλε την ακόλουθη ενημέρωση, την οποία τα ΜΜΕ - τσιράκια έτρεξαν να την βροντοφωνάξουν ως 'έκτακτη προειδοποίηση'!

Οι παχυλοί κ@λοι των μεγαλοδημοσιογράφων και μεγαλοεκδοτών, όχι μόνο δεν έχασαν στιγμή να προβάλουν την ενημέρωση του ΥΠΕΚΑ, αλλά έβαλαν και τον τόνος τους! Η φράση του κειμένου "Για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων γίνεται σύσταση στο κοινό για τον περιορισμό καύσης βιομάζας (χρήση τζακιών και ξυλόσομπες), εφόσον δεν υφίσταται άμεση ανάγκη", μεταφράστηκε σε τίτλο ΥΠΕΚΑ: Σταματείστε να καίτε τζάκια! (πάλι καλά που δεν έβαλαν κι ένα, ρε!)

Εδώ όλο το κείμενο του υπουργείου περιβάλλοντος και εγ-κλιματικής αλλαγής:
Κλικ στην εικόνα
Τελειώνοντας με τους 'βολεμένους' των ΜΜΕ, που προστάζουν τον έλληνα να πεθάνει από το κρύο, θα θυμίσουμε τα λόγια του Όργουελ:
"Δημοσιογραφία είναι να τυπώνεις αυτό που κάποιος άλλος δεν θέλει τυπωμένο. Όλα τ' άλλα, είναι δημόσιες σχέσεις".
Εμείς, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο, έχουμε έδρα στον Βόλο και συγκεκριμένα, στη Μακρινίτσα Πηλίου. Η 'ενημέρωση' του υπουργείου μιλάει για τις μεγαλουπόλεις Αθήνα & Θεσ/νίκη. Εδώ εμείς ζεσταινόμαστε, στην πλειοψηφία, με τζάκια. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο, πάντα γινόταν, απλά τώρα πολλαπλασιάστηκε.

Από την Μακρινίτσα, που ονομάζουν και μπαλκόνι του Πηλίου, βλέπουμε τα πάντα. Βλέπουμε όλο το Βόλο (πιάτο, όπως λένε) τον Παγασητικό μέχρι πέρα τα νησία. Και φυσικά... τους ουρανούς, που τα τελαυταία χρόνια δέχονται απίστευτους βιασμούς από χημικούς αεροψεκασμούς και όχι μόνο. Και το HAARP εδώ καλά κρατεί. Καθώς η περιοχή θεωρείται από τα πανάρχαια χρόνια ως ενεργειακή πύλη -Πήλιο αυτό σημαίνει: Πύλη στον Ήλιο- οι 'διαχειριστές' των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων βρίσκουν εδώ τη χαρά τους!

Χτες η μέρα ήταν καταπολύ πιο καθαρή από την προχθεσινή, φάνηκε ο γαλάζιος ουρανός, η θολούρα υποχώρησε κατά πολύ, χωρίς ιδιαίτερους ανέμους, μονάχα 2 μποφόρ. Γιατί; Γιατί απλά... ΔΕΝ ΨΕΚΑΣΑΝ! Τουλάχιστον όχι μέχρι το βράδυ. Δείτε τις φωτογραφίες της 27/12/12 και δεξιά την χθεσινή.
Το βραδάκι όμως είδαμε πάλι περίεργα και άκρως χααρπισμένα σύννεφα, αλλά λόγω έλλειψης κατάλληλου εξοπλισμού (καταραμένη φτώχεια) δεν μπορέσαμε να τα πάρουμε. Αλλά δείτε πως κατέγραψαν οι σταθμοί στο Βόλο τα αιωρούμενα σωματίδια. Είχαν πέσει και ξανανέβηκαν. Σήμερα με τα 9 μποφόρ, φυσικά, έπεσαν και πάλι. Και λόγω βροχής.. έπεσαν και στα κεφάλια μας και τη γη!













Όμως κάποιοι φίλοι μας έστειλαν τις δικές τους φωτογραφίες από την Αθήνα κι εκεί φαίνονται τα γνωστά-'άγνωστα' σύννεφα/ουρές.


Τελείωνοντας, προς το παρόν, θα δώσουμε κι εμείς μερικές συμβουλές-προσταγές:
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ HAARP!
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Αν δεν το έχετε ακόμα διαβάσει, το πρώτο μέρος του άρθρου:
Η αιθαλομίχλη στις μεγαλουπόλεις μας και όλη η αλήθεια γι' αυτήν
Share it:

ΝΕΑ-ΤΑΞΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Post A Comment:

0 comments: