ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ
Κάντε like κι εσείς
 aw2
.
 aw2

Τρία κιλά χρυσό σε όποιον σκοτώσει τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Υεμένη

Share it:

Τρία κιλά χρυσό και πέντε εκατομμύρια ριάλ, δηλαδή 23.350 δολάρια, χαρίζει το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Υεμένη σε όποιον σκοτώσει τον Αμερικανό πρεσβευτή και έναν Αμερικανό στρατιώτη.

Η αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP) ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τρία κιλά χρυσού για την δολοφονία του Αμερικανού πρεσβευτή στη Σανάα, Τζέραλντ Φέιρσταϊν, ανακοίνωσε η οργάνωση παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, επικαλούμενη ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα από ενόπλους.

Η AQAP θα προσφέρει επίσης πέντε εκατομμύρια ριάλ (23.350 δολάρια) σε όποιον σκοτώσει κάποιον Αμερικανό στρατιώτη στην Υεμένη.

Η επικήρυξη, η οποία θα ισχύσει για έξι μήνες, έγινε για "να ενθαρρυνθεί το μουσουλμανικό μας έθνος" και "να επεκταθεί ο ιερός πόλεμος (τζιχάντ)...", ανέφερε το SITE επικαλούμενο το ίδιο ηχητικό ντοκουμέντο.

Η AQAP που απαρτίζεται κυρίως από υεμενίτες και σαουδάραβες ενόπλους, θεωρείται από τις ΗΠΑ το πιο επικίνδυνο παρακλάδι του τρομοκρατικού δικτύου που ίδρυσε ο Οσάμα μπιν Λάντεν.
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

Post A Comment:

0 comments: